Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat 11 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Στην Αγγλία απαγορεύεται δια ροπάλου οποιοδήποτε πορνογραφικό περιεχόμενο που δεν είναι ψευτό softcore για να μη διαβρωθεί η νεολαία μας που πάει στο Φαληράκι ή τον Λαγανά κάθε καλοκαίρι και γυρνά με master στο καμά σούτρα.

Καλά επειδή ζω και Αγγλία κιόλας και τα βλέπω από πρώτο χέρι, δεν κοιτάνε το μαχαίρωμα και το random λούσιμο με υδροχλωρικό οξύ που πάνε σύννεφο σε δημόσιους χώρους από 18χρονους, το πορνό τους μάρανε. Πρέπει να έχεις το νου σου δηλαδή μη σου την πέσει ο Kano ή ο Reptile στο Tube ή σε κάποιο Mall...

• Like 2
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην είσαι ρατσιστής είναι διαδραστικό feature  Git gud και τρέχα :P .Στο pc δε μας τα λένε καλά πάλι το ρίξανε .

the PC version of Mortal Kombat 11 has not received the day1 patch that was released for consoles. Not only that, but the Towers of Time hotfix came out exclusively on consoles and there is no word on when it will be applied on the PC version.

QLOC, the team responsible for the PC version of Mortal Kombat 11, is currently working on a fix that will address some of the technical issues, however there is no word about the day1 patch, the newly balance tweaks and the Towers of Time hotfix.

So yeah, great job NetherRealm Studios for giving the finger to your PC audience right from the start!

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

του οτι ειναι κοσμητικα δεν αποτελει δικαιολογια για την αρπακτικη τακτικη της WB. υπαρχει ενα ποσοστο της playerbase που ενδιαφερεται για αυτα, και αυτους ειναι που λυμαινεται. πρεπει να κατακριθει αυτο που κανει, οπως και να εχει.

Nαι ρε παιδιά έχω γράψει αλλα 5 ποστ μετά από αυτό , προφανώς 😋

Δημοσ.

Παίδες, προσπαθώ να συνδέσω το game με το mobile app αλλά συνέχεια μου βγάζει "fail to connect, try again later". Παρόλα αυτά μου έχει ξεκλειδώσει την Chronica σαν announcer option. 

Το έψαξα και είδα ότι έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα. Σε εσάς τι κάνει; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο τέλος ακούγεται ένα ηλεκτρικό πριόνι (Ash Williams) και το theme από το Terminator για τους guests...

Νομίζω θα μπορούσαν και καλύτερα αλλά φιλάνε πράγματα για αρκετά μελλοντικά Kompat Packs. 

• Like 3
Δημοσ.

ε ενταξει, ειναι πιο συγκρατημενη εδω η ερμηνεια του. ετσι ηταν και στο τρειλερ του Krypt. σκηνοθετικη οδηγια ακολουθει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι το καλύτερο fighting game της μετα SF4 εποχής για εμένα. 

To μαθαίνω σιγά σιγά, είμαι στο Grandmaster level ακόμα αλλά στο επόμενο season θα είμαι καλύτερα. 

Δεν έχω κάνενα criticism το παιχνίδι είναι απλά τέλειο. Έχει πολλά 50/50 αυτό είναι λιγό σπαστικό ίσως αλλά από ότι ξέρω έτσι είναι τα mortal kombat (είναι το πρώτο MK που παίζω σε κάποιο είδος ranked mode). 

Πάρα πολύ κρίμα που βγήκε το microtransaction police και το έθαψε αμέσως πάνω στην κυκλοφορία. Πολύ άδικο, όλα τα microtransactions αφορούν cosmetics, δεν έχουν καμία σημασία. 

Το sf5 παρόλο που είχα ασχοληθεί να πάω super platinum έφαγε uninstall. Μπροστά στο sf4 και στο MK11 είναι απλά απογοήτευτικό. 

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

δεν ειναι αδικο που εφαγε θαψιμο, διοτι το εξτρα περιεχομενο   (cosmetics,  instant fatalities,κτλ) ειναι μερος της εμπεριας του παιχνιδιου, αφου προφανως μεγαλο μερος του εχει σχεδιαστει γυρω απο αυτο. αλλα οταν το κλειδωνεις πισω απο ενα forced paywall,  ενω ηδη εχεις πληρωσει το παιχνιδι και το grinding ειναι αμειλικτο, ο καταναλωτης θα φωναξει. η WB εγινε απληστη οπως η ΕΑ με το BF2, και το παρατραβηξε. ας προσεχε.

Στις 2/6/2019 στις 3:15 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε

Περίεργη επιλογη όταν τα MK δεν φημίζονται για την αυτοσυγκράτησή τους. :P

μου αρεσει ομως ο νεος χαρακτηρας, λιγοτερο θυμωμενος, πιο μοχθηρος, χλευαζει τους αντιπαλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...