Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πως μπορεί να κάνει κάποιος μαγνητική τομογραφία στο γόνατο όταν δεν έχει ασφάλεια και να μην πληρώσει όλο το ποσό ?
μου είχαν πει ότι πας σε ένα νοσοκομείο στην γράφουν και μετα οπουδήποτε και αν πας πληρώνεις την συμμέτοχη ξέρετε αν ισχύει ?

Δημοσ.

Χωρίς ασφάλεια πως θα στην γράψουν; 

Λογικά θα υπάρχει τρόπος να την κάνεις δωρεάν σε δημόσιο νοσοκομείο... αλλά φαντάζομαι θα έχει τεράστια αναμονή. 

Είναι ακριβή πάντως σε ιδιωτικό. Πάει κάπου στα 240,00 € αν θυμάμαι καλά με συμμετοχή στα 35,00 € (μιλάω για MRI εγκεφάλου που κάνω εγώ) 

Δημοσ.

Μόνο αν είσαι άνεργος και πας σε Δημόσιο νοσοκομείο με το ΑΜΚΑ σου. Τεράστια αναμονή όμως. Συμμετοχή σε μαγνητική σπονδυλικής στήλης 35 ευρώ έχω πληρώσει πρόσφατα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μόνο αν είσαι άνεργος και πας σε Δημόσιο νοσοκομείο με το ΑΜΚΑ σου. Τεράστια αναμονή όμως. Συμμετοχή σε μαγνητική σπονδυλικής στήλης 35 ευρώ έχω πληρώσει πρόσφατα. 

δηλαδη στην βγαζουν εκει στο νοσοκομειο η απλα στην γραφουν και πας οπου θες ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

δηλαδη στην βγαζουν εκει στο νοσοκομειο η απλα στην γραφουν και πας οπου θες ?

Στην γραφουν μετα βεβια απο εξεταση στα εξωτερικα ιατρεια και μετα ψαχνεις ποιο δημισιο νοσοκομειο εχει μαγνητικο τομογραφο και να δουλευει και εχει ραντεβου.Πολλες φορες μηνες αναμονη

• Like 1
Δημοσ.

στην γράφουν στο νοσοκομείο ή στα τομυ  ,  και κλείνεις ραντεβού σε δημοσιο νοσοκομείο σαν ανασφάλιστος . Εαν είναι κάτι εξαιρετικά επείγον ομως δυστυχώς θα πληρώσεις σε ιδιωτικό διαγνωστικό γύρω στα 200-250

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sstratos είπε

στην γράφουν στο νοσοκομείο ή στα τομυ  ,  και κλείνεις ραντεβού σε δημοσιο νοσοκομείο σαν ανασφάλιστος . Εαν είναι κάτι εξαιρετικά επείγον ομως δυστυχώς θα πληρώσεις σε ιδιωτικό διαγνωστικό γύρω στα 200-250

Το να στην γραψουν αν ειναι απαραιτητη δεν ειναι δυσκολο ουτε καθυστερει .Και ο γιατρος που του την ζητησε μπορει να την γραψει .Το θεμα του ραντεβου σε δημοσιο νοσοκομειο ειναι το ...μανικι .

Δημοσ.

στο γονατο που χα κανει πριν χρονια νομιζω ειχα δωσει 40 ή 50. σε νοσοκομειο θες 2μηνο ανετα, αν και παρε να ρωτησεις μπας και σου κατσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρακτικά είναι αδύνατο να γίνει χωρίς ασφαλιση. γιατί δε βγάζεις μια κάρτα ανεργίας ωστε να έχεις ασφαλιση;

κατα τα αλλά έχω πετύχει κάποια στιγμή προσφορές σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο αλλά ήταν του τύπου 90€ από 300€...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dvlsakos είπε

Καλησπέρα πως μπορεί να κάνει κάποιος μαγνητική τομογραφία στο γόνατο όταν δεν έχει ασφάλεια και να μην πληρώσει όλο το ποσό ?
μου είχαν πει ότι πας σε ένα νοσοκομείο στην γράφουν και μετα οπουδήποτε και αν πας πληρώνεις την συμμέτοχη ξέρετε αν ισχύει ?

Εισαι προσωρινα ανασφαλιστος (δηλαδη περιμενεις να ενεργοποιηθει η ασφαλεια σου); ή συμβαινει κατι αλλο; επειδη ειναι πολυ ευκολο να εχεις ασφαλεια την σημερον ημερα.

Δημοσ.

Το έχω αμελήσει κακώς.

αρά δηλαδή με κάρτα ανεργίας και το αμκα σε δημόσιο νοσοκομείο μόνο με μεγάλη αναμονή .

δεν ισχύει αυτό που είχαν πει . οτι στην γραφεί το ΙΚΑ πχ και πας σε ένα ιδιωτικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, δεν ισχύει να σ' την γράψουν και να πας σε ιδιωτικό. Μόνο με το ΑΜΚΑ σου κλείνεις την εξέταση και περιμένεις να έρθει το ραντεβού σου, ανάλογα τον φόρτο. Αυτό για δωρεάν.

Επεξ/σία από Penthesilea

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...