patras7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σε ολους. Ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν αυτα τα κενα μετα την τοποθετηση προστατευτικου η δεν το κανανε σωστα στο μαγαζι;
Ola150 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ναι είναι φυσιολογικότατο! Μόνο άμα πάρεις full cover δεν έχεις τέτοια κενά! 1
ScorpioJD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Αν έχεις κυρτή οθόνη κ πήρες απλό τζαμακι ναι. 1
pavloa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ναι είναι φυσιολογικό. Εγώ έχω το samsung A5 2016 και ότι τζαμάκι έχω πάρει αφήνει κενά στο πλάι. 1
patras7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια σας ευχαριστω. Δεν ειναι κυρτο ομως. Το nokia 8 ειναι. Δημιουργει ενοχλησεις ομως αυτο στην προβολη της οθονης;
patrickdrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 εγω λεω οτι δεν στο βαλανε καλα (αληθεια βαζουν τα μαγαζια τετοια;, εγω ηξερα οτι πρεπει να τα βαλεις μονος σου) και οτι πηρε αερα, ετσι το λεμε στο χωριο μου 1
patras7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, patrickdrd είπε εγω λεω οτι δεν στο βαλανε καλα (αληθεια βαζουν τα μαγαζια τετοια;, εγω ηξερα οτι πρεπει να τα βαλεις μονος σου) και οτι πηρε αερα, ετσι το λεμε στο χωριο μου Και εγω αυτο φοβαμαι...αυριο θα παω να ρωτησω. 1
RedPriest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σίγουρα δν είναι καλά περασμένο γυρο γυρο αυτο το άσπρο απο οτι φαίνεται ειναι φουσκάλες αερα. Αν και απορώ πως πάτε και σας τα τοποθετούνε στα μαγαζιά για κάτι τόσο απλό. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από RedPriest 1 1
patras7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, RedPriest είπε Σίγουρα δν είναι καλά περασμένο γυρο γυρο αυτο το άσπρο απο οτι φαίνεται ειναι φουσκάλες αερα. Αν και απορώ πως πάτε και σας τα τοποθετούνε στα μαγαζιά για κάτι τόσο απλό. Ισως εχεις δικιο...απλα δεν ειχα προηγουμενη εμπειρια και θεωρουσα οτι θα το κανω οπως πανω στη φωτο... 5 ευρω για τζαμακι ειναι καλα; αληθεια αν η οθονη ειναι gorilla glass ειναι περιττο το τζαμακι;
RedPriest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, patras7 είπε Ισως εχεις δικιο...απλα δεν ειχα προηγουμενη εμπειρια και θεωρουσα οτι θα το κανω οπως πανω στη φωτο... 5 ευρω για τζαμακι ειναι καλα; αληθεια αν η οθονη ειναι gorilla glass ειναι περιττο το τζαμακι; Εγώ προσωπικά δεν έχω τζαμακι μονο θήκη που αν δεν ήμουν τόσο ατσουμπαλος δεν θα είχα ουτε και αυτη πανω στο κινητό. Πιστευω πως το τζαμακι προστατεύει μονο απο γρατσουνιές και οχι απο πέσιμο του κινητού οπως πολλα ατομα νομίζουν. Μετά από 1.5χρονο δεν έχει κάποια γρατσουνιά που να φαίνεται στην οθόνη μονο κατι μικρές που φαίνονται αν είναι τερμα καθαρή η οθόνη και αν κοιτάξεις στο φως. Λογικα έγιναν καλοκαιρι απο άμμο κτλπ ή στην δουλειά που το χρησιμοποιώ πολλες φορες για φακό 😂 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από RedPriest 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα