Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Δεν υπάρχει το απόλυτο κενό, μόνο το μερικό.
Μόνο αν εξαφανιστεί η σκοτεινή ενέργεια και τα αποτελέσματα αυτής με έναν μαγικό τρόπο, θα μπορούσε να υπάρξει...

απόλυτο κενό δε μπορί να υπάρχει γιατί αν υπάρχει απόλυτο κενό θα υπάρχει η τουλάχιστον αυτό άρα δε θα υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Τα παντα ενα μαυρο κενο, μια αβυσος.

Η ιδια αβυσος με το πατο της θαλασσας που θα βρεθουμε. Η αγνοια, η απολυτη αγνοια. Η απωλεια συνειδησης και συναισθησης, αλλα δεν ειναι παλι τοσο απωλεια οσο ανυπαρξια. Γεγονος που ειναι αδυνατο να φανταστουμε. Το απολυτο τιποτα, θα υπαρχει, και εμεις δε θα ξερουμε τι υπαρχει. Ανθρωποι θα γελανε, θα κλαινε, ζωα θα γεννιουνται και θα πεθαινουν και εμεις δε θα ξερουμε τιποτα απο αυτα.

Η ανθρωποτητα θα τερματιστει, η γη, ο ηλιος ο γαλαξιας μας θα καταστραφουν, ολα θα καταστραφουν. Νεοι θα δημιουργηθουν μονο και μονο για να ξανακαταστραφουν και αυτοι μετα απο τρισεκατομμυρια ετη, μονο και μονο για εμας να παραμεινουμε σε αυτο το χαος ως πλεον ορισμενα ατομα. Διαφορα ηλεκτρονια, που θα περιφερονται στο διαστημα που καποια στιγμη αυτα αποτελουσαν ενα αλλο ατομο, ενα μεγαλυτερο ατομο, μια εννοια που θα ομως εχει μαλλον πλεον χαθει. Εμας.

Αλλα τωρα απλως συμπληρωνουν ενα κενο.

Το απολυτο κενο.

Κωστα αυτα για τα απολυτα κενα δεν το καταλαβα. Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος με ενα παραδειγμα κενου?

2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Οχι.

Επεξ/σία από ELTASSOS
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Δεν υπάρχει το απόλυτο κενό, μόνο το μερικό.

Δεν υπάρχει μερικό κενό, υπάρχει μόνο μια μαύρη τρύπα  στην οποία θα μπούμε όσοι γράψαμε εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώ, μα τι οίστρος μαγευτικός και συνάμα σαγηνευτικός είναι ετούτος που γαργαλάει τα γκρίζα κύτταρα εντός της κρανιακής μου κοιλότητας!

Με το ανάγνωσμα ετούτης της εμπνευσμένης από αβυσαλέα και ζοφερά συνονθυλεύματα σκέψεων παραγράφου,
μου επήλθε μια αναλαμπή, να δώσω ένα τέλος στην έμπλεως θλιβερή, άμοιρη και άχαρη ετούτη ύπαρξή μου.

Μπουένα νόχτζεζ, αριβεντέρτσι!

Επεξ/σία από Torasu
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Torasu είπε

Ώ, μα τι οίστρος μαγευτικός και συνάμα σαγηνευτικός είναι ετούτος που γαργαλάει τα γκρίζα κύτταρα εντός της κρανιακής μου κοιλότητας!

Με το ανάγνωσμα ετούτης της εμπνευσμένης από αβυσαλέα και ζοφερά συνονθυλεύματα σκέψεων παραγράφου,
μου επήλθε μια αναλαμπή, να δώσω ένα τέλος στην έμπλεως θλιβερή, άμοιρη και άχαρη ετούτη ύπαρξή μου.

Μπουένα νόχτζεζ, αριβεντέρτσι!

Φρο;

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Η ιδια αβυσος με το πατο της θαλασσας που θα βρεθουμε. Η αγνοια, η απολυτη αγνοια. Η απωλεια συνειδησης και συναισθησης, αλλα δεν ειναι παλι τοσο απωλεια οσο ανυπαρξια. Γεγονος που ειναι αδυνατο να φανταστουμε. Το απολυτο τιποτα, θα υπαρχει, και εμεις δε θα ξερουμε τι υπαρχει. Ανθρωποι θα γελανε, θα κλαινε, ζωα θα γεννιουνται και θα πεθαινουν και εμεις δε θα ξερουμε τιποτα απο αυτα.

Η ανθρωποτητα θα τερματιστει, η γη, ο ηλιος ο γαλαξιας μας θα καταστραφουν, ολα θα καταστραφουν. Νεοι θα δημιουργηθουν μονο και μονο για να ξανακαταστραφουν και αυτοι μετα απο τρισεκατομμυρια ετη, μονο και μονο για εμας να παραμεινουμε σε αυτο το χαος ως πλεον ορισμενα ατομα. Διαφορα ηλεκτρονια, που θα περιφερονται στο διαστημα που καποια στιγμη αυτα αποτελουσαν ενα αλλο ατομο, ενα μεγαλυτερο ατομο, μια εννοια που θα ομως εχει μαλλον πλεον χαθει. Εμας.

Το απολυτο κενο.

Προσπαθήστε να το διαβάσετε τραγουδώντας το συγχρονος με τη φωνή του Κωνσταντίνου Β από τους Στερεο Νόβα.Θα γίνει λίγο καλύτερο .😁😁😁

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, guido said:

Φρο;

Προτιμώ την κόμη της κεφαλής μου ως κουπ, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

• Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Το απολυτο κενο.

Μια κβαντική διακύμανση κενού είν’ το αφήγημα ετούτο.

Και μες στον κοσμικό αλαλαγμό της εντροπίας,θε να λησμονηθεί.

Μα πάντα θα υπάρχει, μια μνήμη απο αβεβαιότητες,

και σα μουχλιασμένο διαστρικό καράβι στα άπατα του σύμπαντος θα πλέει. 

• Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Froskeas είπε

Το διάβασα φωναχτά στο λεωφορείο και μου δώσανε τρεις το τηλέφωνο τους.

Σε ευχαριστώ φρο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Σαν υπουργος μιλας...Υποσχεσαι κατι και το παιρνεις αφηνωντας ενα κενο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...