ikar6 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akatsim είπε To Keep και το Photos, τα βλεπετε να επιβιωνουν? Φαντάζομαι πως αστειεύεσαι, έτσι; Το Photos είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή photo library για android και εξαιρετικά δημοφιλής. Σε συνδυασμό με τον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για backup που σου δίνει (σε στάνταρ ανάλυση) είναι η καλύτερη εφαρμογή για κάποιον που θέλει να κρατάει αντίγραφο φωτογραφιών και να τις προστατεύσει από απώλεια (φυσικά όχι ως μοναδική λύση αλλά ως ασφαλιστική δικλείδα στο παραδοσιακό backup). Με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείς ένα ικανοποιητικό password στο λογαριασμό σου και 2 step verification για να εμποδίσεις τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Το keep δεν έχει τις δυνατότητες του Evernote αλλά είναι εξαιρετικό και συγκρίσιμο με το notes της apple κατά κάποιο τρόπο. Με επιπλέον πλεονέκτημα το cross platform sync. Αλλά γενικά η Google είναι τραγική από πλευράς «επιτυχιών» της σε εφαρμογές: buzz, wave, google+, inbox, allo, hangouts. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από ikar6 3 3
zodiacskipper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Πρόσφατα το δημιούργησε και τώρα το καταργεί ..
akatsim Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, ikar6 είπε Φαντάζομαι πως αστειεύεσαι, έτσι; Το Photos είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή photo library για android και εξαιρετικά δημοφιλής. Σε συνδυασμό με τον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για backup που σου δίνει (σε στάνταρ ανάλυση) είναι η καλύτερη εφαρμογή για κάποιον που θέλει να κρατάει αντίγραφο φωτογραφιών και να τις προστατεύσει από απώλεια (φυσικά όχι ως μοναδική λύση αλλά ως ασφαλιστική δικλείδα στο παραδοσιακό backup). Με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείς ένα ικανοποιητικό password στο λογαριασμό σου και 2 step verification για να εμποδίσεις τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Το keep δεν έχει τις δυνατότητες του Evernote αλλά είναι εξαιρετικό και συγκρίσιμο με το notes της apple κατά κάποιο τρόπο. Με επιπλέον πλεονέκτημα το cross platform sync. Αλλά γενικά η Google είναι τραγική από πλευράς «επιτυχιών» της σε εφαρμογές: buzz, wave, google+, inbox, allo, hangouts. Εχει φοβηθει το ματι μου με αυτη την εταιρεια.
aris1986 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Το Allo σημαίνει γεια στα γαλλικά. Τοέκαναν για να συμπαρασταθούν στον Μακρόν με τα προβλήματα που έχει με τα κίτρινα γιλέκα. Ώστε να μην σκεφτόμαστε Γαλλία. ΔΓΙΑΔΩΣΤΑΙ 1!1!!1!ΕΝΑΕΝΑ!! ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΌ
AlexPc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, akatsim είπε To Keep και το Photos, τα βλεπετε να επιβιωνουν? Εννοείται πως επιβιώνει το Photos! Εγω με iphone και το χρησιμοποιώ.. φαντάσου τα android. 1 1
panosveto12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Μόνο Facebook εμπιστεύομαι για την επικοινωνία μου .
bahamut_zero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, akatsim είπε To Keep και το Photos, τα βλεπετε να επιβιωνουν? Το keep ειναι πραγματικα απαραδεκτο. Ναι κανει εξαιρετικα αυτο που κανει, αλλα αυτο που κανει ειναι το 1% αυτων που θα επρεπε να κανει. για το photos δεν εχω αποψη. 16 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Μόνο Facebook εμπιστεύομαι για την επικοινωνία μου . https://goo.gl/images/YXxj1m[/img] Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από bahamut_zero 2 1
iddqdiddqd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, akatsim είπε To Keep και το Photos, τα βλεπετε να επιβιωνουν? To photos θα έλεγα στανταράκι ναι. Νομίζω έχει μεγάλη απήχηση σε "απλό κόσμο", τους δίνει πολύ ψωμί για να βελτιώσουν την επεξεργασία εικόνων και είναι θα έλεγα είναι από τα βαριά features του ecosystem σε σχέση με apple/FB/amazon. Επίσης, λόγω όγκου δεδομένων είναι δύσκολο να την κοπανήσουν οι χρήστες οπότε έχει αξία και από αυτή την άποψη. Για το keep δε θα ποντάριζα τίποτα. Είναι σχετικά επιτυχημένο, το οποίο όμως μπορεί απλά να μην ικανοποιεί τη google: δεν θέλουνε κάτι καλό, θέλουνε κάτι τιτανοτεράστιο που θα γκρεμίσει τα τσιμέντα. Οπότε μπορεί να μείνει στα αζήτητα από managers και προγραμματιστές (θες στην επόμενη αξιολόγηση να πεις ότι πέρασες το 2019 κάνοντας μικροβελτιώσεις σε ένα καλούλι app, ή κάνοντας launch το next big thing?). 1 1
Bil79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Aφου οι ανθρωποι ειναι για κλωτσιες. Αντι να φτιαξουν ΜΙΑ εφαρμογη μια μηνυματα που να τα κανει ολα εφτιαξαν 4! Φτιαξτε ρε ενα messenger που να στελνεις sms, να κανεις login με τηλεφωνο και με email (οτι θες προαιρετικα), να κανεις βιντεοκλησεις και να κρατα backup στο gmail account σου. Πολυ μυαλο θελει?
Ψιτ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, Bil79 said: Aφου οι ανθρωποι ειναι για κλωτσιες. Αντι να φτιαξουν ΜΙΑ εφαρμογη μια μηνυματα που να τα κανει ολα εφτιαξαν 4! Φτιαξτε ρε ενα messenger που να στελνεις sms, να κανεις login με τηλεφωνο και με email (οτι θες προαιρετικα), να κανεις βιντεοκλησεις και να κρατα backup στο gmail account σου. Πολυ μυαλο θελει? Τα 4 αυτά τα κάνει το hangout
Bil79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Ψιτ είπε Τα 4 αυτά τα κάνει το hangout Ούτε sms στέλνει το hangout ούτε μπορείς να κάνεις λογαριασμό μόνο με αριθμό τηλεφώνου.
cp5120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, akatsim είπε To Keep και το Photos, τα βλεπετε να επιβιωνουν? Μάλλον iPhone έχεις εσύ. Περίμενε όπoυ να 'ναι θα ανέβει κάτι για iOS για να χαρείς... 15 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Το keep ειναι πραγματικα απαραδεκτο. Ναι κανει εξαιρετικα αυτο που κανει, αλλα αυτο που κανει ειναι το 1% αυτων που θα επρεπε να κανει. για το photos δεν εχω αποψη. https://goo.gl/images/YXxj1m[/img] To keep είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Google. Τέλειο λέω εγώ, απαράδεκτο εσύ, άρα ό,τι βολεύει τον καθένα.' Εγραψα το σχόλιο μήπως και νομίσει κανείς ότι η άποψή σου έχει μεγαλύτερη αξία από "_zero"
akatsim Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, cp5120 είπε Μάλλον iPhone έχεις εσύ. Περίμενε όπoυ να 'ναι θα ανέβει κάτι για iOS για να χαρείς... To keep είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Google. Τέλειο λέω εγώ, απαράδεκτο εσύ, άρα ό,τι βολεύει τον καθένα.' Εγραψα το σχόλιο μήπως και νομίσει κανείς ότι η άποψή σου έχει μεγαλύτερη αξία από "_zero" poco f1 εχω εξυπνε
whoever81 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Άκλαφτο πήγε το Αllo. Google Tasks. Ελπίζω να μην πάει και αυτό άκλαφτο αλλά να ενσωματωθεί στο Keep.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα