Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zoranb είπε

Μπορείς να βγάλεις κάρτα ανεργίας μετά από παραίτηση;

zoranb αν το τελευταίο που έγινε είναι παραίτηση όχι,στην προ τελευταία σειρά λέει ο άνθρωπος ότι ξανά προσλήφθηκε και έγινε απόλυση κανονικά,άρα μετράει η απόλυση,ξέχνα την παραίτηση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σήμερα μπήκε το δώρο χριστουγέννων στα 259.20  αντι για 360. Επιδοτούμαι απο 1.1.2018 με 360€ οπότε φαντάζομαι οτι το δικαιούμαι ολο.

Εχετε ιδέα τι συμβαίνει; ευχαριστώ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Bench_Lifter είπε

Καλησπέρα σήμερα μπήκε το δώρο χριστουγέννων στα 259.20  αντι για 360. Επιδοτούμαι απο 1.1.2018 με 360€ οπότε φαντάζομαι οτι το δικαιούμαι ολο.

Εχετε ιδέα τι συμβαίνει; ευχαριστώ

το δωρο χριστουγεννων μετραει απο πρωτη μαιου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eidikos33 είπε

το δωρο χριστουγεννων μετραει απο πρωτη μαιου

εντάξει αλλά και πάλι δεν θα επρεπε να ειναι ολόκληρο; Η επιδότηση μου ξεκίνησε 20.1.18 και έληξε τον 20.11.18

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bench_Lifter είπε

εντάξει αλλά και πάλι δεν θα επρεπε να ειναι ολόκληρο; Η επιδότηση μου ξεκίνησε 20.1.18 και έληξε τον 20.11.18

Για τον Νοεμβριο πηρες ταμειο ανεργιας; αν οχι τοτε σωστα ειναι, αν πηρες για τον Νοεμβριο τοτε νομιζω οτι λειπει ενα 40-50αρι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bench_Lifter είπε

εληξε πριν τις 31/12/18 οποτε δε το δικαιουσαι ολο,δωρο πασχα ειχες παρει 180 σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

εληξε πριν τις 31/12/18 οποτε δε το δικαιουσαι ολο,δωρο πασχα ειχες παρει 180 σωστα?

Σωστός ναι  . Αρα δεν έχει γίνει κάποιο λάθος 

2 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Για τον Νοεμβριο πηρες ταμειο ανεργιας; αν οχι τοτε σωστα ειναι, αν πηρες για τον Νοεμβριο τοτε νομιζω οτι λειπει ενα 40-50αρι.

πηρα κανονικά και ηταν και η τελευταία δόση

Βέβαια μου έβαλαν και περίσι 40-50 δώρο χριστουγεννων γιατι είχα κάνει την αίτηση τέλος νοεμβριου του 17 αλλά το πρώτο επιδομα μπήκε ιανουάριο 18

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bench_Lifter είπε

Σωστός ναι  . Αρα δεν έχει γίνει κάποιο λάθος 

πηρα κανονικά και ηταν και η τελευταία δόση

Βέβαια μου έβαλαν και περίσι 40-50 δώρο χριστουγεννων γιατι είχα κάνει την αίτηση τέλος νοεμβριου του 17 αλλά το πρώτο επιδομα μπήκε ιανουάριο 18

Λογικα στα εχουν βαλει σωστα τα χρηματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...