Arsenis Voulkidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στον ανταγωνισμό από 90€. Ελπίζω να μην απογοητευτούμε αυτή την φορά. Πρόκειται για ένα πολύ καλό κουτί και ειδικά για αυτή τη τιμή. https://www.mgmanager.gr/κουτιά-υπολογιστών/74758-coolermaster-mastercase-pro-3-mini-tower-micro-atx-usb30-no-psu-tempered-glass-black-mcy-c3p1-kwnn.html?search_query=CoolerMaster+Mastercase+Pro+3&results=2
donstefano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει κανει αρκετες φορες ''νερα''.....Παραγγειλτε και να 'στε προετοιμασμενοι για παν ενδεχομενο..... 3
qwertyuiop2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 την asrock την B450 M θα την παίρνει; Έχει μεγάλες διαστάσεις, αλλά για κάποιο λόγο λέει ο πωλητής ότι δέχεται mini και micro ATX πλακέτες μόνο. Τι φάση; 1
xristoslet Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, donstefano είπε Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει κανει αρκετες φορες ''νερα''.....Παραγγειλτε και να 'στε προετοιμασμενοι για παν ενδεχομενο..... Πρέπει να κάνουμε black list μου φαίνεται... 2
Arsenis Voulkidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, donstefano είπε Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει κανει αρκετες φορες ''νερα''.....Παραγγειλτε και να 'στε προετοιμασμενοι για παν ενδεχομενο..... Θέλει τόλμη... 13 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε την asrock την B450 M θα την παίρνει; Έχει μεγάλες διαστάσεις, αλλά για κάποιο λόγο λέει ο πωλητής ότι δέχεται mini και micro ATX πλακέτες μόνο. Τι φάση; Το συγκεκριμένο κουτί πράγματι δεν δέχεται ATX, σύμφωνα με το site της CoolerMaster. Αλλά με την συγκεκριμένη μητρική (Asrock B450M-Pro4), δεν θα έχει κάποιο θέμα καθώς είναι micro
qwertyuiop2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Arsenis Voulkidis είπε Θέλει τόλμη... Το συγκεκριμένο κουτί πράγματι δεν δέχεται ATX, σύμφωνα με το site της CoolerMaster. Αλλά με την συγκεκριμένη μητρική (Asrock B450M-Pro4), δεν θα έχει κάποιο θέμα καθώς είναι micro Την Β450 εννοούσα, λάθος μου. Η Μ είναι micro Και θα μπαίνει πράγματι. 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ απορω γιατι το λενε mini tower με 50cm υψος Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Zengar Zombolt 1
jerry banana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, donstefano είπε Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει κανει αρκετες φορες ''νερα''.....Παραγγειλτε και να 'στε προετοιμασμενοι για παν ενδεχομενο..... ισχυει και μου εχει τυχει δυστυχως......Καλο θα ηταν οοποιος ενδιαφερεται να παρει τηλεφωνο πρωτα.Απορω πως δεν εχουν περισσοτερες αρνητικες αξιολογησεις....
turbat0s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, xristoslet είπε Πρέπει να κάνουμε black list μου φαίνεται... Υπάρχει ήδη αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα