zogler1987 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (ενεργοποιηση ως που να τελειωσει το voice..) Λογικα οπως και τις προηγουμενες χρονιες θα μας δινουν καθε φορα που παιζει το voice απο δω και περα... 1 1
djkokalis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εκείνη η Vodafone να μην δίνει ούτε στο θεό νερό. Μου φαίνεται θα γυρίσω what’s up
greengr21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ναι παιδιά μην χάσετε τις υπερπροσφορες των 24ωρων ενω κοντεύουν να διπλασιάσουν τις τιμές απο πέρσι ξέρω γω...
spysif Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, zogler1987 είπε (ενεργοποιηση ως που να τελειωσει το voice..) Λογικα οπως και τις προηγουμενες χρονιες θα μας δινουν καθε φορα που παιζει το voice απο δω και περα... Το ενεργοποίησα σήμερα το πρωί στις 09.20. Ίσως η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις 00.01 και μετά της μέρας που παίζει το Voice, καθώς το έχει και σήμερα.
patrickdrd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 οχι βεβαια, την περασμενη εβδομαδα ενεργοποιησα απογευμα, εσυ εχω την εντυπωση οτι ενεργοποιησες το σημερινο
spysif Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, patrickdrd είπε οχι βεβαια, την περασμενη εβδομαδα ενεργοποιησα απογευμα, εσυ εχω την εντυπωση οτι ενεργοποιησες το σημερινο Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Οπότε, ξεκινάει από το πρωί της ημέρας που παίζει το Voice ή από την ώρα που τελειώνει το επεισόδιο (όταν έχει συνεχόμενα επεισόδια);
patrickdrd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 χμ, καλη ερωτηση, αλλα δεν ξερω να σου απαντησω γιατι οσα εχω παρει ως τωρα τα εχω παρει απογευμα εως 11 το βραδυ το αργοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα