adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δεν μπορώ με τίποτα τις διαφημίσεις της cosmote ειδικά στο ραδιόφωνο. Η μία χειρότερη από την άλλη. Αυτή με τον άνδρα μάγο που βλέπει τι γίνεται σπίτι του, η άλλη με αυτήν που εξερευνά το σπίτι της για το που πιάνει το WiFi...... Πραγματικά πρέπει να νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανεγκέφαλους ζουλου. Το τζάμπο έχει τραγικες γενικά εκτός από τα Χριστούγεννα που κάνει υπερπαραγωγες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Και εγώ δεν μπορώ γουιδο στο χλαπ αλλά τι να κάνουμε.
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Αναλογο θέμα με 17 σελιδες συζητηση -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/594406-εμετικές-διαφημίσεις/ Εχω την εντυπωση οτι υπάρχει και ακομα ενα σχετικό θεμα.
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, isay είπε Αναλογο θέμα με 17 σελιδες συζητηση Με τελευταίο ποστ να κάνει αναφορά στον Μπογδάνο;; Πιο εμετικό και από τις διαφημίσεις!
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Οι μόνες διαφημίσεις που βλέπω είναι οι σέξυ μιλφάρες που με περιμένουν στην περιοχή μου επειδή δεν τις πιάνει το adblock για κάποιο λόγο. Όποιος βλέπει τηλεόραση και κατά συνέπεια διαφημίσεις είναι άξιος της μοίρας του 1
ELTASSOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ριχαρδος οι καλυτερη διαφημιση ...κολλαγα να την βλεπω. Την εγραψα να την εχω. Ισως χρειαστει αν τον βαλουν φυλακη
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Να βάλουμε διαφημίσεις στο χλαπ να κονομήσουμε τίποτα.
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Όποιος βλέπει τηλεόραση και κατά συνέπεια διαφημίσεις είναι άξιος της μοίρας του υπάρχουν και στο ραδιόφωνο
Thulogur Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 23 minutes ago, cthulhucarbide said: Οι μόνες διαφημίσεις που βλέπω είναι οι σέξυ μιλφάρες που με περιμένουν στην περιοχή μου επειδή δεν τις πιάνει το adblock για κάποιο λόγο. Όποιος βλέπει τηλεόραση και κατά συνέπεια διαφημίσεις είναι άξιος της μοίρας του Τυχερός είσαι, εγω πετυχαίνω αυτές με την επιμήκυνση πέους
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Thulogur είπε Τυχερός είσαι, εγω πετυχαίνω αυτές με την επιμήκυνση πέους Διαφημίσεις ΓΤΠ. σόρι κιόλας
fotodv7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Του ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα του Τζόκερ και του Σκρατς 3
iliasmach Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Οι καλύτερες διαφημίσεις είναι της Coca Cola τα Χριστούγεννα μπορώ να πω. Επίσης και η άλφα η μπύρα έχει κάνει ωραίες διαφημίσεις τα τελευταία χρόνια. Όπως και του ΑΒ η Χριστουγεννιάτικη. Σαν χειρότερη νομίζω γενικά όλες του jumbo εκτός των Χριστουγέννων. 4
papoys1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Να βάλουμε διαφημίσεις στο χλαπ να κονομήσουμε τίποτα. Φίλε τι είναι το χλαπ;;;; Φαγώσιμο από το χλαπακιάζω;;;;. Ον τόπιτς.Τηλεόραση δε βλέπω ραδιόφωνο ακούω αλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι καμία άρα καμία δεν μου κάνει εντύπωση.Τόσο απλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα