Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Όντως Πάντως ότι κι αν βάλεις σου ξαναλέω ότι είναι παράνομο να βγάζεις καυσαέρια στο μπαλκόνι σου, ασχέτως αν τα έχεις περάσει από φίλτρο (χωρίς καμία πιστοποίηση) Η ονομασία καπνοσυλλέκτης btw βγάζει τρελό γέλιο Το γεγονός ότι είσαι σε ρετιρέ προφανώς σε έχει γλιτώσει, αν και 99.9% και εσύ παράνομος είσαι Πάλι όμως αποφεύγεις να μου απαντήσεις σε αυτά που ρωτάω εγώ !!! Δεν σε ενοχλεί η κάπνα απο το τζάκι Το μη οικολογικό πετρέλαιο Οι καμινάδες απο τα άπειρα σουβλατζίδικα ( που κανένας δεν την έχει πάνω απο το όριο του ύψους ) και κάνουμε ολόκληρη συζήτηση για αυτό που βγάζει την λιγότερη ποσότητα σε καυσαέρια που σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι το πιο οικολογικό ; Οκ περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ! Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Twoface
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Twoface είπε Πάλι όμως αποφεύγεις να μου απαντήσεις σε αυτά που ρωτάω εγώ !!! Δεν σε ενοχλεί η κάπνα απο το τζάκι Το μη οικολογικό πετρέλαιο Οι καμινάδες απο τα άπειρα σουβλατζίδικα ( που κανένας δεν την έχει πάνω απο το όριο του ύψους ) και κάνουμε ολόκληρη συζήτηση για αυτό που βγάζει την λιγότερη ποσότητα σε καυσαέρια που σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι το πιο οικολογικό ; Οκ περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ! Δε καταλαβαίνεις το νόημα των γραφόμενών μου Το θέμα δεν είναι τι ενοχλεί ή τι δεν ενοχλεί Το θέμα είναι ότι παρουσιάζεις ως σωτηρία σου λύση η οποία δεν είναι νόμιμα εφαρμόσιμη στις περισσόσετερες περιπτώσεις Δε διαφωνώ ότι τεχνοοικονομικά είναι μια χαρά λύση, μπορεί να είναι και οικολογικά πιο φιλική Το ζήτημα είναι να καταλαβαίνουν και άλλοι που διαβάζουν ότι αν το κάνουν μπορεί να μπλέξουν
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ρε φίλε γιατί μου θεωρείς ΝΌΜΙΜΗ την καμινάδα τους τζακιού που βγάζει τα τετραπλά καυσαέρια και μου θεωρείς παράνομη την καμινάδα της σόμπας που βγάλει ελάχιστα καυσαέρια ;; Σου απάντησα ότι μπορείς να την χώσεις και στην καμινάδα τους τζακιού !!! Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου αλλά δεν !!!
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Twoface είπε Ρε φίλε γιατί μου θεωρείς ΝΌΜΙΜΗ την καμινάδα τους τζακιού που βγάζει τα τετραπλά καυσαέρια και μου θεωρείς παράνομη την καμινάδα της σόμπας που βγάλει ελάχιστα καυσαέρια ;; Σου απάντησα ότι μπορείς να την χώσεις και στην καμινάδα τους τζακιού !!! Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου αλλά δεν !!! Γιατί η καμινάδα του τζακιού έχει περάσει από τη πολεοδομία και είναι στην άδεια του σπιτιού, υπάρχει κάτι που δε καταλαβαίνεις ;
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Γιατί η καμινάδα του τζακιού έχει περάσει από τη πολεοδομία και είναι στην άδεια του σπιτιού, υπάρχει κάτι που δε καταλαβαίνεις ; ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ Νιώθω ότι κάνω διάολογο με μικρό παιδί !! Χέστηκε η πολεοδομία (το κράτος ) αν έχω καμινάδα η όχι , χέστηκε η πολεοδομία (κράτος) αν έχω ρίξει ένα τοίχο η όχι , χέστηκε η πολεοδομία κουλουπου κουλουπου Η πολεοδομία ( κράτος ) ΔΕΝ χέστηκε όταν σε βάζουν να τα δηλώσεις για να πάρουν απλά €€€€€€€€
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Twoface είπε ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ Νιώθω ότι κάνω διάολογο με μικρό παιδί !! Χέστηκε η πολεοδομία (το κράτος ) αν έχω καμινάδα η όχι , χέστηκε η πολεοδομία (κράτος) αν έχω ρίξει ένα τοίχο η όχι , χέστηκε η πολεοδομία κουλουπου κουλουπου Η πολεοδομία ( κράτος ) ΔΕΝ χέστηκε όταν σε βάζουν να τα δηλώσεις για να πάρουν απλά €€€€€€€€ Ρε φίλε, αν εμένα με ενοχλεί το τζάκι του διπλανού και πάω να κάνω καταγγελία, θα πάρω τα 3 μου γιατί το τζάκι του είναι νόμιμο Αν με ενοχλεί το μπουρί από το διαμέρισμά σου και σου κάνω καταγγελία την μάμησες Καταλαβαίνεις ναι ή όχι ;
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Άστο φίλε μου το έχασες το νόημα ! Καλά Χριστούγεννα !!!
gbouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Φίλε Twoface, φρόντισε να τα έχεις καλά με τους γείτονες γιατί αν σου κάνουν καταγγελία την πάτησες.
Stamer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ρε φίλε, αν εμένα με ενοχλεί το τζάκι του διπλανού και πάω να κάνω καταγγελία, θα πάρω τα 3 μου γιατί το τζάκι του είναι νόμιμο Αν με ενοχλεί το μπουρί από το διαμέρισμά σου και σου κάνω καταγγελία την μάμησες Καταλαβαίνεις ναι ή όχι ; Μ'αρέσει που σου λέει κιόλας οτι νομίζει οτι κάνει διάλογο και με μικρό παιδί... απλά lol. Το κακό ξέρεις ποιό είναι (και μαζί το ρεζουμέ της υπόθεσης)? Ότι το "σκεπτικό" του αντικατοπτρίζεται σε χιλιάδες συμπολίτες μας.
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Stamer είπε Μ'αρέσει που σου λέει κιόλας οτι νομίζει οτι κάνει διάλογο και με μικρό παιδί... απλά lol. Το κακό ξέρεις ποιό είναι (και μαζί το ρεζουμέ της υπόθεσης)? Ότι το "σκεπτικό" του αντικατοπτρίζεται σε χιλιάδες συμπολίτες μας. ΤΟΤΕΕ 2421/86 Σε περίπτωση χρήσης ελαφρού πετρελαίου (diesel) στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, απαγορεύεται η εγκατάσταση ειδικών συσκευών συγκράτησης αιθάλης (καπνοσυλλέκτες). θθθ. Για λέβητες θερμικής ισχύος κάτω των 25 KW, όταν τοποθετούνται μέσα στις κατοικίες, εφαρμόζονται οι διατάξεις της ΤΟΤΕΕ 2421/86 μέρος 2ο. Για την περίπτωση χρήσης μεταλλικών σωλήνων (μπουριά) για την απαγωγή καυσαερίων, η κατασκευαστική διαμόρφωση του τελικού τμήματος της καπνοδόχου που βρίσκεται έξω από το κτίριο πρέπει να είναι τέτοια, ώστε: να υπάρχει κατάλληλη υψομετρική διαφορά για να εξασφαλίζεται ο απαιτούμενος ελκυσμός (ελάχιστη απόσταση του σημείου εξόδου των καυσαερίων από το λέβητα 1,50 μέτρα). το εξωτερικό οριζόντιο τμήμα έχει το κατά το δυνατό ελάχιστο μήκος και σταματά από εξωτερικό τοίχο σε απόσταση μικρότερη από το τριπλάσιο της διαμέτρου του σωλήνα. το τελικό σημείο εξόδου των καυσαερίων είναι προστατευμένο με ειδικό εξάρτημα. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοίγματα που βρίσκονται ψηλότερα από την απόληξη της καπνοδόχου και σε οριζόντια απόσταση μικρότερη των 6 μέτρων από αυτήν και η αρμόδια αρχή διαπιστώσει ενόχληση από την εκπομπή καυσαερίων, μπορεί να επιβάλει την ανύψωση ή να διατάξει άλλα μέτρα για τον περιορισμό της ενόχλησης σε ανεκτά όρια. Έχεις δίκιο φίλε μου !!! Πάρε και το νόμο λοιπόν να τελειώνει το παραμύθι ! Όπως το είπα, μικρά παιδιά !! Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Stamer είπε Μ'αρέσει που σου λέει κιόλας οτι νομίζει οτι κάνει διάλογο και με μικρό παιδί... απλά lol. Το κακό ξέρεις ποιό είναι (και μαζί το ρεζουμέ της υπόθεσης)? Ότι το "σκεπτικό" του αντικατοπτρίζεται σε χιλιάδες συμπολίτες μας. To θέμα είναι ότι υπάρχει τελικά πολύς κόσμος που δε καταλαβαίνει τι κάνει Εγώ δε διαφωνώ με την πράξη, αν ο άλλος μένει σε ρετιρέ και δεν ενοχλεί τους άλλους καλά έκανε και έβαλε σόμπα πέλλετ Το χειρότερο είναι ότι δε καταλαβαίνει ότι παρανομεί
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Σου έβαλα και το νόμο και το συνεχίζεις . ΟΚ Επειδή με κατηγορείτε για παράνομο ( αν και με βάση ΝΟΜΟΥ δεν είμαι) , ας ξανά γυρίσουμε λίγο στην πολεοδομία , μου αρέσει το ξεκατίνιασμα. Πόσοι απο εσάς τα αγαπημένα παιδιά του νόμου έχετε δηλώσει στην ΠΟΛΕΟΔΟΜΊΑ τις μονάδες των κλιματιστικών και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες ;;
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Twoface είπε ΤΟΤΕΕ 2421/86 Σε περίπτωση χρήσης ελαφρού πετρελαίου (diesel) στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, απαγορεύεται η εγκατάσταση ειδικών συσκευών συγκράτησης αιθάλης (καπνοσυλλέκτες). θθθ. Για λέβητες θερμικής ισχύος κάτω των 25 KW, όταν τοποθετούνται μέσα στις κατοικίες, εφαρμόζονται οι διατάξεις της ΤΟΤΕΕ 2421/86 μέρος 2ο. Για την περίπτωση χρήσης μεταλλικών σωλήνων (μπουριά) για την απαγωγή καυσαερίων, η κατασκευαστική διαμόρφωση του τελικού τμήματος της καπνοδόχου που βρίσκεται έξω από το κτίριο πρέπει να είναι τέτοια, ώστε: να υπάρχει κατάλληλη υψομετρική διαφορά για να εξασφαλίζεται ο απαιτούμενος ελκυσμός (ελάχιστη απόσταση του σημείου εξόδου των καυσαερίων από το λέβητα 1,50 μέτρα). το εξωτερικό οριζόντιο τμήμα έχει το κατά το δυνατό ελάχιστο μήκος και σταματά από εξωτερικό τοίχο σε απόσταση μικρότερη από το τριπλάσιο της διαμέτρου του σωλήνα. το τελικό σημείο εξόδου των καυσαερίων είναι προστατευμένο με ειδικό εξάρτημα. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοίγματα που βρίσκονται ψηλότερα από την απόληξη της καπνοδόχου και σε οριζόντια απόσταση μικρότερη των 6 μέτρων από αυτήν και η αρμόδια αρχή διαπιστώσει ενόχληση από την εκπομπή καυσαερίων, μπορεί να επιβάλει την ανύψωση ή να διατάξει άλλα μέτρα για τον περιορισμό της ενόχλησης σε ανεκτά όρια. Έχεις δίκιο φίλε μου !!! Πάρε και το νόμο λοιπόν να τελειώνει το παραμύθι ! Όπως το είπα, μικρά παιδιά !! Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια Καλώς το το παιδί με το googlάρισμα Για βγάλε μια φωτογραφία του τελικού τμήματος της καπνοδόχου που έχεις στο σπίτι σου Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από AristidisZ
Twoface Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Καλώς το το παιδί με το googlάρισμα Για βγάλε μια φωτογραφία του τελικού τμήματος της καπνοδόχου που έχεις στο σπίτι σου Και εγώ θέλω φωτογραφία απο τον κλιματιστικό σου τον ηλιακό σου και την πιστοποίηση ενέργειας του σπιτιού σου
AristidisZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Twoface είπε Σου έβαλα και το νόμο και το συνεχίζεις . Δε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα