Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το κουτί αυτό και θέλω να στήσω ένα mini home theater.

Ποσό που διαθέτω: 200-250 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Μόνο για ταινίες (όσο πιο καλής ανάλυσης και ήχου γίνεται) και σερφάρισμα. ΔΕΝ θα παίζω ούτε ένα παιχνίδι εφόσον για αυτή τη δουλεία έχω άλλο gaming pc!

Απλά με ενδιαφέρει να έχει φοβερή εικόνα και ήχο για σύνδεση με home cinema 5.1.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Kodi

Οθόνη δεν χρειάζομαι. Θα είναι συνδεδεμένο μόνιμα σε αυτή την τηλεόραση. 

Πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι υπάρχουν.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βρίσκομαι Ναύπλιο (από επιλογές δεν υπάρχει τίποτα εδώ!:D).

Τα κομμάτια που θα αγοραστούν δεν με νοιάζει αν θα είναι από ένα η πολλά καταστήματα. Απ΄όπου τα βρω φθηνότερα!:-D 

Για την συναρμολόγηση καθώς και το λειτουργικό (δύσκολο να γίνει από κατάστημα αν είναι αγορασμένα από αλλού) θα το δώσω σε ένα φίλο τεχνικό. Πιστεύω να μη μου κόψει το κεφάλι!:D

Τι επιλογές έχω;

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Ναι μόνο κουτί, δεν έχω τροφοδοτικό. Αλλά αυτό είναι το φθηνότερο νομίζω. Με 40-50 ευρώ βρίσκω κανά 300-400 w έτσι;

Ναι , γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς το κουτί σου χωράει sfx&sfx-l 

Sharkoon SilentStorm SFX Bronze 450W bestprice  & skroutz 

Από κει και πέρα , έχεις επιλογές onboard cpu ή ξεχωριστά κομμάτια για μελλοντική πιθανή αναβάθμιση 

Ή πουλάς το κουτί σου και πας σε nuc intel πχ 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογω budget και μόνο 

Το τροφοδοτικό που σου έβαλα πριν

Asrock J3455-ITX  + 8GB DDR3-1600MHz

ή

Asrock J4105-ITX  + G.Skill Ripjaws 8GB DDR4-2400MHz

+ ένας ssd 240gb 

(ψάχνω και ξεχωριστά κομμάτια, s/pdif σε ενδιαφέρει; ) 

MSI H310I ProIntel Pentium Dual Core Gold G5400 Box + G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz Crucial MX500 M.2 250GB

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

Για μητρική μου πρότειναν τα παιδιά νωρίτερα αυτήν. Δεν αξίζει καλύτερα τα 30 ευρώ παραπάνω και να μειώσω από κάποιο άλλο hardware (πχ μνήμη) ώστε στο μέλλον να αναβαθμίζεται καλύτερα αν χρειαστεί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Για μητρική μου πρότειναν τα παιδιά νωρίτερα αυτήν. Δεν αξίζει καλύτερα τα 30 ευρώ παραπάνω και να μειώσω από κάποιο άλλο hardware (πχ μνήμη) ώστε στο μέλλον να αναβαθμίζεται καλύτερα αν χρειαστεί;

👍 Μαζί με επεξεργαστή πάει 160€  , εσύ αποφασίζεις ;)

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Ναι μόνο κουτί, δεν έχω τροφοδοτικό. Αλλά αυτό είναι το φθηνότερο νομίζω. Με 40-50 ευρώ βρίσκω κανά 300-400 w έτσι;

Με το budget που έχεις δεν χωράνε πολλα, αλλά από την άλλη για το σκοπό που το θες δεν χρειάζεσαι και πολλα. Αξίζει γιατί είναι η πιο σύγχρονη και αναβαθμισιμη πλατφόρμα και το μεγάλο κόστος είναι εξαιτίας του κουτιού που επελεξες. Το μαγαζί είναι το hellasphone. 

Screenshot_2018-12-08-21-08-29-061_com.android.chrome.png.6f650c6abbdb8a76f2b0770b67b1d1c3.png

Δεύτερη περίπτωση με ssd αλλά λιγότερη ραμ. Πιο καλό νομίζω.

Screenshot_2018-12-08-22-03-35-896_com.android.chrome.png.497ef6eae30184b23147260d6f8f43b5.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Με το budget που έχεις δεν χωράνε πολλα, αλλά από την άλλη για το σκοπό που το θες δεν χρειάζεσαι και πολλα. Αξίζει γιατί είναι η πιο σύγχρονη και αναβαθμισιμη πλατφόρμα και το μεγάλο κόστος είναι εξαιτίας του κουτιού που επελεξες. Το μαγαζί είναι το hellasphone. 

Screenshot_2018-12-08-21-08-29-061_com.android.chrome.png.6f650c6abbdb8a76f2b0770b67b1d1c3.png

Δεύτερη περίπτωση με ssd αλλά λιγότερη ραμ. Πιο καλό νομίζω.

Screenshot_2018-12-08-22-03-35-896_com.android.chrome.png.497ef6eae30184b23147260d6f8f43b5.png

Το σύνολο του δεύτερου σετ πόσο βγαίνει; Καλό πακέτο είναι ε; Εσωτερικό δίσκο έχω! μόνο ssd θα πάρω.  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Το σύνολο του δεύτερου σετ πόσο βγαίνει; Καλό πακέτο είναι ε; Εσωτερικό δίσκο έχω! μόνο ssd θα πάρω.  

Εαν πας σε ΑΜ4 πάρε ψηλά χρονισμένη μνήμη ραμ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...