Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστω οτι ισχυσουν τα ιδια με περσυ και να εισαι κατω των, να εισαι εγγεγραμενος στον ΟΑΕΔ απο 1/11.

Νομιζω οτι η αιτηση γινεται ηλεκτρονικα μεσω του ΟΑΕΔ.

Δημοσ.

δεν ειμαι εγγεγραμενος στο μητρωο του οαεδ και οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν πως πρεπει να περιμενεις εγκυκλιο που θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανεις βεβαια η μερες φευγουν και δεν βλεπω καμια ανακοινωση 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kostas-GR-2009 είπε

δεν ειμαι εγγεγραμενος στο μητρωο του οαεδ και οταν πηγα να γραφτω μου ειπαν πως πρεπει να περιμενεις εγκυκλιο που θα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανεις βεβαια η μερες φευγουν και δεν βλεπω καμια ανακοινωση 

δεν χρειαζεται εγκυκλιος για να γραφτεις στα μητρωα του ΟΑΕΔ. κατι καταλαβες λαθος. για να γραφτεις στο μητρωο απλα πας στον ΟΑΕΔ με τα απαραιτητα δικαιολογητικα και εκεινη την ωρα σε κανουν εγγραφη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vasiliasGR είπε

δεν χρειαζεται εγκυκλιος για να γραφτεις στα μητρωα του ΟΑΕΔ. κατι καταλαβες λαθος. για να γραφτεις στο μητρωο απλα πας στον ΟΑΕΔ με τα απαραιτητα δικαιολογητικα και εκεινη την ωρα σε κανουν εγγραφη

οχι αυτο το γνωριζω απλα στην υποδοχη του οαεδ ειναι ενας υπαλληλος που σου δινει νουμερο εκει του ειπα πως θελω να γραφτω στο μητρωο και με ρωτησε τον λογο, μολις του ειπα για το νεανικο επιδομα μου ειπε πως δεν χρειαζεται και πω; οτι ειναι να κανεις θα το κανεις ηλεκτρονικα μολις βγει η εγκυκλιος

Επεξ/σία από kostas-GR-2009
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosno1com είπε

Ξαναπηγαινε κ πες οτι εισαι ανεργος και θες να εγγραφεις , τιποτα αλλο!

αυτο θα κανω μαλλον αυριο το πρωι θα ξαπαναω για 4η φορα αλλα φοβαμαι πως μπορει και να το εχασα τωρα γιατι μπηκαμε στον δεκεμβρη 

Δημοσ.

Τι πάει να πει «τον λόγο εγγραφής στα μητρώα του ΟΑΕΔ»; Έπρεπε να τους πεις ότι βαρέθηκες να είσαι πρίγκιπας/πριγκίπισσα και λες να γνωρίσεις λίγο τον πραγματικό κόσμο..

Ξέρω ότι καταστρέφω το κάρμα μου, αλλά μάλλον βρίσκονται πολλά γιδια εκεί μέσα μαζεμένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...