Vassilis_24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Τώρα είδα ότι μου πρότεινε κούλτουρ χλαμπ... είμαι σε καλό δρόμο? Είσαι έμπλεος κύρους πέραν πάσης αμφιβολίας! 1
fredd0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Εμενα ολο μου βγαζει το βιβλιο της Μιχαλους της Ομπαμα. Και δεν εχω κανει καμια κουβεντα για αυτη. I beat Amazon.
randomcat Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα μου βγάζει το Viber συνεχώς διαφημίσεις για τη φαλάκρα ενώ τα μαλλιά μου είναι μια χαρά 😣
AtiX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ασε που με αυτά που διαβάζεις εδώ δεν θα αργήσει να συμβεί... θέλει δυνατη τρίχα... να αντέχει... 2
ELTASSOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Mona Lisa είπε Το σαββατοκύριακο καθόμουν για έναν καφέ ... Που καθοσουν ?...εχει σημασια. Ισως σε παρακολουθησαν με την καμερα και οχι το μικροφωνο.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 H Mόνα γιατί δεν γράφει; ασχολείται με τα του βιβλίου? 1
Alexandros7474 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε H Mόνα γιατί δεν γράφει; ασχολείται με τα του βιβλίου? Είναι μπουκωμένη μαλλον ......θα τρώει για βράδυ 2
.:Cabal:. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Όσο πάει και χειροτερεύουν τα trollo post. Τουλάχιστον όσοι προσπαθούν ας κάνουν μια μικρή έρευνα πρώτα για να είναι λίγο πιο πιστευτά και να μας δυσκολεύουν κάτι τις.
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Κάποιος κρυφακουγε σεξουαλικες συζητήσεις και αυτό σίγουρα δεν ήταν το αμαζον 😂😂😂😂😂😂
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Τέλος πάντων αν θες να αποφύγεις την google εγκατέστησε custom rom με signature microg support μετά αντί να εγκαταστήσεις τα google apps(gapps) βάζεις το microg περισσότερα ψάξτε στο google
banned_acc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Mona Lisa είπε Το σαββατοκύριακο καθόμουν για έναν καφέ με το τηλέφωνο πάνω στο τραπεζάκι. Εκεί συζητήθηκαν μεταξύ άλλων κάποια εμπιστευτικά θέματα για σεξουαλικές πρακτικές. Δεν έχει σημασία τι. Την επόμενη μέρα μπήκα στο άμαζον για να κάνω αγορές. Επισημαίνω εδώ ότι μπαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα τον τελευταίο καιρό λόγω γιορτών κτλ. και δεν είχα δει κάτι παράξενο. Αυτή τη φορά όμως είχα πρώτη σελίδα σε μεγάλη εικόνα προτεινόμενο "ειδικά για μένα" ένα βιβλίο που λέγεται I love dick. Έπαθα σχεδόν έμφραγμα, ευτυχώς που δεν ήταν κανένας άλλος μπροστά. Πιστεύω ότι υποκλάπηκαν οι συνομιλίες του σαββατοκύριακου και γι' αυτό θέλω να σταματήσει εντελώς η λειτουργία του μικροφώνου στο κινητό. Γίνεται; Δε μπορεί, τρολάρεις!
manolis115 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μόνα κάνε αναζήτηση στο play store την εφαρμογή microphone blocker και καθάρισες από τους ηλεκτρονικούς κουτσομπόληδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις