talos_2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Η επομενη αγορα εχει ελαχιστο οριο αξιας της; Όχι, δεν έχει. 1
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, talos_2002 είπε Όχι, δεν έχει. Τότε my bad και εμένα και αξίζει να μπει ξανά στον τίτλο μιας και είναι ένα επιπλέον ατού. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, talos_2002 είπε Όχι, δεν έχει. Ωραια, διορθωσα το κειμενο. Τιτλο λεω να μην μπει μιας και δεν αφορα μονο αυτο το προιον, αλλα ειναι γενικο προμο. 2
EllinarasGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Για αυτούς που διστάζουν να κάνουν την κίνηση λόγω της "μικρής" μπαταρίας να σημειωθεί πως και η οθόνη του κινητού είναι μικρότερη από τα περισσότερα κινητά οπότε δεν θα τρώει όσο μπαταρία τρώνε τα άλλα.
makhs5 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, EllinarasGR είπε Για αυτούς που διστάζουν να κάνουν την κίνηση λόγω της "μικρής" μπαταρίας να σημειωθεί πως και η οθόνη του κινητού είναι μικρότερη από τα περισσότερα κινητά οπότε δεν θα τρώει όσο μπαταρία τρώνε τα άλλα. Δεν παιζει μονο ρολο το μέγεθος της οθονης στην καταναλωση ενεργειας, αλλα και η αναλυση της οθονης. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από makhs5
dess Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: στα λεφτά του - αγορά μόνο από Ελλάδα - υπάρχει τηλέφωνο με καλύτερη φωτογραφική? Άκυρο, διάβασα το νήμα του BF.. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από dess
desperados Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Με τρωει το πορτοφολι μου να το τσιμπησω για να αντικαταστησω το πιστο σκυλι xperia z3 που εχω τωρα. Η μπαταρια λενε οι περισσοτεροι πως την βγαζει την μερα παρολο που ειναι μικρη. Οσο για τα bezels σιγα το κακο, την δουλεια μου να κανω και ας μοιαζει με Fiat Multipla, δεν θα το παρω για να ριξω γκομενα... 1
spyd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μια από τα ίδια, το πήρα στην γυναίκα μου στo black Friday και το σκέφτομαι και εγώ μήπως αντικατάσταστισω το z3.
marios32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Στις 13/12/2018 στις 12:02 ΠΜ, desperados είπε Με τρωει το πορτοφολι μου να το τσιμπησω για να αντικαταστησω το πιστο σκυλι xperia z3 που εχω τωρα. Η μπαταρια λενε οι περισσοτεροι πως την βγαζει την μερα παρολο που ειναι μικρη. Οσο για τα bezels σιγα το κακο, την δουλεια μου να κανω και ας μοιαζει με Fiat Multipla, δεν θα το παρω για να ριξω γκομενα... Όχι και Multipla, πολύ ασχήμια ρε αδερφέ. Πέρα απ' την πλάκα, τίμια πρόταση για τηλέφωνο είναι. Κοντά στο ψυχολογικό όριο των διακοσίων.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε αυτά τα χρήματα μόνο Xiaomi και Huawei υπάρχουν που είναι κατώτερα σε όλα εκτός απο την μπαταρία και το design. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από AntiCambeR
desperados Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Αύριο θα το τσιμπήσω αν ισχύει ακόμα η προσφορά. Έβλεπα βιντεακια slow motion (960 fps παρακαλώ) που έχουν τραβηχτεί από το κινητό και μου έτρεχαν τα σάλια...
AntiCambeR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, desperados είπε Αύριο θα το τσιμπήσω αν ισχύει ακόμα η προσφορά. Έβλεπα βιντεακια slow motion (960 fps παρακαλώ) που έχουν τραβηχτεί από το κινητό και μου έτρεχαν τα σάλια... Βγάζει πολύ καλό βίντεο 1080p 30 η 60fps και slow-super slow motion σε αργή,πολύ αργή και πάρα πολύ αργή κίνηση.Οσο πιο καλός ο φωτισμός τόσο καλύτερο.Κάτι που κάνουν πολύ ακριβότερα κινητά και αν,πχ S9.Οπως και αρκετά καλή φωτογραφία με manual settings.Η οθόνη του υποστηρίζει HDR video και ρυθμίζεται το WB σε 3 διαφορετικά modes η το προσαρμόζεις εσύ όπως θες.Συν Led Notification. Αν είχε capacitive buttons,OIS και στρογγυλεμένες άκρες(υποκειμενικό) θα ήταν τέλειο.Εχει όμως EIS και στις 2 κάμερες στο βίντεο,LAF(Laser Auto Focus) Και Predictive PDAF(Phase Detection Auto Focus) στην κύρια κάμερα. Σε ταχύτητα είναι πολύ γρήγορο,το GPS πιάνει ακαριαία,Wi-Fi και σήμα 📶 καλό.Γενικώς σε θέματα συνδεσιμότητας υποστηρίζει αρκετά πρωτόκολλα και υψηλές ταχύτητες LTE Cat 16. https://www.devicespecifications.com/en/model/dacf4554 https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/sony_xperia_xz1-ampp-8804.php Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από AntiCambeR 3
desperados Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Το τσιμπησα. Μεχρι στιγμης μονο θετικες εντυπωσεις εχω. Πολυ καλη κατασκευη, πολυ καλη οθονη, δεν κολλαει πουθενα, πολυ καλες φωτογραφιες και βιντεο και απο μπαταρια την βγαζει ανετα την μερα. Δεν μπορουσα να ζητησω κατι περισσοτερο. Μακαρι να βγαλει την τετραετια που εβγαλε το xperia z3.
dieccast Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Στις 14/12/2018 στις 1:38 ΠΜ, desperados είπε Αύριο θα το τσιμπήσω αν ισχύει ακόμα η προσφορά. Έβλεπα βιντεακια slow motion (960 fps παρακαλώ) που έχουν τραβηχτεί από το κινητό και μου έτρεχαν τα σάλια... Καμία σύγκριση! Πολύ πιο γρήγορο,καλύτερη οθόνη και καλύτερο σε ποιότητα και κάμερα το xz1 από οποιοδήποτε huawei και νομίζω και από Xiaomi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα