pankostas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα τελευταία το Αμαζον καθυστερεί πάρα πολύ τις απλές αποστολές. Τελευταια παραλαβή μετά από ακριβώς 30 μέρες, και ας υπολόγιζαν εκτιμώμενη ημερομηνία τις 10 μέρες! Σιγουρα θα παραλάβεις. Είναι που νωρίς ακόμα. Καθυστερούν πολύ τα τοπικά ΕΛΤΑ. Σε εκαναν refund γιατί διαμαρτυρήθηκες. Βλέπω να κόβει το Αμαζον αποστολές Ελλάδα, γιατί ενώ παραλαμβάνουν αργότερα , δεν επιστρέφουν πολλοί το refund. Τόσο δύσκολο ειναι με μια χρέωση 1 - 2€ να βάλουν tracking number? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από pankostas 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, pankostas είπε Τώρα τελευταία το Αμαζον καθυστερεί πάρα πολύ τις απλές αποστολές. Τελευταια παραλαβή μετά από ακριβώς 30 μέρες, και ας υπολόγιζαν εκτιμώμενη ημερομηνία τις 10 μέρες! Σιγουρα θα παραλάβεις. Είναι που νωρίς ακόμα. Καθυστερούν πολύ τα τοπικά ΕΛΤΑ. Σε εκαναν refund γιατί διαμαρτυρήθηκες. Βλέπω να κόβει το Αμαζον αποστολές Ελλάδα, γιατί ενώ παραλαμβάνουν αργότερα , δεν επιστρέφουν πολλοί το refund. Τόσο δύσκολο ειναι με μια χρέωση 1 - 2€ να βάλουν tracking number? Το θέμα είναι ότι το refund έγινε πριν διαμαρτυρηθώ! Αν δεν γινόταν δεν θα ασχολουμουν καν τόσο γιατί ξέρω πώς πάει με τους χρόνους παράδοσης. Anyway, θα δείξει.
pankostas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Όχι φίλε.μου δεν εννοούσα εσένα. Γενικά για τις αποστολές από Αμαζον αναφέρομαι. Ελπίζω να παραλάβεις σύντομα. Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτές οι καθυστερήσεις. Ενώ παλιά με Αμαζον απλή αποστολή , παραλαμβανα γρήγορα. Σήμερα έκανα μια ακόμα παραγγελία , με.απλη αποστολή , αλλά με πωλητή όχι Αμαζον. Και είδα ότι υπάρχει tracking number κανονικά! Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα