Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Η ταχύτητα του internet μου είναι στα 1,7mbps download και 0,4mbps upload.

Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να έχω γρήγορο Internet? Να βάλω κάποια κεραία με router?

Υ.Γ. Μένω σε χωριό και τα καλώδιο του ote είναι πανάρχαια.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Eirini Olga Stefanaki είπε

Καλησπέρα σας. Η ταχύτητα του internet μου είναι στα 1,7mbps download και 0,4mbps upload.

Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να έχω γρήγορο Internet? Να βάλω κάποια κεραία με router?

Υ.Γ. Μένω σε χωριό και τα καλώδιο του ote είναι πανάρχαια.

Αν δεν μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο ο πάροχος δεν νομίζω...

Έχεις επικοινωνήσει μαζί τους;

Δημοσ.

Αναλογα το χωριο που εισαι, δες μηπως ο ΟΤΕ παρεχει VDSL (εχει περαστει σε σεβαστο μερος της επαρχιας, με λεφτα της ΕΕ φυσικα), αλλιως ψαξε να δεις πακετα 4g internet (αλλα αυτο εξαρταται απο την περιοχη και το γιατι χρησιμοποιεις το internet).

Δημοσ.
On 15/12/2018 at 17:03, Salvation81 said:

Αν εχεις απλη 24αρα ταχυτητα ADSL μια χαρα εισαι παντως.

Μια χαρά; Εννοεί 1,7 Mbps, όχι 1,7 MB/s. 1,7 από τα 24 δηλαδή.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Μια χαρά; Εννοεί 1,7 Mbps, όχι 1,7 MB/s. 1,7 από τα 24 δηλαδή.

Εγω θεωρω πως απλα το εγραψε λαθος. Ειναι απιθανο να εχει 1.7Μbps, για να εχει τοσο μεγαλη απωλεια πρεπει να εχει κομμενα η αρχαια καλωδια στο σπιτι η απο το σπιτι μεχρι τον τοπικο της κομβο κατι που θεωρω απιθανο (ακομα και στο χωριο μου στην Πελοποννησο πιανω 8 και μιλαμε για μερος με 300 ατομα μονιμους κατοικους).

Τωρα αν οντως πιανει 1.7Mbps τοτε πρεπει να καλεσει τεχνικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε χωρια πολλες φορες είναι τέτοιες οι ταχυητηες είναι συνηθισμενς και όχι μονο σε χωρια .Στα ορια Χαλανδρίου -Ν.Ιωνιας που δουλευα μεχρι περυσι τα 2mbps ηταν ονειρο θερινης νυκτος.Ηταν στα ακρα τω αστικων κεντρων από ότι μας ειχαν πει .

Δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα για vdsl

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Στις 23/12/2018 στις 4:36 ΠΜ, Salvation81 είπε

Εγω θεωρω πως απλα το εγραψε λαθος. Ειναι απιθανο να εχει 1.7Μbps, για να εχει τοσο μεγαλη απωλεια πρεπει να εχει κομμενα η αρχαια καλωδια στο σπιτι η απο το σπιτι μεχρι τον τοπικο της κομβο κατι που θεωρω απιθανο (ακομα και στο χωριο μου στην Πελοποννησο πιανω 8 και μιλαμε για μερος με 300 ατομα μονιμους κατοικους).

Δεν το έγραψα λάθος.. 😜

Έχω καλέσει άπειρες φορές τεχνικό και μου λένε πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί εδώ στο χωριό έχουμε γενικά πρόβλημα με το internet..

• Like 1
Δημοσ.

Το να αλλαξεις καλωδια που λες ισως βοηθησει αλλα δεν ειναι σιγουρο αν η παρεχομενη ταχητητα ειναι τετοια .Συγγενης μου εξω απο τον Πυργο Ηλεις πανηγυριζει που εχει τετοια ταχυτητα γιατι πιο πριν δεν ειχε καθολου internet.

Οπως εγραψα και πιο πανω ακομα και μεσα στην Αττικη υπαρχουν τετοια προβληματα .Μονο αν ο ΟΤΕ αλλαξεθ υποδομη θα εχεις κατι καλυτερο .

Δημοσ.
1 hour ago, Eirini Olga Stefanaki said:

Έχω καλέσει άπειρες φορές τεχνικό και μου λένε πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί εδώ στο χωριό έχουμε γενικά πρόβλημα με το internet..

Αν έχει καλό σήμα 4G εκεί, ίσως σε βολέψει το COSMOTE Home Speed Booster, αφού φαντάζομαι VDSL δεν θα υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Αν έχει καλό σήμα 4G εκεί, ίσως σε βολέψει το COSMOTE Home Speed Booster, αφού φαντάζομαι VDSL δεν θα υπάρχει.

Καλη περιπτωση αν βεβαια εχει σταθερο 4G και σταθερο σε Cosmote 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Eirini Olga Stefanaki είπε

Δεν το έγραψα λάθος.. 😜

Δεν το εχω δει ποτε σε πραξη αυτο αλλα αφου αλλοι το εχουν δει μου αρκει. Απο εκει και περα δυσκολο αν η υποδομη εκει που μενεις ειναι αρχαια να αλλαξει κατι συντομα.

Δημοσ.
Στις 23/12/2018 στις 4:36 ΠΜ, Salvation81 είπε

σε ποιο χωριο εισαι?1,7 εχω και εγω εδω που ειμαι μενω σε χωριο της Αρκαδιας 4 χλμ μακρια απο το κεντρο της Τριπολης...σαν προαστιο ειμαστε εδω!βεβαια ζουμε50-80 ατομα οχι 300...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dynamics είπε

σε ποιο χωριο εισαι?1,7 εχω και εγω εδω που ειμαι μενω σε χωριο της Αρκαδιας 4 χλμ μακρια απο το κεντρο της Τριπολης...σαν προαστιο ειμαστε εδω!βεβαια ζουμε50-80 ατομα οχι 300...

Μηπως εχει σημασια οτι εισαι σχετικα κοντα απο το κεντρο  της Τριπολης ?Δεν εχει σημασια ο πληθυσμός.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μηπως εχει σημασια οτι εισαι σχετικα κοντα απο το κεντρο  της Τριπολης ?Δεν εχει σημασια ο πληθυσμός.

δεν ξερω δεν ειχα ποτε καλες ταχυτητες ποτε...νομιζω πριν χρονια με σιτα ειχα δει μαξ 4 mbps για πολυ λιγο...η ειρωνια ειναι οτι η κοντινοτερη καμπινα vdsl ειναι 2-2,5 χλμ απο το σπιτι μ!

γτ να εχει σημασια το οτι ειμαι κοντα στο κεντρο?στο κεντρο οπου εχω παει σε σπιτια καφε κτλ εχουν καλες ταχυτητες για 24αρες...

εγω πληρωνω 24αρα και εχω 1,7 λες και ειμαι στο ιραν :P  και με αλλον που μιλησα στο χωριο εχει κ αυτος ιδιες ταχυτητες με ιδια εταιρεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...