Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

δεν έχω καταλάβει , μπορούμε πια να συνδέσουμε τον τραπεζικό λογαριασμό με το paypal? Λογω καπιταλ θυμαμαι δε γινοταν για κάποιο διάστημα. Τι έχει αλλάξει ; Λειτουργεί όπως πριν τα κάπιταλ; Έχει λήξει η κάρτα με την οποία έχω συνδέσει το ππ και θέλω να αλλάξω τον λογαριασμό στον οποίο είναι συνδεδεμένο το ππ , θα μπορέσω να το κάνω;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Maggiebunny είπε

Γεια σε ολους,

δεν έχω καταλάβει , μπορούμε πια να συνδέσουμε τον τραπεζικό λογαριασμό με το paypal? Λογω καπιταλ θυμαμαι δε γινοταν για κάποιο διάστημα. Τι έχει αλλάξει ; Λειτουργεί όπως πριν τα κάπιταλ; Έχει λήξει η κάρτα με την οποία έχω συνδέσει το ππ και θέλω να αλλάξω τον λογαριασμό στον οποίο είναι συνδεδεμένο το ππ , θα μπορέσω να το κάνω;

Τι σχεση εχει η καρτα που συνδέεις στο παυπαλ με εναν λογαριασμο;

Η κάρτα ειναι για αγορές, ενω ο τραπεζικος λογαριασμός χρειάζεται σε περίπτωση που θελεις να στείλεις έμβασμα στο balance

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να συνδέσεις τους τραπεζικούς λογαριασμούς σου για αγορές απο το paypal, δεν περιορίζεται πλέον μόνο στις κάρτες, αυτό είναι γνωστό πια.

Λέγεται και sepa direct.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Μπορείς να συνδέσεις τους τραπεζικούς λογαριασμούς σου για αγορές απο το paypal, δεν περιορίζεται πλέον μόνο στις κάρτες, αυτό είναι γνωστό πια.

Λέγεται και sepa direct.

Να προσέχεις μόνο γιατί αν εχεις refund απο αγορά στο τραπεζικό σου λογαριασμό οι τράπεζες θα σου παίρνουν τα ευρω τέσσερα τέσσερα :)

Δημοσ.
14 minutes ago, NikosKallithea said:

Να προσέχεις μόνο γιατί αν εχεις refund απο αγορά στο τραπεζικό σου λογαριασμό οι τράπεζες θα σου παίρνουν τα ευρω τέσσερα τέσσερα :)

Όχι δεν θεωρούνται εμβάσματα αυτά. Είναι οι γνωστές πάγιες εντολές είτε πίστωσης είτε χρέωσης, η τρ πειραιώς ξέρω οτι έχει 0,40 λεπτά προμήθεια. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Όχι δεν θεωρούνται εμβάσματα αυτά. Είναι οι γνωστές πάγιες εντολές είτε πίστωσης είτε χρέωσης, η τρ πειραιώς ξέρω οτι έχει 0,40 λεπτά προμήθεια. 

Που βρήκες τη χρέωση αυτη της Πειραιώς; Για το sepa direct debit ρωτω

Δημοσ.
2 hours ago, spartak1 said:

Που βρήκες τη χρέωση αυτη της Πειραιώς; Για το sepa direct debit ρωτω

Στην υποσημείωση για τις πάγιες εντολές.

Η προμήθεια (€ 0,40) αφορά και στις πάγιες εντολές χρέωσης λογαριασμού πελάτη για Οργανισμούς SEPA εκτός Ελλάδας.

Δημοσ.

Βασικά σε περίπτωση πώλησης, αν θες να μεταφέρεις ένα ποσό από το ππ στην τράπεζα , όπως π.χ. 100 ευρώ. Πια είναι εφικτό;  Για αυτό αναφέρομαι σε σύνδεση με λογαριασμό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...