Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat 11 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου αρεσει που αντι να βγαλουν την αναμενωμενη αρπαχτη με 3-4 χαρακτηρες, βγαζουν κ συνεχεια στην ιστορια μαζι, πολυ καλη ιδεα.

οσο για Robocop, ψηθηκα, απο το Robocop VS Terminator του εχω μεγαλη αγαπη :)

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά μιλάμε για την εταιρία που ακόμα και σήμερα χρεώνει 20 ευρώ να κάνεις unlock τα crypt items στο MKX.

Τbh 40 ευρώ για το aftermath, χάρη μας κάνει.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς χάρη; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι αγοράσαμε το deluxe edition day one 80€ περίπου για τους λόγους του ο καθένας και τώρα μας βάζει να δώσουμε τόσα πολλά για 3 παίχτες, και το expansion story? Γιατί τα υπόλοιπα είναι free update. Ενώ η ίδια απαράδεκτη τιμή ήταν όταν βγήκε το πρώτο kombat pack με 6 παίχτες κλπ. Γνώμη μου είναι ότι αυτοί που τους στήριξανε από την αρχή, το upgrade να ήταν 20€ αντε 30€. 

Για τον Robocop δεν θα σχολιάσω κάτι, απαράδεκτο να καταλαμβάνει ένα από τα τρία slots, άλλος ένας guest, ενώ το community περιμένει πως και πως τόσους ιστορικούς χαρακτήρες ή κάποιον καινούργιο που να ταιριάζει με το παιχνίδι...

Επεξ/σία από Chaos3X
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chaos3X είπε

Τι εννοείς χάρη; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι αγοράσαμε το deluxe edition day one 80€ περίπου για τους λόγους του ο καθένας και τώρα μας βάζει να δώσουμε τόσα πολλά για 3 παίχτες, και το expansion story?

Αγορασε το σε εκπτωση. Problem solved :)

• 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...