Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...εδω και αρκετο καιρο με καλει ενα κινητο τηλεφωνο χωρις αποκρυψη και οταν το σηκωνω δε μιλαει κανενας...το ειχα καλεσει καποια στιγμη απο ενα αλλο νουμερο και παλι δε μπορεσα να βρω ποιος ειναι..υπαρχει καποιος τροπος να βρω σε ποιον ανηκει το νουμερο αυτο.?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

googlάρισέ το.

Αν είναι από αυτά που "σπάνε" .......δια (promotions, εισπρακτικές, κλπ) είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη αναφερθεί/σχολιασθεί από άλλους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

googlάρισέ το.

Αν είναι από αυτά που "σπάνε" .......δια (promotions, εισπρακτικές, κλπ) είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη αναφερθεί/σχολιασθεί από άλλους.

4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Αν ειναι Ελβετικό, πρόκειται για γνωστό scam

παιδια ελληνικο ειναι και μαλιστα εταιρειας Vodafone...δε νομιζω να ειναι διαφημιστικο και να το σηκωνω και να μην απαντουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να δοκιμάσεις μέσω της σελίδας του οτε, η αμα βρεις άκρη με αυτήν την σελίδα 

Επεξ/σία από Bayern
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Bayern είπε

Μπορείς να δοκιμάσεις μέσω της σελίδας του οτε, η αμα βρεις άκρη με αυτήν την σελίδα 

δοκιμασα και τις 2 σελιδες που μου εστειλες αλλα τιποτα..σε ευχαριστω πολυ παντως !

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgeγ είπε

στειλτου κανα μηνυμα για να τον ψαρωσεις του τυπου "ξερω ποιος εισαι και τι εκανες περσι το καλοκαιρι" :D

χαχαχα λες να πιασει..?? :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Και γιατί δεν το γράφεις να το ψάξουμε και μείς?

γιατι απ΄οσο το κοιταξα γω δεν ειναι καποιος αριθμος πχ διαφημστικος..ανηκει σε ιδιωτη οποτε δε μπορω να τον εκθεσω

Δημοσ.

εχω και εγω το ιδιο 8εμα με ενα τυπο που μου εχει σπασει τα νευρα..

6978511612 οποιος μου πει πως λεγετε ο ΓΑΜΠΡΟΣ  και που μενει κερναω ..σουβλακο-μπυρες🙉

6 λεπτά πριν, dj chris είπε

γιατι απ΄οσο το κοιταξα γω δεν ειναι καποιος αριθμος πχ διαφημστικος..ανηκει σε ιδιωτη οποτε δε μπορω να τον εκθεσω

ανοιγει θεμα ο τυπος να του πειτε τι και πως και λεει ... δε μπορω να τον εκθεσω..

ρε πλακα κανεις..εδω με μενα μου εχει καταστρεψει το νευρικο συστημα με

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sakisvele είπε

εχω και εγω το ιδιο 8εμα με ενα τυπο που μου εχει σπασει τα νευρα..

6978511612 οποιος μου πει πως λεγετε ο ΓΑΜΠΡΟΣ  και που μενει κερναω ..σουβλακο-μπυρες🙉

ανοιγει θεμα ο τυπος να του πειτε τι και πως και λεει ... δε μπορω να τον εκθεσω..

ρε πλακα κανεις..εδω με μενα μου εχει καταστρεψει το νευρικο συστημα με

συγγνωμη φιλε...δηλαδη δε γινεται να ξερει καποιος εναν τροπο ευρεσης του αριθμου, να μου τον πει και να συνεχισω μετα μονος μου..πρεπει να αναφερω τον αριθμο δημοσια.??

Δημοσ.

εφοσον δεν εχεισ σκοπο να πεις τον αρι8μο για το αγορι που σε ενδιαφερει καλα να παθεις..\

ποιος ξερει τι μπορει να προκυψει μετα..😘

ο μονος που μπορει να μαθεις τι και πως ειναι ο εισαγγελεας..

#αλλα να παω στον κυριο εισαγγελεα για το λαμογιο που με ενοχλει δεν ΛΕΕΙ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...