Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φοιτητικο αριθμο CU (τον χρησιμοποιω μονο για internet) και πριν λιγο ελαβα το παρακατω μηνυμα:

ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ INTERNET ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ  ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MB ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ 1GB ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 4:00 ΠΜ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ 2Ε. ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ 0,20Ε ΑΝΑ 1ΜΒ. ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ ΔΩΡΕΑΝ Χ ΣΤΟ 19109 ΑΠΟ 17/12.

Επειδη ΠΑΝΤΑ εχω υπολοιπο (απο τα 600Mb που μπαινουν καθε μηνα) δεν ξερω τι ισχυε σε περιπτωση που ξεμενες απο Mb (συνεχιζες να μπαινεις και σε χρεωναν ή απλα σου εκοβαν την προσβαση;) αλλα ετσι οπως διαβασα το μηνυμα ηταν σαν να μου ελεγαν "Αν ξεμεινεις και εισαι στην υπηρεσια θα σου παρουμε 2euro και θα σου δωσουμε 1Gb μεχρι αυριο στις 4,αν απενεργοποιησεις την υπηρεσια θα σου φαμε την καρτα..."

Σε καθε περιπτωση το αναρτω εδω (αν πρεπει να παει αλλου ας μεταφερθει...) προς ενημερωση για καποιους που ισως να  μην το ξερουν...

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skoulas είπε

Εχω φοιτητικο αριθμο CU (τον χρησιμοποιω μονο για internet) και πριν λιγο ελαβα το παρακατω μηνυμα:

ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ INTERNET ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ  ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MB ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ 1GB ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 4:00 ΠΜ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ 2Ε. ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ 0,20Ε ΑΝΑ 1ΜΒ. ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ ΔΩΡΕΑΝ Χ ΣΤΟ 19109 ΑΠΟ 17/12.

Σου υπενθυμίζουν - δηλ. σαν να λένε ότι έχεις γραφτεί εδώ και καιρό - ότι μόλις σε έγραψαν αναγκαστικά σε μια "υπηρεσία" τους για να βουτάνε 2ευρα την οποία δεν μπορείς ακόμα να την απενεργοποιήσεις αλλά θα μπορείς στο κοντινό μέλλον. Τέρμα γελοίοι.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ δεν το ήξερα, χρεώθηκα 2€ ενώ θυμόμουν ότι δεν είχα κάρτα...μπήκα στο app και έλεγε -2€. Τα πήρε από την επόμενη φορά που έβαλα.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν κανω χρηση για να φτασω να ξεμεινω αλλα επειδη ξερω οτι πολλοι θα την "πατησουν" ανοιξα το θεμα...

12 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε

Ούτε εγώ δεν το ήξερα, χρεώθηκα 2€ ενώ θυμόμουν ότι δεν είχα κάρτα...μπήκα στο app και έλεγε -2€. Τα πήρε από την επόμενη φορά που έβαλα.

Ετσι οπως το λες μαλλον δεν στελνουν καν ειδοποιηση οτι σου τελειωσαν τα Mb οποτε ή σου τσιμπανε τα 2euro (εχεις δεν εχεις καρτα) ή αρχιζουν να σε χρεωνουν αν εχεις καρτα...

4 λεπτά πριν, vasilis7700 είπε

Μπορείς να το απενεργοποιήσεις στέλνοντας Χ στο 19109 απο 17_12 

Απενεργοποιεις το να σου παρουν τα 2euro οχι το να σε χρεωνουν / Μb...αυτο καταλαβα εγω....

Δημοσ.

Και σε εμένα ήρθε πριν λίγο αλλά δεν μπορω να καταλάβω αν με χρέωσαν η όχι. 

Νομιζω ότι απλά ενημερώνουν ότι είμαστε εγγεγραμμένοι όποτε αν θελουμε να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία στέλνουμε το μνμ που λέει.

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος, ειναι το αντιστοιχο του daily pass   με 1 ευρω, που ειναι ενεργοποιημενο εξ' αρχης και  αν ξεμενες απο mb ενεργοποιειται αυτοματα ωστε να μην ξεφυγει η καταναλωση αλλα να χρεωθεις ενα 1ευρω μονο.

τωρα ανεβασαν την χρεωση σε 2ευρω;

παντως στη εφαρμογη δεν μπορεις να δεις ουτε τη μια υπηρεσια ουτε την αλλη.

Δημοσ.

Μολις με ηρθε και σε εμενα.Ελεος δηλαδη αλλη δουλεια δεν εχουμε πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να αντιδρασουμε στα κεφια του καθε παροχου  για αρπαχτή.Πριν λιγες μερες με την WIND και τα 5 ψηφια της DIMOCO και σειρα παιρνει η Vodafon.Αυριο στοιχημα καποια παρομοια απατη με την cosmote.Δουλεια δεν ειχαμε δουλεια βρηκαμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλαβα και εγώ αυτό το sms από τους κλέφτες. Μίλησα με άτομο της εν λόγω εταιρίας και μου είπε απλά να έχω κλειστά τα δεδομένα μεχρι τις 17/12. Το πως απέκτησα αυτήν την υπηρεσία ένας Θεός ξέρει. Αλήτες.

Υ.Σ. Έστειλα καθαρά απο περιέργεια μνμ σήμερα στο 19109 και δεν έγινε τίποτα, ούτε εστάλη, απλά μου έφαγε περίπου 0.70 ευρώ. Οκ αναμενόμενο. 

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Glikos είπε

Έλαβα και εγώ αυτό το sms από τους κλέφτες. Μίλησα με άτομο της εν λόγω εταιρίας και μου είπε απλά να έχω κλειστά τα δεδομένα μεχρι τις 17/12. Το πως απέκτησα αυτήν την υπηρεσία ένας Θεός ξέρει. Αλήτες.

Υ.Σ. Έστειλα καθαρά απο περιέργεια μνμ σήμερα στο 19109 και δεν έγινε τίποτα, ούτε εστάλη, απλά μου έφαγε περίπου 0.70 ευρώ. Οκ αναμενόμενο. 

να εχουμε κλειστα τα δεδομενα; ετσι σου ειπε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, txcellas είπε

να εχουμε κλειστα τα δεδομενα; ετσι σου ειπε;

Τον ρώτησα αν γίνεται να την απενεργοποιήσω νωρίτερα από τις 17/12 και μου είπε να έχω κλειστά τα δεδομένα μέχρι τις 17. Οπότε δεν γίνεται νωρίτερα απο τις 17.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Glikos είπε

Τον ρώτησα αν γίνεται να την απενεργοποιήσω νωρίτερα από τις 17/12 και μου είπε να έχω κλειστά τα δεδομένα μέχρι τις 17. Οπότε δεν γίνεται νωρίτερα απο τις 17.

συγνωμη εγω εχω διαθεσιμα 1,5gb μεχρι 18 του μηνος. Θα πρεπει να τα εχω κλειστα απο τωρα μεχρι τις 17 για να μην χρεωθω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, txcellas είπε

συγνωμη εγω εχω διαθεσιμα 1,5gb μεχρι 18 του μηνος. Θα πρεπει να τα εχω κλειστα απο τωρα μεχρι τις 17 για να μην χρεωθω;

Αν έχεις data διαθέσιμα δεν σου τρώει λεφτά. Π.χ. εγώ έχω κοντά 100mb και όποτε μπαίνω με δεδομένα για να τεστάρω, τρώει από τα διαθέσιμα δεδομένα. Μόνο αν ξεμείνεις και μπείς από δεδομένα αντί wifi σου τρώει 2 ευρώ.

Επεξ/σία από Glikos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...