panathatube Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Παρατηρώ ότι ουδείς αναφέρεται στον Vivaldi που λέγεται ότι είναι κορυφαίος... Αλλά προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει!
Mindworm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 minutes ago, panathatube said: Παρατηρώ ότι ουδείς αναφέρεται στον Vivaldi που λέγεται ότι είναι κορυφαίος... Αλλά προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει! Είναι ένας αξιοπρεπής περιηγητής, αλλά από ότι θυμάμαι είχα σοβαρά προβλήματα με CPU consumption και πολύ RAM. Δεν ξέρω αν τον φτιάξανε καθόλου, κάπου είχα δει ότι τον παράτησαν και το ανέλαβαν άλλοι... αλλά δεν φτούρησε πάλι. 12
jmirko15 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Όχι δεν έχω δοκιμάσει, ίσως τον δοκιμάσω και αυτόν... Παίζει με gestures; TBH δεν γνωρίζω χμμ
gnsX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, panathatube είπε Παρατηρώ ότι ουδείς αναφέρεται στον Vivaldi που λέγεται ότι είναι κορυφαίος... Αλλά προσωπικά δεν τον έχω δοκιμάσει! Όταν τον είχα χρησιμοποιήσει (τότε που ο Opera άλλαζε μηχανή), μόνο κορυφαίος δεν μου φάνηκε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα