Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τώρα είδα ότι μου πρότεινε κούλτουρ χλαμπ... είμαι σε καλό δρόμο?  

Είσαι έμπλεος κύρους πέραν πάσης αμφιβολίας!

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mona Lisa είπε

Το σαββατοκύριακο καθόμουν για έναν καφέ ...

Που καθοσουν ?...εχει σημασια. Ισως σε παρακολουθησαν με την καμερα και οχι το μικροφωνο.

Δημοσ.

4 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

H Mόνα γιατί δεν γράφει; ασχολείται με τα του βιβλίου?

Είναι μπουκωμένη μαλλον ......θα τρώει για βράδυ 

• Thanks 2
Δημοσ.

Όσο πάει και χειροτερεύουν τα trollo post. Τουλάχιστον όσοι προσπαθούν ας κάνουν μια μικρή έρευνα πρώτα για να είναι λίγο πιο πιστευτά και να μας δυσκολεύουν κάτι τις.

Δημοσ.

Τέλος πάντων αν θες να αποφύγεις την google εγκατέστησε custom rom με signature microg support μετά αντί να εγκαταστήσεις τα google apps(gapps) βάζεις το microg περισσότερα ψάξτε στο google

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mona Lisa είπε

Το σαββατοκύριακο καθόμουν για έναν καφέ με το τηλέφωνο πάνω στο τραπεζάκι. Εκεί συζητήθηκαν μεταξύ άλλων κάποια εμπιστευτικά θέματα για σεξουαλικές πρακτικές. Δεν έχει σημασία τι. Την επόμενη μέρα μπήκα στο άμαζον για να κάνω αγορές. Επισημαίνω εδώ ότι μπαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα τον τελευταίο καιρό λόγω γιορτών κτλ. και δεν είχα δει κάτι παράξενο. Αυτή τη φορά όμως είχα πρώτη σελίδα σε μεγάλη εικόνα προτεινόμενο "ειδικά για μένα" ένα βιβλίο που λέγεται I love dick. Έπαθα σχεδόν έμφραγμα, ευτυχώς που δεν ήταν κανένας άλλος μπροστά. Πιστεύω ότι υποκλάπηκαν οι συνομιλίες του σαββατοκύριακου και γι' αυτό θέλω να σταματήσει εντελώς η λειτουργία του μικροφώνου στο κινητό. Γίνεται;

Δε μπορεί, τρολάρεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...