Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!! Ολοκαίνουρια εδώ... Είδα που λέτε για το ΕΑΠ και ξετρύπωσα. Μ' ενδιαφέρει να μάθω για το μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Αν αξίζει του ΕΑΠ , αν έχετε να μου προτείνετε σε κάποιο άλλο Πανεπιστήμιο. Τις εντυπώσεις σας γενικά από τη φοίτησή σας στο ΕΑΠ. Αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. Για κάποιον που μένει επαρχία αρκεί το υλικό του Πανεπιστημίου ή χρειάζονται συχνές επισκέψεις σε βιβλιοθήκες για τις εργασίες; Κ πολλές ακόμα ερωτήσεις αλλά κυρίως με απασχολεί αν αξίζει. Είναι κανείς διαθέσιμος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, LadyPetoula9 είπε

Γεια σας παιδιά!! Ολοκαίνουρια εδώ... Είδα που λέτε για το ΕΑΠ και ξετρύπωσα. Μ' ενδιαφέρει να μάθω για το μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Αν αξίζει του ΕΑΠ , αν έχετε να μου προτείνετε σε κάποιο άλλο Πανεπιστήμιο. Τις εντυπώσεις σας γενικά από τη φοίτησή σας στο ΕΑΠ. Αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. Για κάποιον που μένει επαρχία αρκεί το υλικό του Πανεπιστημίου ή χρειάζονται συχνές επισκέψεις σε βιβλιοθήκες για τις εργασίες; Κ πολλές ακόμα ερωτήσεις αλλά κυρίως με απασχολεί αν αξίζει. Είναι κανείς διαθέσιμος;

Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγαμμα στο πανεπιστήμιο του Linköping (παλιά υπήρχε νομίζω και το αντίστοιχο διετές / 120ECTS) για το οποίο προφανώς και δεν έχω ιδέα (μιας και δεν είναι του αντικέμενου μου) αλλά απλά είχα μια σχέση με distance μαθήματα σε Σουηδικά Uni. Γενικά έχω πέσει σε καλά/ενδιαφέροντα μαθήματα αλλά και άλλα που ήταν ψιλοχάλια (επίπέδου ΙΕΚ). Ακόμα ένα ανρητικό ότι πιθανότατα δεν αναγνωρίζεται επίσημα στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.

Eίναι ένα απο τα καλά προγράμματα με τις ιδιαιτερότητες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Αν είσαι συνεπής στις εργασίες και στη μελέτη σου, δε θα έχεις πρόβλημα.

Αυτη τη στιγμη ειναι από τα φθηνότερα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα. Οκ υπάρχουν και τα δωρεάν αλλά όχι εξ αποστάσεως και οχι για την συγκεκριμένη ειδικότητα.

Αν σε ενδιαφέρει η εκπαιδευση ενηλίκων και δε μπορεις να παρακολουθησεις δια ζώσης, πας με κλειστά μάτια. Χωρις βέβαια να ξέρω τι υπόβαθρο έχεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ και τους δύο που απαντήσατε. Έχω τελειώσει ΦΠΨ του ΕΚΠΑ (το 2015 τελείωσα) κ έχω παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια για παράλληλη στήριξη, σχολική ψυχολογία, διαφοροποιημένη διδασκαλία. Θέλω την εκπαίδευση ενηλίκων να την δω πιο σοβαρά από ένα σεμινάριο. Ζω στην Αστυπάλαια χειμώνα - καλοκαίρι, επομένως κοιτώ μόνο για εξ' αποστάσεως εκπαίδευση (ιδανικά με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Τελικά τι ισχύει για την αναγνωρισιμότητα του; 

Επεξ/σία από LadyPetoula9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LadyPetoula9 είπε

Τελικά τι ισχύει για την αναγνωρισιμότητα του; 

Εννοείς του ΕΑΠ?

Αναγωνρίζεται κανονικά από όσο ξέρω.

Το έχει κάνει η αδελφή μου

2 ώρες πριν, LadyPetoula9 είπε

Για κάποιον που μένει επαρχία αρκεί το υλικό του Πανεπιστημίου ή χρειάζονται συχνές επισκέψεις σε βιβλιοθήκες για τις εργασίες; 

Η αδελφή μου το έκανε ζώντας σε επαρχία. Επισκέψεις σε βιβλιοθήκες δε νομίζω να χρειάζονται, ιδιαίτερα στην εποχή μας (ιδιαιτερα αν μιλάς αγγλικά και έχεις μια εξοικίωση με το net). Το ΕΑΠ έχει και δανειστική βιβλιοθήκη που σου στέλνει βιβλίο σπίτι (αν ειναι ελευθερο).

Έκανε κάποιες επισκέψης (αρχικά στη Πάτρα αλλά μετά δήλωσε κατοικία στην Αττική και ερχόταν που και που ΑΘήνα). Οι νησιώτες υποθέτω έχουν συνατήσεις Αθήνα αλλά δε νομίζω να έιναι υποχρεωτικές και από όσο κατάλαβα οι περισσότεροι πάνε στην πρώτη και μετά η συμμετοχή "πέφτει".

ΑΚΥΡΟ:

έχει κάνει το "Σπουδές στην εκπαίδευση" απλά είχε την "ΕΚΠ64: Εισαγωγή στην Εκπαίδευση Ενηλίκων".

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LadyPetoula9 είπε

Σας ευχαριστώ και τους δύο που απαντήσατε. Έχω τελειώσει ΦΠΨ του ΕΚΠΑ (το 2015 τελείωσα) κ έχω παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια για παράλληλη στήριξη, σχολική ψυχολογία, διαφοροποιημένη διδασκαλία. Θέλω την εκπαίδευση ενηλίκων να την δω πιο σοβαρά από ένα σεμινάριο. Ζω στην Αστυπάλαια χειμώνα - καλοκαίρι, επομένως κοιτώ μόνο για εξ' αποστάσεως εκπαίδευση (ιδανικά με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση). Τελικά τι ισχύει για την αναγνωρισιμότητα του; 

Με το μεταπτυχιακο αυτο μπορεις να διδάξεις στην εκπαιδευση ενηλικων απ όσο γνωριζω :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...