Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω εναν λογαριασμο στην Τραπεζα Πειραιως & πηγαινω καθε μηνα,οταν πληρωνομαι,ειμαι συνταξιουχος,την δοση που ειναι γυρω στα 70 ευρω.Πηγαινω ή στα Ταμεια ή στο αυτοματο μηχανημα εντος της Τραπεζας[το γνωριζετε].Εννοειται καποιες φορες στηνεσαι με τις ωρες οταν εχει κοσμο...Επειδη εχει καταντησει κουραστικο,θα ηθελα το ποσο[δοση]να την πληρωνω απο τον Υπολογιστη μου,εδω στο σπιτι. Τον λογαριασμο απο την συνταξη μου τον εχω εδω & αρκετα χρονια,στην ΕΤΕ[Εθνικη Τραπεζα].Το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να μεταφερθουν χρηματα απο ΕΤΕ στην Τραπεζα Πειραιως για την πληρωμη της δοσης.Ειμαι πιστοποιημενος στην Τραπεζα Πειραιως.Απλα εκει στις Μεταφορες που γραφει στην αρχη οταν μπαινω στο Site της Τρ.Πειραιως,εχει πολλες επιλογες.μηπως γνωριζει καποιος φιλος,εδω,πως γινεται η διαδικασια ? Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπερδεμένα τα γράφεις... αν θέλεις να στείλεις έμβασμα από την Εθνική σε άλλη τράπεζα, γιατί ρωτάς για τις επιλογές του site της τράπεζας Πειραιώς? Στο ibank της Εθνικής θα μπεις -> μεταφορές -> θέλω να μεταφέρω χρήματα -> Προς τράπεζα εσωτερικού -> βάζεις IBAN, αυτό είναι όλο. Υπόψιν το έμβασμα θα σε επιβαρύνει με έξοδα ΚΑΙ από τις δύο τράπεζες.

Εκτός αν ρωτάς κάτι άλλο, οπότε διευκρίνησε.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μπερδεμένα τα γράφεις... αν θέλεις να στείλεις έμβασμα από την Εθνική σε άλλη τράπεζα, γιατί ρωτάς για τις επιλογές του site της τράπεζας Πειραιώς? Στο ibank της Εθνικής θα μπεις -> μεταφορές -> θέλω να μεταφέρω χρήματα -> Προς τράπεζα εσωτερικού -> βάζεις IBAN, αυτό είναι όλο. Υπόψιν το έμβασμα θα σε επιβαρύνει με έξοδα ΚΑΙ από τις δύο τράπεζες.

Εκτός αν ρωτάς κάτι άλλο, οπότε διευκρίνησε.

Ειναι συνταξιουχος,τα λεφτα τα παιρνει στην εθνικη,αλλα εχει δοση δανειου στην πειραιως.Θελει οταν πληρωνεται στην εθνικη να κανει την μεταφορα online στην πειραιως και απο εκει να πληρωσει την δοση.Οντως αυτο που λεει για τις επιλογες της πειραιως στις μεταφορες δεν εχει νοημα.

Κοιτα ο πιο οικονομικος τροπος ειναι να μεταφερεις το ποσο με iris payment απο εθνικη σε πειραιως που ειναι χωρις προμηθεια. Ωστόσο αν καταλαβα καλα δεν γνωριζεις πολυ απο ebanking οποτε η πιο ευκολη επιλογη ειναι να κανεις ενα απλο εμβασμα,ομως οπως λεει ο joshua θα εχεις προμηθεια να πληρωσεις,αν θυμαμαι καλα απο εθνικη σε πειραιως για τετοιο ποσο ειναι γυρω στα 2 ευρω συνολο.Πας στο ebanking της εθνικης μεταφορα->τραπεζα εσωτερικου και βαζεις το iban.Μετα στην πειραιως πηγαινεις πληρωμες και αναλογα τι θες να πληρωσεις επιλεγεις.Φανταζομαι αν εχεις δανειο στο εμφανιζει στις οφειλες.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου & ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Για τις επιλογες της Τραπεζας Πειραιως,εγινε το εξης-->Ειχα παει στο εδω τοπικο καταστημα & ρωτησα μια κοπελα υπαλληλο πως γινεται.Μου ειπε πως:Στο αρχικο μενου επιλεγεις Μεταφορες σε αλλους λογαριασμους αλλης τραπεζας & μετα -->απο.........& μετα προς......Εδω μπερδευτηκα γιατι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.....σε αλλους λογ-σμους αλλης τραπεζας....το εψαξα αλλα τιποτα.....γι αυτο εβαλα το θεμα εδω....Απο ΕΤΕ ειναι καλη αυτη η επιλογη,αλλα κολαω καπου......<<Στο ibank της Εθνικής θα μπεις -> μεταφορές -> θέλω να μεταφέρω χρήματα -> Προς τράπεζα εσωτερικού -> βάζεις IBAN.....Εδω κολαω,δηλ,δεν εχω IBAN να βαλω....Τον λογαριασμο που πληρωνω ειναι της μορφης-->ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧΧΧ-ΧΧΧ οπου χ αριθμοι που πληκτρολογω στο αυτοματο μηχανημα....Οποτε,IBAN δεν εχω...αλλοιως ηταν απλα τα πραγματα & θα ξεμπερδευα....Αυριο σκεπτομαι να ξαναπαω στην υπαλληλο για πιο λεπτομερη ενημερωση.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλοι μου & ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Για τις επιλογες της Τραπεζας Πειραιως,εγινε το εξης-->Ειχα παει στο εδω τοπικο καταστημα & ρωτησα μια κοπελα υπαλληλο πως γινεται.Μου ειπε πως:Στο αρχικο μενου επιλεγεις Μεταφορες σε αλλους λογαριασμους αλλης τραπεζας & μετα -->απο.........& μετα προς......Εδω μπερδευτηκα γιατι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.....σε αλλους λογ-σμους αλλης τραπεζας....το εψαξα αλλα τιποτα.....γι αυτο εβαλα το θεμα εδω....Απο ΕΤΕ ειναι καλη αυτη η επιλογη,αλλα κολαω καπου......<<Στο ibank της Εθνικής θα μπεις -> μεταφορές -> θέλω να μεταφέρω χρήματα -> Προς τράπεζα εσωτερικού -> βάζεις IBAN.....Εδω κολαω,δηλ,δεν εχω IBAN να βαλω....Τον λογαριασμο που πληρωνω ειναι της μορφης-->ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧΧΧ-ΧΧΧ οπου χ αριθμοι που πληκτρολογω στο αυτοματο μηχανημα....Οποτε,IBAN δεν εχω...αλλοιως ηταν απλα τα πραγματα & θα ξεμπερδευα....Αυριο σκεπτομαι να ξαναπαω στην υπαλληλο για πιο λεπτομερη ενημερωση.

Τι ακριβως πληρωνεις?δοση δανειου?δοση εφοριας?αναλογα με το τι,και η εθνικη δινει την δυνατοτητα να πληρωνεις και εκει.Αυτο που εχεις μαλλον ειναι ταυτοτητα οφειλης..

Δημοσ.

Εγω κανω το ντελιβερα (γιατι ολες οι τράπεζες ειναι λαμογια), καθε μηνα ή τέλος πάντων οποτε τελειώνουν τα χρήματα της μιας τράπεζας, κάνω ανάληψη απο την μια και κατάθεση στην άλλη που ειναι απέναντι (μιλάω πάντα για ΑΤΜ) με άμεση κατάθεση(καταμέτρηση και αμεση πίστωση των χρημάτων)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fastnq2 είπε

αν θυμαμαι καλα απο εθνικη σε πειραιως για τετοιο ποσο ειναι γυρω στα 2 ευρω συνολο

Με τίποτα, η Πειραιώς χρεώνει 4€ για εισερχόμενο έμβασμα για ποσά από 15,01 έως 12.500€.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dark_son20 είπε

https://www.ebanking.winbank.gr/utils/iban1/iban_gr.asp

βάλε εδώ τον λογαριασμό που τα βάζεις και θα σου δώσει το IBAN  του 

Σε ευχαριστω...μου εδωσε το IBAN.Εχω ακομα καποια μικροπροβληματακια με την πληρωμη...το ψαχνω....και παλι ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλε αν ξέρεις καμιά φωτογραφία που έχεις πρόβλημα να σου πούμε.

1 ώρα πριν, vounisios είπε

Σε ευχαριστω...μου εδωσε το IBAN.Εχω ακομα καποια μικροπροβληματακια με την πληρωμη...το ψαχνω....και παλι ευχαριστω για την βοηθεια.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Για να σε προλάβω να μην ανοίξεις και άλλο θεμα, να σου πω οτι αν μεταφέρεις χρήματα(πανω απο 15 ευρω) απο την μια τράπεζα στην άλλη θα σου κρατήσουν συνολικά 5 ευρώ για κάθε μεταφορά που θα κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...