Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τη δυνατότητα να κατευθύνω το νερο απο το πλυντήριο και το ντους (το λεγόμενο γκρίζο νερο) πάνω σε καλλωπιστικά φυτά (πικροδάφνες, κισσούς). Διάβασα οτι κανει καλο στα φυτά. Το χει δοκιμάσει κανεις να μου πει αν ισχύει;

φοβαμαι μήπως τα απορρυπαντικά κάψουν τα φυτά ´η το πολύ νερο τα σαπίσει.

• Sad 1
Δημοσ.

ολων των ειδων τα φυτα ειναι ζωντανοι οργανισμοι...αν τους βαλεις νερο το οποιο κιολας εχει χημικες ουσιες μεσα, τοτε συντομα θα πεθανουν. 

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Εχω τη δυνατότητα να κατευθύνω το νερο απο το πλυντήριο και το ντους (το λεγόμενο γκρίζο νερο) πάνω σε καλλωπιστικά φυτά (πικροδάφνες, κισσούς). Διάβασα οτι κανει καλο στα φυτά. Το χει δοκιμάσει κανεις να μου πει αν ισχύει;

φοβαμαι μήπως τα απορρυπαντικά κάψουν τα φυτά ´η το πολύ νερο τα σαπίσει.

Αν δεν χρησιμοποιείς χλωρίνη και άλλα ισχυρά λευκαντικά/καθαριστικά και το έδαφος έχει καλή αποστράγγιση δεν υπάρχει πρόβλημα.

Είχε μία θεία μου, πριν από πολλά χρόνια στο χωριό, τα νερά του νεροχύτη να πηγαίνουν στο πίσω μέρος της αυλής, όπου είχε καλλωπιστικά φυτά και ήταν καταπράσινα και γεμάτα άνθη!

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, markoliaz είπε

ολων των ειδων τα φυτα ειναι ζωντανοι οργανισμοι...αν τους βαλεις νερο το οποιο κιολας εχει χημικες ουσιες μεσα, τοτε συντομα θα πεθανουν. 

Ο αστυνομικός είναι όργανο.

Το μπουζούκι είναι όργανο.

Άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. :D

Τελοσπάντων, το γκρίζο νερό δεν κάνει κακό στα φυτά, γιατί οι "χημικές ουσίες" που έχει μέσα δεν είναι του τύπου που φαντάζεσαι.

• Confused 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Ο αστυνομικός είναι όργανο.

Το μπουζούκι είναι όργανο.

Άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. :D

Τελοσπάντων, το γκρίζο νερό δεν κάνει κακό στα φυτά, γιατί οι "χημικές ουσίες" που έχει μέσα δεν είναι του τύπου που φαντάζεσαι.

φιλε που εφτιαξες το τοπικ ακου τον φιλο με το παραπανω ποστ, ξερει καλυτερα.....

ριξε το νερο στα φυτα, αλλα μετα σε παρακαλω μολις δεις πεθαμενα τα φυτα ελα παλι να ποσταρεις και να κραξεις οσους σου λεγανε οτι "μην ανησυχεις ολα θα πανε μια χαρα" και ξεκινα με τον παραπανω που ειρωνευεται κιολας.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, markoliaz είπε

με αυτες τις χημικες ουσιες πλενουμε και τα βρακια μας παντως, και δεν εχουμε παθει τπτ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε

με αυτες τις χημικες ουσιες πλενουμε και τα βρακια μας παντως, και δεν εχουμε παθει τπτ.

πως το ξερεις οτι δεν εχεις παθει τιποτα? εχεις παει ποτε να κανεις ριζικες εξετασεις? να τα αναλυσεις ολα?

iq αμιβαδας...sorry κιολας..

ειναι σαν να ακουω "πινω 40 χρονια ποτα και δεν εχω τιποτα" και μολις ψοφας και σου κανουν νεκροτομη μεσα σου εισαι ενα ψοφιμι σαπιος παντου" αλλα κατα τα αλλα δεν ειχες τιποτα...επειδη πολυ απλα δεν εβλεπες μεσα σου....τετοια λογικη επικρατει δυστηχως στην σημερινη εποχη, οτι αφου δεν φενεται κατι εξω μας τοτε χεστηκα.....ας εχω μεσα μου παρασιτα παντου...αρκει να μην τα δω εξω μου....χαχαχαχαχα ποπο κριμα...

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Ακριβως....δεν εχεις παθει τιποτα επειδη πλενεις το βρακι σου με αυτο, δεν το πινεις!!!!Οπως ειπωθηκε και πιο πανω τα φυτα ειναι ζωντανοι οργανισμοι και αυτο το νερο περιεχει χημικα...ειδικα αν προκειται για φυτα που σκοπευεις να καταναλωσεις...ακομα χειροτερα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, markoliaz είπε

πως το ξερεις οτι δεν εχεις παθει τιποτα? εχεις παει ποτε να κανεις ριζικες εξετασεις? να τα αναλυσεις ολα?

iq αμιβαδας...sorry κιολας..

ειναι σαν να ακουω "πινω 40 χρονια ποτα και δεν εχω τιποτα" και μολις ψοφας και σου κανουν νεκροτομη μεσα σου εισαι ενα ψοφιμι σαπιος παντου" αλλα κατα τα αλλα δεν ειχες τιποτα...επειδη πολυ απλα δεν εβλεπες μεσα σου....τετοια λογικη επικρατει δυστηχως στην σημερινη εποχη, οτι αφου δεν φενεται κατι εξω μας τοτε χεστηκα.....ας εχω μεσα μου παρασιτα παντου...αρκει να μην τα δω εξω μου....χαχαχαχαχα ποπο κριμα...

εσυ φιλε μου που δεν εχεις iq "αμιβαδας" (sic) δεν χρησιμοποιεις απορρυπαντικο για τα ρουχα σου; συγκρινεις την υπερκαταναλωση αλκοολ με το πλυσιμο των ρουχων;

1 λεπτό πριν, chsam είπε

Ακριβως....δεν εχεις παθει τιποτα επειδη πλενεις το βρακι σου με αυτο, δεν το πινεις!!!!Οπως ειπωθηκε και πιο πανω τα φυτα ειναι ζωντανοι οργανισμοι και αυτο το νερο περιεχει χημικα...ειδικα αν προκειται για φυτα που σκοπευεις να καταναλωσεις...ακομα χειροτερα.

τι χημικα περιεχει το νερο, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις; ειναι δυνατον να ποτιζονται τα ρουχα μου με αυτα τα χημικα και παρολαυτα να ειναι ασφαλες, εστω και αν δεν το πινω;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, markoliaz είπε

φιλε που εφτιαξες το τοπικ ακου τον φιλο με το παραπανω ποστ, ξερει καλυτερα.....

ριξε το νερο στα φυτα, αλλα μετα σε παρακαλω μολις δεις πεθαμενα τα φυτα ελα παλι να ποσταρεις και να κραξεις οσους σου λεγανε οτι "μην ανησυχεις ολα θα πανε μια χαρα" και ξεκινα με τον παραπανω που ειρωνευεται κιολας.

Τα απορρυπαντικά είναι κατά βάση άλατα, περίπου σαν τα λιπάσματα που βάζουν στα λαχανικά που τρως.  Τα  φυτά μου τα ποτίζω χρόνια με γκρίζο νερό. Απόφεύγω να το ρίχνω στις γαρδένιες που είναι ιδιότροπες και θέλουν πολύ όξινο ph, αλλά κατά τα άλλα δεν είχα πρόβλημα. Πού και πού ρίχνω και καθαρό νερό.

Κατά τα άλλα εσύ , πέρα από το να σπέρνεις πανικό, στηρίζεις κάπου αυτά που έγραψες;

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, markoliaz είπε

για πειτε εσεις που τα στηριζετε αυτα που λετε και θα πω και εγω υστερα...

εγω θα ηθελα αλλα οπως ειπες εχω iq "αμιβαδας". εσυ που εχει iq ανθρωπου σε παρακαλω ενημερωσε μας, για τα χημικα που εσυ πρωτοανεφερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...