Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Δε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις Κάνω ακριβώς αυτό που κάνεις και εσύ Πνεύμα αντιλογίας
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Twoface είπε Και εγώ θέλω φωτογραφία απο τον κλιματιστικό σου τον ηλιακό σου και την πιστοποίηση ενέργειας του σπιτιού σου Τα a/c μου είναι στο δάπεδο και ο ηλιακός στη θέση που προβλέπεται από τη μελέτη ύδρευσης του σπιτιού Στο λέω γιατί την έχω δει (την μελέτη) Έχεις χάσει το νόημα 9 λεπτά πριν, Twoface είπε Κάνω ακριβώς αυτό που κάνεις και εσύ Πνεύμα αντιλογίας Εγώ ξέρω να διαβάζω ΤΟΤΕΕ, trust me Και για να τελειώνουμε Σου είπα 5 φορές ότι δε διαφωνώ με το τι έκανες Διαφωνώ που όταν σου εξηγώ ότι είναι παράνομο, αρχικά μου λες ότι δεν είναι γιατί εσύ ξέρεις (βέβαια στο ενδιάμεσο σαν γνήσιος εξυπνάκιας μου πετάς και για την εξωτερική μονάδα του a/c) Τίποτα δε ξέρεις Πάρε τώρα μια πολεοδομία στην τύχη τηλέφωνο και ρώτα αν μπορείς να βγάλεις οποιοδήποτε μπουρί σε πρόσοψη μπαλκονιού και έλα να μου πεις Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από AristidisZ
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Το κούρασες και επειδή πρέπει να πάω στην δουλειά θα σε αφήσω ικανοποιημένο και θα συμφωνήσω 100% ότι είναι παράνομο ( γιατί να σου αλλάξω γνώμη δεν ....) αλλά όταν θα έχω γυρίσει στο σπίτι μου κατά τις 10 το βράδυ ξέρω ότι θα έχω ένα ζεστό σπίτι με κόστος κάτω απο 1€ για τις 4 ώρες που ήδη θα καίει χωρίς να ενοχλώ τους γείτονες μου !!! Μπορεί βέβαια να ενοχλεί περισσότερο το αγαπημένο σου κράτος που σου έχει φτάσει το πετρέλαιο στο 1.2€ και θα χάσει απο εμένα αρκετό φόρος. Και την επόμενη φορά ζήτα απο την αρχή φωτογραφίες ,πιστοποιήσεις φορολογική δήλωση και ότι άλλη @!$##@$% μπορείς να σκεφτείς απλά για να είσαι στον αντίλογο και χωρίς να βοηθάς ουσιαστικά άτομα τα οποία δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέρχονται στην ανάγκη που έχουν για θέρμανση.
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Twoface είπε Το κούρασες και επειδή πρέπει να πάω στην δουλειά θα σε αφήσω ικανοποιημένο και θα συμφωνήσω 100% ότι είναι παράνομο ( γιατί να σου αλλάξω γνώμη δεν ....) αλλά όταν θα έχω γυρίσει στο σπίτι μου κατά τις 10 το βράδυ ξέρω ότι θα έχω ένα ζεστό σπίτι με κόστος κάτω απο 1€ για τις 4 ώρες που ήδη θα καίει χωρίς να ενοχλώ τους γείτονες μου !!! Μπορεί βέβαια να ενοχλεί περισσότερο το αγαπημένο σου κράτος που σου έχει φτάσει το πετρέλαιο στο 1.2€ και θα χάσει απο εμένα αρκετό φόρος. Και την επόμενη φορά ζήτα απο την αρχή φωτογραφίες ,πιστοποιήσεις φορολογική δήλωση και ότι άλλη @!$##@$% μπορείς να σκεφτείς απλά για να είσαι στον αντίλογο και χωρίς να βοηθάς ουσιαστικά άτομα τα οποία δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέρχονται στην ανάγκη που έχουν για θέρμανση. Πάνε στη δουλειά σου παλικάρι μου και καλό μεροκάματο, καλές γιορτές να έχεις και κυρίως καλά μυαλά
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε καλές γιορτές να έχεις και κυρίως καλά μυαλά Επίσης !!!!!
skiabox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, Twoface είπε Το κούρασες και επειδή πρέπει να πάω στην δουλειά θα σε αφήσω ικανοποιημένο και θα συμφωνήσω 100% ότι είναι παράνομο ( γιατί να σου αλλάξω γνώμη δεν ....) αλλά όταν θα έχω γυρίσει στο σπίτι μου κατά τις 10 το βράδυ ξέρω ότι θα έχω ένα ζεστό σπίτι με κόστος κάτω απο 1€ για τις 4 ώρες που ήδη θα καίει χωρίς να ενοχλώ τους γείτονες μου !!! Μπορεί βέβαια να ενοχλεί περισσότερο το αγαπημένο σου κράτος που σου έχει φτάσει το πετρέλαιο στο 1.2€ και θα χάσει απο εμένα αρκετό φόρος. Και την επόμενη φορά ζήτα απο την αρχή φωτογραφίες ,πιστοποιήσεις φορολογική δήλωση και ότι άλλη @!$##@$% μπορείς να σκεφτείς απλά για να είσαι στον αντίλογο και χωρίς να βοηθάς ουσιαστικά άτομα τα οποία δεν μπορούν πλέον να ανταπεξέρχονται στην ανάγκη που έχουν για θέρμανση. Λίγα για το κράτος! Σύμφωνα με την τελευταία μαζική δημοσκόπηση (πιο μαζική δεν γίνεται) το μεγάλο κράτος, είναι αγαπημένο του 99.5% των πολιτών!!!
mechpanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Για να πάρω μέρος στην τελευταία διαμάχη: οι σόμπες pellet κλπ, προφανώς και είναι κατά μια τάξη μεγέθους πιο φιλικές προς το περιβάλλον από το τζάκι, ΟΧΙ όμως από το πετρέλαιο θέρμανσης. Ο λόγος είναι η εκπομπή σωματιδίων, τα οποία κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Ναι μεν είναι οικολογικές γιατί καίνε βιομάζα, αλλά από άποψη εκπομπών επιβαρρύνουν και αυτές. Όσον αφορά την καμινάδα, χρειάζεται απαραίτητα συναίνεση από τους συνιδιοκτήτες για να μπει, πράγματι. Ομοίως ισχύει και για τα κλιματιστικά βέβαια, όπως ορθώς αναφέρθηκε! Ωστόσο, επειδή μια σόμπα πέλετ εκπέμπει καυσαέριο και πολύ πιθανόν να ενοχλεί, κάτι που δεν κάνει η εξωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού, εκεί θέλει ιδιαίτερη προσοχή πώς χειριζόμαστε το θέμα, διότι σε τυχόν καταγγελία θα είμαστε εκτεθειμένοι.
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mechpanos είπε Όσον αφορά την καμινάδα, χρειάζεται απαραίτητα συναίνεση από τους συνιδιοκτήτες για να μπει, πράγματι. Ομοίως ισχύει και για τα κλιματιστικά βέβαια, όπως ορθώς αναφέρθηκε! Ωστόσο, επειδή μια σόμπα πέλετ εκπέμπει καυσαέριο και πολύ πιθανόν να ενοχλεί, κάτι που δεν κάνει η εξωτερική μονάδα ενός κλιματιστικού, εκεί θέλει ιδιαίτερη προσοχή πώς χειριζόμαστε το θέμα, διότι σε τυχόν καταγγελία θα είμαστε εκτεθειμένοι. Πάνο ο νόμος είναι σαφής Μιλάει για άνοιγμα άνωθεν της καμινάδας σε οριζόντια απόσταση 6 μέτρων, άρα εκτός αν είσαι τελευταίο διαμέρισμα σε πολυκατοικία πρέπει να ανέβεις πάνω Ακόμα και να ανέβεις όμως, δε συνιστά πολεοδομική παράβαση να σηκώσεις ένα μπουρί 15 μέτρα πάνω σε μια πρόσοψη πολυκατοικίας ;
mechpanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πάνο ο νόμος είναι σαφής Μιλάει για άνοιγμα άνωθεν της καμινάδας σε οριζόντια απόσταση 6 μέτρων, άρα εκτός αν είσαι τελευταίο διαμέρισμα σε πολυκατοικία πρέπει να ανέβεις πάνω Ακόμα και να ανέβεις όμως, δε συνιστά πολεοδομική παράβαση να σηκώσεις ένα μπουρί 15 μέτρα πάνω σε μια πρόσοψη πολυκατοικίας ; Ναι, συνιστά, αν το κάνεις χύμα! Θες έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας. Δεν είναι ότι δεν γίνεται, δηλαδή!
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, mechpanos είπε Ναι, συνιστά, αν το κάνεις χύμα! Θες έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας. Δεν είναι ότι δεν γίνεται, δηλαδή! Είσαι σίγουρος ότι αν δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες μπορείς να επέμβεις στην πρόσοψη ;
Diskimpex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οτι λεει και ο κανονισμος πολυκατοικιας .Επισης αν υπαρξει καταγγελια σε πολεοδομια ,μεχρι και το κλιματιστικο θα σου ξηλωσουν σε ελεγχο Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Diskimpex 1
mechpanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Είσαι σίγουρος ότι αν δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες μπορείς να επέμβεις στην πρόσοψη ; Ουπς...δεν έγινα κατανοητός! Εννοείται ότι θες συναίνεση: Αναφορά σε κείμενο Ν4495/2017 Αρθρο 127. Τροποποίηση διατάξεων του π.δ. 420/1987, του π.δ. της 27ης Σεπτεμβρίου/ 7ης Νοεμβρίου 1985 και του ν. 4342/2015 1. Η παρ. 5 του άρθρου 2 του π.δ. 420/1987 (Α΄ 187), η οποία προστέθηκε με την παρ. 4 του άρθρου 30 του ν. 3175/2003 (Α΄ 207) και τροποποιήθηκε με την παρ. 5 του άρθρου 13 του ν. 3661/2008 (Α΄ 89), αντικαθίσταται ως εξής: «5. Για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας των κτιρίων τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερες από μία οριζόντιες ιδιοκτησίες, οι αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των συνιδιοκτητών για την αλλαγή του συστήματος κεντρικής θέρμανσης και τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου ή την εγκατάσταση συστήματος τηλεθέρμανσης ή γεωθερμίας ή αντλιών θερμότητας ή άλλου συστήματος θέρμανσης λαμβάνονται, εφόσον προκύπτει ότι η πιο πάνω αλλαγή βελτιώνει την ενεργειακή αποδοτικότητα του κτιρίου σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.Ε.Ν.Α.Κ.), με την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων του συνόλου των συνιδιοκτητών, ανεξαρτήτως αν υπάρχει αντίθετη πρόβλεψη στον κανονισμό σχέσεων των συνιδιοκτητών της οικοδομής. Με την ίδια πλειοψηφία λαμβάνεται κάθε άλλη σχετική απόφαση για την υλοποίηση και ρύθμιση των παραπάνω αποφάσεων, ιδίως για την τροποποίηση ή αντικατάσταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέρμανσης, την αλλαγή εξοπλισμού, τις επεμβάσεις στις όψεις του κτιρίου, την όδευση σωληνώσεων και αγωγών, την τοποθέτηση καπναγωγών και καπνοδόχων και εν γένει για κάθε απαραίτητη μεταρρύθμιση, μεταβολή ή επέμβαση στους κοινόκτητους και κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου, αφού ληφθούν υπόψη και τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 7 του ν. 2364/1995 (Α΄ 252). Με την ίδια πλειοψηφία και ανεξαρτήτως αν υπάρχει αντίθετη πρόβλεψη στον κανονισμό σχέσεων των συνιδιοκτητών της οικοδομής λαμβάνονται και οι αποφάσεις για τη μόνιμη αποσύνδεση από το δίκτυο κεντρικής θέρμανσης του κτιρίου κύριων μεμονωμένων ιδιοκτησιών στις οποίες οι ιδιοκτήτες τους προτίθενται να τοποθετήσουν ανεξάρτητη μόνιμη εγκατάσταση θέρμανσης με χρήση φυσικού αερίου ή να εγκαταστήσουν αυτόνομο σύστημα τηλεθέρμανσης ή γεωθερμίας ή αντλιών θερμότητας ή άλλο αυτόνομο σύστημα θέρμανσης. Και στην περίπτωση αυτή πρέπει να προκύπτει ότι η ανεξάρτητη μόνιμη εγκατάσταση θέρμανσης βελτιώνει την ενεργειακή αποδοτικότητα της ιδιοκτησίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.Ε.Ν.Α.Κ.). Η απόφαση της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών δεν είναι αναγκαία, ανεξαρτήτως αν υπάρχει αντίθετη πρόβλεψη στον κανονισμό σχέσεων των συνιδιοκτητών της οικοδομής, όταν η τοποθέτηση ανεξάρτητης μόνιμης εγκατάστασης θέρμανσης διενεργείται από κύριες μεμονωμένες ιδιοκτησίες σε υφιστάμενες οικοδομές οι οποίες δεν έχουν εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης.» 2 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Οτι λεει και ο κανονισμος πολυκατοικιας .Επισης αν υπαρξει καταγγελια σε πολεοδομια ,μεχρι και το κλιματιστικο θα σου ξηλωσουν σε ελεγχο Ισχύει για το AC - όχι για την αλλαγή συστήματος θέρμανσης: "με την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων του συνόλου των συνιδιοκτητών, ανεξαρτήτως αν υπάρχει αντίθετη πρόβλεψη στον κανονισμό σχέσεων των συνιδιοκτητών της οικοδομής" 1
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω περιμένω επιστημονική και πόσο νόμιμη είναι η τοποθέτηση κλιματιστικού που έχει κάνει ο φίλος Αριστίδης, πάντα με φωτογραφίες ομως ! Έτσι γιατί μας αρέσει να κάνουμε την τρίχα τριχιά Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Twoface
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Twoface είπε Εγω περιμένω επιστημονική και πόσο νόμιμη είναι η τοποθέτηση κλιματιστικού που έχει κάνει ο φίλος Αριστίδης, πάντα με φωτογραφίες ομως ! Έτσι γιατί μας αρέσει να κάνουμε την τρίχα τριχιά Τώρα που κατάλαβες ότι είσαι εντελώς φάουλ μας το γυρνάς στο καλαματιανό... Το βράδυ θα ανεβάσω και φωτό να δεις να δούμε τι άλλη εξυπνάδα θα βρεις να πεις
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, AristidisZ είπε 15 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Τώρα που κατάλαβες ότι είσαι εντελώς φάουλ μας το γυρνάς στο καλαματιανό... Το βράδυ θα ανεβάσω και φωτό να δεις να δούμε τι άλλη εξυπνάδα θα βρεις να πεις Πάλι είμαι φάουλ ; Μεχρι και ο Πάνος σου είπε ότι μπορεί κάποιος να βάλει ! Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά σαν ιδιοκτήτης όλης της πολυκατοικία έχω συνεννοηθεί με τον ιδιοκτήτη για την σόμπα ( δηλαδή εμένα ) και μάντεψε , ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ !!!! 😂😂😂😂 Καλό είναι να έχεις εμμονές αλλά βάλε ένα όριο ρε παιδί μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα