Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που γράφει ο τίτλος είδε ο μπαμπάς μου κάπου στο Internet. Το έδωσε και έλαβε μήνυμα με ένα pin ενεργοποίησης, ο χρήστης το έδωσε και...... 6.17€ την εβδομάδα. Όταν κατάλαβε τι έκανε μου το είπε αλλά ήταν αργά. Υπάρχει καμιά λύση ή πάμε για κατάργηση αριθμού; 

Επεξ/σία από frozex
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, frozex είπε

Αυτό που γράφει ο τίτλος είδε ο μπαμπάς μου κάπου στο Internet. Το έδωσε και έλαβε μήνυμα με ένα pin ενεργοποίησης, ο χρήστης το έδωσε και...... 6.17€ την εβδομάδα. Όταν κατάλαβε τι έκανε μου το είπε αλλά ήταν αργά. Υπάρχει καμιά λύση ή πάμε για κατάργηση αριθμού; 

Επικοινωνήστε με τον πάροχο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Toν τίτλο τον είδατε, τα ψιλά γράμματα που αναφέρουν τις χρεώσεις φυσικά δεν ρίξατε μια ματιά. Το κλασικό κπο που πολλοί λένε ότι εγγράφηκα χωρίς να συμφωνίσω, αλλά ξεχνάνε να αναφέρουν ότι μπήκαν σε μία κλήρωση, ή πάτησαν για κάποιο δώρο, ή κάποιο άλλο σχετικό δέλεαρ και τσουπ ξεκινούν τα sms χρεώσεων.

Πάρε τηλέφωνο τον πάροχό σου και ζήτα πάραυτα μπλοκάρισμα των 5ψήφιων αριθμών. Επίσης δες ποια είναι η εταιρεία και με ποιον τρόπο δέχεται επικοινωνία για κατάργηση της εγγραφής που κάνατε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξα το θέμα και πήρα τον δρόμο για τον Γερμανό της περιοχής. Μου είπαν να καλέσω στο 13888 για φραγή στα πενταψήφια. Όπως έγραψα και στην αρχή το έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος δεν ξέρει τους κινδύνους του internet, νόμιζε πως είναι κλήρωση όπως κάνουν εκπομπές στην τηλεόραση και έστειλε μήνυμα, φυσικό ήταν να μην διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Πήρα 13888 (είχε πάει 20:10) ήμουν κανά 20λεπτο στην αναμονή και υπέθεσα πως κλείσανε οπότε μάλλον από Δευτέρα. Στα μηνύματα που ήρθαν και είδα αναφέρει πως για διακοπή να στείλω 'STOP' στο 54006 αν κατάλαβα καλά και δεν είναι καμιά άλλη πα**ριά.

https://imgur.com/a/0rBeqdM

Επεξ/σία από frozex
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, frozex είπε

Άνοιξα το θέμα και πήρα τον δρόμο για τον Γερμανό της περιοχής. Μου είπαν να καλέσω στο 13888 για φραγή στα πενταψήφια. Όπως έγραψα και στην αρχή το έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος δεν ξέρει τους κινδύνους του internet, νόμιζε πως είναι κλήρωση όπως κάνουν εκπομπές στην τηλεόραση και έστειλε μήνυμα, φυσικό ήταν να μην διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Πήρα 13888 (είχε πάει 20:10) ήμουν κανά 20λεπτο στην αναμονή και υπέθεσα πως κλείσανε οπότε μάλλον από Δευτέρα. Στα μηνύματα που ήρθαν και είδα αναφέρει πως για διακοπή να στείλω 'STOP' στο 54006 αν κατάλαβα καλά και δεν είναι καμιά άλλη πα**ριά.

Μη ρισκάρεις για έξτρα μηνύματα τώρα, κάνε υπομονή για Δευ΄τερα εκτός αν μπορέσεις να βρεις κάποια άκρη τηλεφωνικά ή μέσω social

• Thanks 1
Δημοσ.

Αντιθέτως για να είσαι καλυμμένος για τυχόν μελλοντικές χρεώσεις, θα στείλεις sms διακοπής και δεν θα σβήσεις τα μυνήματα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, frozex είπε

Το 13888 δεν κλείνει πάντως ποτέ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 13888 δουλεύει 24/7 365 μέρες οπότε αναγκαστικά θα υπομένεις και θα επιμένεις μέχρι να συνδεθείς. Δευτέρα δεν θα αλλάξει κάτι στο χρόνο αναμονής.

Επεξ/σία από .:Cabal:.
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φραγή στα 5ψηφια γίνεται και απο το chat στο cosmote.gr.

Δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...