dvlsakos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα πως μπορεί να κάνει κάποιος μαγνητική τομογραφία στο γόνατο όταν δεν έχει ασφάλεια και να μην πληρώσει όλο το ποσό ? μου είχαν πει ότι πας σε ένα νοσοκομείο στην γράφουν και μετα οπουδήποτε και αν πας πληρώνεις την συμμέτοχη ξέρετε αν ισχύει ?
chill Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Χωρίς ασφάλεια πως θα στην γράψουν; Λογικά θα υπάρχει τρόπος να την κάνεις δωρεάν σε δημόσιο νοσοκομείο... αλλά φαντάζομαι θα έχει τεράστια αναμονή. Είναι ακριβή πάντως σε ιδιωτικό. Πάει κάπου στα 240,00 € αν θυμάμαι καλά με συμμετοχή στα 35,00 € (μιλάω για MRI εγκεφάλου που κάνω εγώ)
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μόνο αν είσαι άνεργος και πας σε Δημόσιο νοσοκομείο με το ΑΜΚΑ σου. Τεράστια αναμονή όμως. Συμμετοχή σε μαγνητική σπονδυλικής στήλης 35 ευρώ έχω πληρώσει πρόσφατα.
dvlsakos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μόνο αν είσαι άνεργος και πας σε Δημόσιο νοσοκομείο με το ΑΜΚΑ σου. Τεράστια αναμονή όμως. Συμμετοχή σε μαγνητική σπονδυλικής στήλης 35 ευρώ έχω πληρώσει πρόσφατα. δηλαδη στην βγαζουν εκει στο νοσοκομειο η απλα στην γραφουν και πας οπου θες ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dvlsakos είπε δηλαδη στην βγαζουν εκει στο νοσοκομειο η απλα στην γραφουν και πας οπου θες ? Στην γραφουν μετα βεβια απο εξεταση στα εξωτερικα ιατρεια και μετα ψαχνεις ποιο δημισιο νοσοκομειο εχει μαγνητικο τομογραφο και να δουλευει και εχει ραντεβου.Πολλες φορες μηνες αναμονη 1
sstratos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 στην γράφουν στο νοσοκομείο ή στα τομυ , και κλείνεις ραντεβού σε δημοσιο νοσοκομείο σαν ανασφάλιστος . Εαν είναι κάτι εξαιρετικά επείγον ομως δυστυχώς θα πληρώσεις σε ιδιωτικό διαγνωστικό γύρω στα 200-250
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, sstratos είπε στην γράφουν στο νοσοκομείο ή στα τομυ , και κλείνεις ραντεβού σε δημοσιο νοσοκομείο σαν ανασφάλιστος . Εαν είναι κάτι εξαιρετικά επείγον ομως δυστυχώς θα πληρώσεις σε ιδιωτικό διαγνωστικό γύρω στα 200-250 Το να στην γραψουν αν ειναι απαραιτητη δεν ειναι δυσκολο ουτε καθυστερει .Και ο γιατρος που του την ζητησε μπορει να την γραψει .Το θεμα του ραντεβου σε δημοσιο νοσοκομειο ειναι το ...μανικι .
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 στο γονατο που χα κανει πριν χρονια νομιζω ειχα δωσει 40 ή 50. σε νοσοκομειο θες 2μηνο ανετα, αν και παρε να ρωτησεις μπας και σου κατσει
paylidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρακτικά είναι αδύνατο να γίνει χωρίς ασφαλιση. γιατί δε βγάζεις μια κάρτα ανεργίας ωστε να έχεις ασφαλιση; κατα τα αλλά έχω πετύχει κάποια στιγμή προσφορές σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο αλλά ήταν του τύπου 90€ από 300€... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από paylidis
tsioulak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dvlsakos είπε Καλησπέρα πως μπορεί να κάνει κάποιος μαγνητική τομογραφία στο γόνατο όταν δεν έχει ασφάλεια και να μην πληρώσει όλο το ποσό ? μου είχαν πει ότι πας σε ένα νοσοκομείο στην γράφουν και μετα οπουδήποτε και αν πας πληρώνεις την συμμέτοχη ξέρετε αν ισχύει ? Εισαι προσωρινα ανασφαλιστος (δηλαδη περιμενεις να ενεργοποιηθει η ασφαλεια σου); ή συμβαινει κατι αλλο; επειδη ειναι πολυ ευκολο να εχεις ασφαλεια την σημερον ημερα.
dvlsakos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Το έχω αμελήσει κακώς. αρά δηλαδή με κάρτα ανεργίας και το αμκα σε δημόσιο νοσοκομείο μόνο με μεγάλη αναμονή . δεν ισχύει αυτό που είχαν πει . οτι στην γραφεί το ΙΚΑ πχ και πας σε ένα ιδιωτικό
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι, δεν ισχύει να σ' την γράψουν και να πας σε ιδιωτικό. Μόνο με το ΑΜΚΑ σου κλείνεις την εξέταση και περιμένεις να έρθει το ραντεβού σου, ανάλογα τον φόρτο. Αυτό για δωρεάν. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Penthesilea
tsioulak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Τι ηλικια εχεις και ποσους μηνες εχεις συνεχομμενη ανεργια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα