archimidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Για μηχανή μόνο γαλοτσα η γκέτα νομίζω. Λόγω ταχύτητας νομίζω από γκοραατεκ περνάει νερό. Τουλάχιστον σε columpia που έχω σε πάνω από 20' περνάει. Με γκέτες μέχρι Τορά οκ
teo_3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ έχω το THE NORTH FACE Storm Strike Wp εδώ και δύο χρόνια και μπορώ να πω πως είναι επικό! Αδιάβροχο με insulation για πιο πολύ ζέστη, δε γλυστράει, απλά καταπληκτικό.
waterbear Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, teo_3 είπε Εγώ έχω το THE NORTH FACE Storm Strike Wp εδώ και δύο χρόνια και μπορώ να πω πως είναι επικό! Αδιάβροχο με insulation για πιο πολύ ζέστη, δε γλυστράει, απλά καταπληκτικό. Δοκιμασμενο σε βροχη δυνατη το εχεις φορεσει?
teo_3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, waterbear said: Δοκιμασμενο σε βροχη δυνατη το εχεις φορεσει? Ναι κανονικά αλλά και σε χιόνια πατούσα επίτηδες μέσα με βάθος ώστε να καλύπτει το μποτάκι και όλα καλά. Είναι άψογο.
waterbear Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Thx φιλος. 2 ώρες πριν, talibanakos είπε Κατι στεγανο για εμας που δουλευουμε μηχανακι μεσα στη βροχη και δεν περισευουν 70-100-140 ευρω υπαρχει; Τοσο καιρο τη βγαζουμε με γαλοτσα,κατι οχι και τοσο καλο.. Φιλε κι εγω για τον ιδιο λογο το θελω και αποφασισα να δωσω κατι παραπανω και να το ευχαριστηθω συν την υγεια μου γιατι οι γαλοτσες καλες αλλα σε πολυωρη χρηση δεν ενδεικνυται.
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 14 minutes ago, waterbear said: Δοκιμασμενο σε βροχη δυνατη το εχεις φορεσει? και τα salomon και τα north face φτιαχτηκαν για βουνο οποτε αυτο σημαινει οτι αντεχουν και βροχη και χιονι και να πατησεις μεσα σε νερα πχ περνας απο καποιο ρυακι και βουτας το παπουτσι μεσα.πχ με τα salomon εχω περασει σημεια που το μισο παπουτσι μπηκε στο νερο κανονικα.δεν περασε σταγονα. 1 hour ago, archimidis said: Για μηχανή μόνο γαλοτσα η γκέτα νομίζω. Λόγω ταχύτητας νομίζω από γκοραατεκ περνάει νερό. Τουλάχιστον σε columpia που έχω σε πάνω από 20' περνάει. Με γκέτες μέχρι Τορά οκ με την μηχανη θελει προσοχη γιατι αν περασεις απο πολυ νερο το νερο θα πεταχτει αποτομα και υπαρχει περιπτωση να μπει μεσα στο παπουτσι απο πανω.εκει για αυτο φορας γκετες.το ιδιο και με το χιονι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ έχω αυτό σε διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων. Lowa goretex
talibanakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Εγω μιλαω για φαση κουριερ/διανομεα. Οσο βρεχει δλδ θα βρεχεσαι και θα πρεπει να συνεχιζεις να κινεισαι.. Καμια καλη γαλοτσα βλεπω,με επενδυση για να μην παγωνουν τα ποδια. Απο προστασια μηδεν..
vrwmiaris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Διαβάζω ότι σε καθημερινή χρήση φθείρονται τα σαλομον, ισχύει; δε μιλώ για τίποτα τρελό, απλά είδα και αλλού κριτικές αρνητικές
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 13 minutes ago, vrwmiaris said: Διαβάζω ότι σε καθημερινή χρήση φθείρονται τα σαλομον, ισχύει; δε μιλώ για τίποτα τρελό, απλά είδα και αλλού κριτικές αρνητικές αν τα πηγαινεις καθε μερα στα βουνα ναι θα φθαρουν. τα απλα τα salomon οχι τα μποτακια αλλα τα χαμηλα μου βγαζουν ανετα 1,5 χρονο με καθημερινη χρηση και αρκετα χιλιομετρα περπατημα την ημερα. και μεσα σε αυτα τα χιλιομετρα ειναι και περπατημα σε χαλια δρομο μεχρι και τρεξιμο σε γηπεδο και σε διαδρομο αν εχω ξεχασει τα αθλητικα μου τα μποτακια που εχω τα εχω φορεσει ναι μεν πολυ λιγοτερες μερες αλλα τα ειχα φορεσει σε βουνα που το terrain ηταν απλα για κλαματα.οχι μονο χωμα αλλα πετρες βραχια κτλ.μετα απο 30 μερες στα πυρηναια και 450 Km περπατημα σε νερα σε χωμα σε βραχια και με σακιδιο σχεδον 19 κιλα κτλ οι φθορες πανω τους ειναι απειροελαχιστες.
Diskimpex Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 1,5 χρονο βγαζουν και πολλα αλλα καλα αθλητικα
sakisaudi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 εχω ακουσει για τα salewa οτι ειναι καλα
valkon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Γράφτο σε python. Αξίζει το ban αυτό μου το σχόλιο, ειρήνη σε όλους καλή χρονιά.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 On 31/12/2018 at 16:13, Diskimpex said: 1,5 χρονο βγαζουν και πολλα αλλα καλα αθλητικα Παντα εξαρτατε την χρηση.αθλητικα που εχω για τρεξιμο που τα φοραω πολυ λιγοτερο χαλασαν πολυ πιο γρηγορα(asics).εχω βγαλει και τριχρονο με salomon εχω βγαλει και 5 μηνο με τα salomon.εξαρτατε παντα την χρηση.γενικως αντεχουν και ειναι πολυ ανετα σαν παπουτσια. απλα υπαρχει μια λαθος νοοτροπια ο κοσμος να κρινει ενα παπουτσι απο το ποσο αντεχει.το καταλαβαινω οτι ειναι λεφτα απο την αλλη σκοπος ειναι να σε βγαζει ασπροπροσωπο οσο καιρο το χρησιμοποιεις. γενικως για salomon μονο θετικα εχω να πω και εχω αλλαξει πανω απο 10 ζευγαρια τουλαχιστον. αυτο που φοραω τωρα (φθινοπωρινο,ανοιξιατικο) μοντελο το εχω κανα 2 χρονο σιγουρα και τωρα μπορω να πω οτι εχει αρχισει να ξεκολαει λιγο κοντα στην μυτη.και δεν το εχω λυπηθει σαν παπουτσι. On 31/12/2018 at 16:46, sakisaudi said: εχω ακουσει για τα salewa οτι ειναι καλα ορειβατικη εταιρεια ειναι και αυτη οποτε +1.
margaritagr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 @poulinos οποιοδήποτε north face ή salomon μποτακι/ημί με gtx θα ναι οκ για την πόλη σε μέρες καταιγίδας; Μήπως χτυπήσω ένα τώρα τις εκπτώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα