killer76 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα course απο udemy για C++. Έκανα μια αναζήτηση αλλά έχω μπερδευτεί από τις πολλές επιλογές. Έχει δοκιμάσει κάποιος, κάποιο συγκεκριμένο να μου προτείνει? Οι γνώσεις μου σχετικά με c++ είναι πολυ λίγες. Καταλαβαίνω την αλγοριθμική φιλοσοφία. Δεν μπορώ με τίποτα να "συλλάβω" στο μυαλό μου την λειτουργία κλάσεων, συναρτήσεων, constructor κλπ.
antbyron Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχω κάνει κάποιο από τα συγκεκριμένα. Επίλεξε με βάση τις κριτικές, να μην είναι advanced και δες κάνα preview για το τι πρόκειται να παρουσιάσει ο δάσκαλος και αν μιλάει "σωστά αγγλικά". Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να κατανοήσει τον αντικειμενοστρεφή προγραμματισμό. 1
k33theod Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ έχω το https://www.udemy.com/beginning-c-plus-plus-programming/learn/v4/overview Ο instructor μιλάει καθαρά, δεν κάνει λάθη και ότι έχω ρωτήσει απαντάει ο ίδιος. Τα αρνητικά είναι λίγες ασκήσεις και αστείες(εύκολες), τελευταία έχει προσθέσει κιάλλες. Υπεραναλύει τα χαρακτηρηστικά της γλώσσας. Πάρα πολλά πράγματα για τις κλάσεις. Δες μόνος σου τα contents. Για τα λεφτά του 5*. 1
killer76 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 5/12/2018 στις 7:23 ΜΜ, k33theod είπε Εγώ έχω το https://www.udemy.com/beginning-c-plus-plus-programming/learn/v4/overview Ο instructor μιλάει καθαρά, δεν κάνει λάθη και ότι έχω ρωτήσει απαντάει ο ίδιος. Τα αρνητικά είναι λίγες ασκήσεις και αστείες(εύκολες), τελευταία έχει προσθέσει κιάλλες. Υπεραναλύει τα χαρακτηρηστικά της γλώσσας. Πάρα πολλά πράγματα για τις κλάσεις. Δες μόνος σου τα contents. Για τα λεφτά του 5*. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω και εγώ.
takiskan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 5/12/2018 στις 7:23 ΜΜ, k33theod είπε Εγώ έχω το https://www.udemy.com/beginning-c-plus-plus-programming/learn/v4/overview Ο instructor μιλάει καθαρά, δεν κάνει λάθη και ότι έχω ρωτήσει απαντάει ο ίδιος. Τα αρνητικά είναι λίγες ασκήσεις και αστείες(εύκολες), τελευταία έχει προσθέσει κιάλλες. Υπεραναλύει τα χαρακτηρηστικά της γλώσσας. Πάρα πολλά πράγματα για τις κλάσεις. Δες μόνος σου τα contents. Για τα λεφτά του 5*. Οντως και εγώ αυτό αγόρασα είναι πολύ καλο course, με 21 καιφάλαια εξηγεί σιγα-σιγα το κάθε τι Άν κατι δεν κατάλαβες κανεις question και απ'οσο εχω διαβάσει στα reviews απαντάει γρήγορα το προτείνω άφοβα ! 1
Einar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Στις 5/12/2018 στις 4:20 ΜΜ, killer76 είπε Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα course απο udemy για C++. Έκανα μια αναζήτηση αλλά έχω μπερδευτεί από τις πολλές επιλογές. Έχει δοκιμάσει κάποιος, κάποιο συγκεκριμένο να μου προτείνει? Οι γνώσεις μου σχετικά με c++ είναι πολυ λίγες. Καταλαβαίνω την αλγοριθμική φιλοσοφία. Δεν μπορώ με τίποτα να "συλλάβω" στο μυαλό μου την λειτουργία κλάσεων, συναρτήσεων, constructor κλπ. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τη Java SE, εφόσον θέλεις να ξεκινήσεις με τα βασικά του αντικειμενοστραφή προγραμματισμού.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2018 στις 4:20 ΜΜ, killer76 είπε Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα course απο udemy για C++. Έκανα μια αναζήτηση αλλά έχω μπερδευτεί από τις πολλές επιλογές. Έχει δοκιμάσει κάποιος, κάποιο συγκεκριμένο να μου προτείνει? Οι γνώσεις μου σχετικά με c++ είναι πολυ λίγες. Καταλαβαίνω την αλγοριθμική φιλοσοφία. Δεν μπορώ με τίποτα να "συλλάβω" στο μυαλό μου την λειτουργία κλάσεων, συναρτήσεων, constructor κλπ. Για C++ υπάρχει κι αυτό εδώ http://stavrakoudis.econ.uoi.gr/stavrakoudis/?iid=164 Τα μαθήματα είναι πολύ κοντά στην γλώσσα C, το μόνο που αλλάζει είναι το λεξιλόγιο. Για γλώσσα C δες εδώ https://www.youtube.com/user/psounis/channels Όσον αφορά τις συναρτήσεις.: Έστω ότι μέσα σ' ένα πρόγραμμα θέλουμε να κάνουμε μια απλή μαθηματική πράξη, Πχ.: πολλαπλασιασμό δύο ακεραίων, και σε κάποιο άλλο σημείο του προγράμματος θέλουμε να κάνουμε μια διαίρεση, είτε μια πρόσθεση, αφαίρεση κλπ. Για να μην καθόμαστε κάθε φορά να γράφουμε τον κώδικα του πολλαπλασιασμού, και λίγο πιο κάτω στο πρόγραμμα μας, τον κώδικα της πρόσθεσης, κλπ, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάποιους βρόγχους που έχουν όνομα κλήσης, και μια συγκεκριμένη λειτουργία. Παράδειγμα.: Spoiler /* dokimio */ #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int pollaplasiasmos (int x, int y); // Εδώ κάνουμε την δήλωση της συνάρτησης main() { int a, b, k; printf(" give two numbers \n"); scanf("%d", &a); scanf("%d", &b); k = pollaplasiasmos (a, b); Εδώ, ίσως είναι το σημείο που σε δυσκολεύει. Παρατήρησε ότι ενώ έχω δηλώσει x, και y, στην συνάρτηση μου, την στιγμή που την καλώ, γράφω όχι τα x, και y, αλλά τα ονόματα των μεταβλητών που μόλις διάβασα με την scanf(). printf(" The result is %d ", k); } // τέλος της main // Μετά το τέλος της main(), γράφουμε το σώμα της συνάρτησης int pollaplasiasmos (int x, int y) // Χωρίς ερωτηματικό εδώ { return (x*y); Εδώ βλέπεις ότι κάνω πράξεις με x, και y, ενώ κάλεσα την συνάρτηση με a, και b 😀 } Κάθε φορά που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε μια λειτουργία, απλώς την καλούμε με τ' όνομα της. Έτσι, αν έχουμε διαβάσει με την scanf() δύο αριθμούς a, b, και γράψουμε μετά την scanf() το όνομα κλήσης pollaplasiasmos, τότε, η ροή του προγράμματος μεταφέρεται προσωρινά μέσα στην συνάρτηση με όνομα pollaplasiasmos, γίνονται οι πράξεις, και το αποτέλεσμα επιστρέφεται με return στο σημείο όπου έγινε η κλήση της συνάρτησης pollaplasiasmos(). Το σώμα της συνάρτησης pollaplasiasmos, δηλαδή ο χώρος όπου γίνονται οι πράξεις, βρίσκεται συνήθως μετά το τελευταίο άγκιστρο της main() (χωρίς ερωτηματικό), ενώ πάνω από την main γράφουμε τις δηλώσεις (με ερωτηματικό). Δες τον κώδικα κι εδώ (αργεί λίγο ν' ανοίξει). Όταν ανοίξει... κλικ στο main και run https://onlinegdb.com/B136GCeSV Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα