Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες την ώρα που οδηγούσα με πήραν τηλέφωνο.Αν και δεν μιλάω όταν οδηγώ το σήκωσα επειδή είχα ένα σοβαρό ραντεβού για γιατρό και υπέθεσα μήπως είναι από εκεί.

Στο τηλέφωνο μία κυρία σε άπταιστα Ελληνικά από τα οποία φαίνονταν ότι ήταν η μητρική της γλώσσα..

-Γεια σας είστε ο κ. τάδε (λέγοντας το επώνυμό μου)

-Μάλιστα ο ίδιος τι θα θέλατε;;;

-Σας παίρνω από Ελβετία και θα θέλαμε να σας κάνουμε κάποιες  ερωτήσεις σχετικά με το δέρμα σας.

-Που βρήκατε το τηλέφωνο και το όνομά μου κυρία μου;;;;;

-Στο τηλεφωνικό κατάλογο.

-Δεν ενδιαφέρομαι ότι και αν προωθείτε και να μην με ξαναενοχλήσετε και κλείνω το τηλέφωνο.

Όταν σταμάτησα κοίταξα το τηλέφωνο και όντως ήταν από εξωτερικό.Έχει τύχει σε κάποιο κάτι παρόμοιο να παίρνουν να του πουλήσουν προιόντα από εξωτερικό ή ήταν κάποια απάτη.

• Like 3
Δημοσ.

Καλούν συχνά, στους άντρες προωθούν κυρίως αφρό ξυρίσματος και στις γυναίκες κρέμες, προφανώς από τις αντιδράσεις γραδάρουν με ποιον έχουν να κάνουν κι αν είναι χειραγωγίσιμος είναι επίμονοι στο να πουλήσουν, εξ όσων έχω καταλάβει σκοπεύουν σε συμφωνία για επαναλαμβανόμενη αγορά. Βλ. κ. τα εξής, αν και οι αριθμοί κλήσης δεν είναι Ελβετίας (+41):

https://www.white-pages.gr/arithmos/35220880691

https://www.white-pages.gr/arithmos/3901731920032/

https://www.white-pages.gr/arithmos/390104209901

https://www.white-pages.gr/arithmos/390813606071

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο δικός μου είναι +390432970578 και όπως βλέπω είναι από Ιταλία και όχι Ελβετία που μου είπε η κυρία.Άρα ένας θεός ξέρει από που καλούν και αν το νούμερο που βλέπουμε είναι το πραγματικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παππου εμενα με πηρανε απο το κεντρικο lidl της γερμανιας.   

Χτες την ώρα που οδηγούσα με πήραν τηλέφωνο.Αν και δεν μιλάω όταν οδηγώ το σήκωσα επειδή είχα ένα σοβαρό ραντεβού με γκομενακι και υπέθεσα μήπως είναι από εκεί.

Στο τηλέφωνο μία κυρία σε άπταιστα Ελληνικά από τα οποία φαίνονταν ότι ήταν η μητρική της γλώσσα..

-Σας παίρνω από Γερμανια και θα θέλαμε να σας κάνουμε κάποιες  ερωτήσεις σχετικά με τα LIDL  .

-Δεν ενδιαφέρομαι ότι και αν προωθείτε και να μην με ξαναενοχλήσετε και κλείνω το τηλέφωνο.

Όταν σταμάτησα κοίταξα το τηλέφωνο και όντως ήταν από εξωτερικό.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις προαλλες με πηρε τηλ ενα νουμερο απο Ηνωμενο Βασιλειο (0044 κωδικος)

Δεν εχω καποιον γνωστο εκει πλεον, αλλα το σηκωσα απο περιέργεια

Δεν μιλησαν...

Το θεωρησα τυχαιο, αλλα απο οτι βλεπω εδω μαλλον δεν ειναι...

Μας τα πρηζουν καθε 3 και λιγο, wind, nova, εταιρειες ρευματος κλπ, τωρα θα μας τα πρηζουν και απο εξωτερικο?

Επεξ/σία από crom251
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ κάνω το εξής σε περίεργα νούμερα (εμένα με παίρνουν από αθηναϊκά, αλλά δεν έχω σχέση με Αθήνα) : βλέπω ότι το νούμερο είναι περίεργο, δεν το σηκώνω, και μετά ψάχνω το νούμερο στο google και βλέπω ότι είναι νούμερο που προωθεί πακέτα καρτοκινητής, δεν μιλάει όταν το σηκώνεις κτλ. και μετά βάζω φραγή στο νούμερο.

Και μην απαντάτε όταν οδηγείτε, κρίμα είναι να γίνει ατύχημα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, crom251 είπε

Τις προαλλες με πηρε τηλ ενα νουμερο απο Ηνωμενο Βασιλειο (0044 κωδικος)

Δεν εχω καποιον γνωστο εκει πλεον, αλλα το σηκωσα απο περιέργεια

Δεν μιλησαν...

Το θεωρησα τυχαιο, αλλα απο οτι βλεπω εδω μαλλον δεν ειναι...

Μας τα πρηζουν καθε 3 και λιγο, wind, nova, εταιρειες ρευματος κλπ, τωρα θα μας τα πρηζουν και απο εξωτερικο?

Χτυπάει κι εμένα συχνά από κει χωρίς να έχω κανέναν. Συνήθως δεν το σηκώνω. Κάποιες φορές που το σήκωσα ή δεν μιλούσε κανείς ή έβγαινε τηλεφωνητής αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Voip νουμερα ειναι και απλα ειναι παραθυρακι ωστε να ξεπερνανε και το άρθρο11 παρ. 2 Ν. 3471/2006  που δηλωνεις για προσωπικα δεδομενα ωστε να μην σε παιρνουν τηλ. Για διαφημιστικα κτλ

...οι εισερχομενες δεν γινεται να σε χρεωσουν..

Τα call centers ειναι αυτοματα dialers και αν δεν υπαρχει διαθεσιμος υπαλληλος απλα μπαινεις σε αναμονη 😛

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mp123 είπε

παππου εμενα με πηρανε απο το κεντρικο lidl της γερμανιας.   

Χτες την ώρα που οδηγούσα με πήραν τηλέφωνο.Αν και δεν μιλάω όταν οδηγώ το σήκωσα επειδή είχα ένα σοβαρό ραντεβού με γκομενακι και υπέθεσα μήπως είναι από εκεί.

-Σας παίρνω από Γερμανια και θα θέλαμε να σας κάνουμε κάποιες  ερωτήσεις σχετικά με τα LIDL  .

Όταν σταμάτησα κοίταξα το τηλέφωνο και όντως ήταν από εξωτερικό.

Τραγικός....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...