Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα το πολυελαιο στο σαλόνι καίει τις λάμπες σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα. (Έτσι νομίζω τουλαχιστον) οι λάμπες κρατάνε περίπου 1 βαρια 2 μήνες και μετα καίγονται. Δεν είναι ότι βάζουμε φθηνές λάμπες μαρκα μεκαψες. Γιατί συμβαίνει αυτο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Βάλε έξυπνες λάμπες, δεν θα μπορέσει να τις κάψει, θα τον ξεγελάσουν.

Ωραία ιδέα αλλα μηπως γνωρίζεις πως λύνεται το πρόβλημα που εχω; 

Το φωτιστικό εχει 10 λάμπες πανω δεν παλεύεται αλλο να τις αλλάζουμε συνέχεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RedPriest είπε

Καλησπέρα το πολυελαιο στο σαλόνι καίει τις λάμπες σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα. (Έτσι νομίζω τουλαχιστον) οι λάμπες κρατάνε περίπου 1 βαρια 2 μήνες και μετα καίγονται. Δεν είναι ότι βάζουμε φθηνές λάμπες μαρκα μεκαψες. Γιατί συμβαίνει αυτο;

Όλες οι επώνυμες λάμπες έχουν και τουλάχιστον εγγύηση 6 μηνών…

Άρα αν στις καίει σε 1 μήνα, τότε άμεσα αντικατάσταση με καινούργια…

Δημοσ.

Αν σου καίει και τις LED τότε έχεις προβληματικό φωτιστικό , κατέβασμα σφίξιμο τις επαφές ή αλλαγή τα ντουί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα φωτιστικά είναι ιδιαίτερα απλές (για κάποιον που ξέρει βέβαια) κατασκευές, χωρίς περίεργα κυκλώματα ή ότι άλλο.

Αν ένα συγκεκριμένο φωτιστικό καίει συχνά τις λάμπες ή είναι θέμα καλωδίωσης του συγκεκριμένου σημείου ή κάτι στο φωτιστικό. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για κάποια όχι καλή επαφή από ελατωματικά ντουί, διακόπτη ή καλώδιο μισοκομμένο.

Λύσεις:

1) Πας το φωτιστικό να στο τσεκάρουν.

2) Αν θες να αποφύγεις τον ηλεκτρολόγο και "πιάνουν τα χέρια σου", τοποθετείς δοκιμαστικά το εν λόγω φωτιστικό σε άλλο δωμάτιο και στη θέση του βάζεις μία απλή λάμπα ή άλλο φωτιστικό. Αν και στη νέα του θέση καίει τις λάμπες τότε έχει θέμα. Αν είναι οκ και καεί η νέα λάμπα που έβαλες στη θέση του τότε έχει θέμα κάτι στην εγκατάσταση (δαικόπτης, καλώδιο, κλέμα ταβανιού, κλπ)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα στο σαλόνι ένα με πέντε λάμπες.Χρόνια τώρα ότι και αν του έβαζα ποτέ δεν με ικανοποίησε ο φωτισμός τους. Τελευταία του είχα βάλει από τον ΣΚΡΕΚΗ κάτι ακριβούτσικες τα ίδια.

Πήρα από κινεζοπάγκο στο παζάρι του Πειραιά κάτι με  λεντάκια (μικρές βιδωτές με λεπτό ντουί) 12 και 16 watt  με 1,5 και 2 ευρώ αντίστοιχα και έγινε το σαλόνι μέρα.Φανταστικές για την τιμή τους.Πέρασαν το τεστ αντοχής .Τις έχω κανένα μήνα και είναι μια χαρά.:P

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Βαλε led γιατί αυτο δεν είναι πολυφωτο, εργοστάσιο είναι με 10 λάμπες

Αλλες 8 εχει στην κουζίνα ασε. Το φωτιστικό μονο χωρις τα σποτακια... και η χαζομάρα ειναι πως αυτό στην κουζίνα δεν φωτίζει καθολου ετσι οπως ειναι σαν σχέδιο. Έχει κάτι μικρές ψείρες που είναι κουμπωτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...