Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, σημερα καθως γυρνουσα απο την σχολη συνειδητοποιησα οτι με ειχαν κλεψει(ειχα το πορτοφολι στην τσεπη της φορμας) , η μονη στιγμη που ηρθα σε "στενη" σωματικη επαφη με οποιονδηποτε ηταν μεσα στο μετρο στον σταθμο συνταγματος οπου εκανα και αλλαγη γραμμης. Υπαρχει περιπτωση οι υπευθυνοι του σταθμου μεσω των καμερων να βρεθει και να ταυτοποιηθει καπως ο κλεφτης? εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπααα σε κανέναν 

Δεν κλέβουν στο μετρό και γενικά στα ΜΜΜ....🤔😐

Αν είναι μικρό το ποσό που σου εκλεψαν μην ασχοληθείς καθόλου,γιατί δεν είναι έτσι απλό να δουν κάμερες....

Επεξ/σία από stelios18120
  • Confused 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jinzo είπε

Καλησπερα σε ολους, σημερα καθως γυρνουσα απο την σχολη συνειδητοποιησα οτι με ειχαν κλεψει(ειχα το πορτοφολι στην τσεπη της φορμας) , η μονη στιγμη που ηρθα σε "στενη" σωματικη επαφη με οποιονδηποτε ηταν μεσα στο μετρο στον σταθμο συνταγματος οπου εκανα και αλλαγη γραμμης. Υπαρχει περιπτωση οι υπευθυνοι του σταθμου μεσω των καμερων να βρεθει και να ταυτοποιηθει καπως ο κλεφτης? εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο?

τι ειχες στο πορτοφολι? σιγα μην κοιταξουν τις καμερες αφου ολο λενε στα μεγαφωνα να προσεχετε να αντικειμενα σας κλπ

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

τι ειχες στο πορτοφολι? σιγα μην κοιταξουν τις καμερες αφου ολο λενε στα μεγαφωνα να προσεχετε να αντικειμενα σας κλπ

πασο σχολης ταυτοτητα ενα 100ρικο και κατι ψηλα.

• Sad 1
Δημοσ.
38 minutes ago, Jinzo said:

καποια στιγμη ειχα παει για δουλεια στο μετρο και περιμενα στο συνταγμα να ερθει ο υπευθυνος περιμενα κανα 20 λεπτο και ερχοντουσαν ατομα συνεχεια οτι τους εκλεψαν.και πολλοι τουριστες βεβαια.πορτοφολια και κινητα σε τσεπες δεν ειναι πολυ δυσκολο να στα παρουν οταν γινεται χαμος και στριμωξιδι.

και πολλες φορες αυτοι που κλεβουν ειναι ανα ομαδες ο ενας εμποδιζει να μπουν ευκολα η να κατεβουν απο το βαγονι.ολοι σπρωχνονται και ο αλλος ξαφριζει ανενοχλητα

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ το έχω σαν κανόνα το πορτοφόλι να το βάζω στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν μου όταν είμαι σε ΜΜΜ.Αν πέσω σε συνωστισμό βάζω και τα χέρια στις τσέπες μέχρι να χαλαρώσει η πολυκοσμία

• Like 18
Δημοσ.

Παντελόνια με φερμουάρ σε μία τουλάχιστοντσέπη και ξενοιάζετε. Φοράω cargo τέτοια εδώ και χρόνια στα ΜΜΜ γενικά. Για να στα πάρει ο άλλος, πρέπει να βρει φερμουάρ, να το κατεβάσει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι και να αρπάξει το πορτοφόλι πάλι χωρίς να καταλάβεις κάτι. Δηλαδή, πρέπει να είσαι ηλίθιος ή ηλικιωμένος. Μία φορά επιχείρησε ένας να το κάνει, κατάλαβα το άγγιγμα στο φερμουάρ, γύρισα και τον αγριοκοίταξα. Τσιγγάνος με καπελάκι και λιγδιάρικα μαλλιά. Έκανε την πάπια, φυσικά. Κυλιομένες μετρό Συντάγματος.

Όποτε βγαίνω με τζιν ή φόρμα πια, αισθάνομαι ότι είναι εντελώς έκθετα και πανεύκολα να κλαπούν τα περιεχόμενα της τσέπης.

Δημοσ.

Όπως γράφτηκε εσωτερική τσέπη μπουφάν ή μπροστινή τσέπη παντελονιού όταν τύχει να κατέβω Αθήνα και να χρησιμοποιήσω ΜΜΜ.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τα ΜΜΜ (λόγω αυτοκινήτου) αλλα αν καταλαβαινα ότι κάποιος πάει να μου βάλει χέρι να με κλεψει,η θα του έριχνα μπουνιδι στην μούρη επιτόπου η κάτι θα του έσπαγα αυτό είναι σίγουρο.

Όταν έχει συνωστισμό πάντα να έχετε τα χέρια σας στις τσέπες ώστε να πιάνετε μέσα τα αντικείμενα και να μην μπορεί να βάλει χέρι ο κάθε απατεώνας.

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τα ΜΜΜ (λόγω αυτοκινήτου) αλλα αν καταλαβαινα ότι κάποιος πάει να μου βάλει χέρι να με κλεψει,η θα του έριχνα μπουνιδι στην μούρη επιτόπου η κάτι θα του έσπαγα αυτό είναι σίγουρο.

Όταν έχει συνωστισμό πάντα να έχετε τα χέρια σας στις τσέπες ώστε να πιάνετε μέσα τα αντικείμενα και να μην μπορεί να βάλει χέρι ο κάθε απατεώνας.

ειναι καθημερινο φαινομενο το να ανοιγουν τσαντες ειδικα οσοι πανε αεροδρομιο και να βαζουν χερια σε τσεπες...το κακο ειναι οτι αν τον πλακωσεις εσενα θα παει μεσα η αστυνομια και οχι τον κλεφτη...

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

το κακο ειναι οτι αν τον πλακωσεις εσενα θα παει μεσα η αστυνομια και οχι τον κλεφτη...

Ακριβώς αυτό είναι το κακο...

Θα πας και μέσα αν τον πλακώσεις και ο άλλος θα βγει και από πάνω. 😡

Για αυτό thank god που παίρνω αμάξι πάντα και παντού και αποφεύγω τέτοιες καταστάσεις. 😁

Δημοσ.

επισης ακουω πολλοι να λενε οτι αμα καποιος βαλει το χερι του σε ανοιχτη τσεπη θα το καταλαβω.σε σπρωξιματα συνωστισμο δεν το καταλαβαινεις.απο φιλη μου της πηραν το κινητο μεσα απο τσεπη που ηταν ανοιχτη.για καλη της τυχη μετα απο 2  δεπτερολεπτα εψαξε για το κινητο ειδε οτι δεν ηταν εκει γυρισε πισω και ειδε το πιτσιρικι που το ειχε κλεψει και το κρατουσε στα χερια.δεν γινεται να εχεις το μυαλο συνεχεια στο να μην με αγγιξει κανεις ειδικα σε περιοχες με κοσμο οπως μετρο κτλ

εδω τσαντες ανοιγουν πολες φορες και δεν παιρνει κανεις χαμπαρι .προσωπικα χρησιμοποιω αυτο και εχω ηρεμισει.

91ITBenNWkL._SY741_.jpg

και ελαχιστα λεφτα μαζι .καρτα τραπεζας.και να την παρουν σε δυο λεπτα την ακυρωνεις.λεφτα σε μετρητα ελαχιστα για τα βασικα

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δει γυναίκα στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι να κρατάει μόνο τα χερούλια της τσάντας της! Τις τα είχαν κόψει και δεν είχε καταλάβει τίποτα! Λεφτά, κάρτα,ταυτότητα, κινητό στην μπροστινή τσέπη και όχι μέσα σε πορτοφόλι. 

• Like 1
  • Sad 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...