ioannis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Παράγγειλα το xaomi redmi 5 32gb και επειδη ειμαι ασχετος με τα smartphone, σας παρακαλω να με πληροφορησετε εαν ειναι χρησιμο να βαλω Glass Protector. Ακομα ποια θηκη να διαλεξω. Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ θα βρεις ότι θέλεις https://www.stoucky.gr/ 1
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 αναλογως την χρήση που θα κάνεις. Αν νομιζεις οτι μπορεις να το προστατέψεις μην βάλεις αλλα θα το ρισκάρεις πχ για 5€ -7€ που έχει ενα τζαμακι; εχε υποψιν σου επειδη πλεον οι οθονες δεν ειναι τελειως επιπεδες αλλα 2.5D ενα μικρό μερος δεν καλύπτεται απο το τζαμακι, οπότε σε περίπτωση πτωσης χωρις θήκη θα βρει η προσοψη μπροστα ασχετως αν εχει τζαμακι.
ioannis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ τους παραπάνω φιλους για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες, εχω καλυφθει πληρως. Ευχομαι ολοψυχα καλες γιορτες. 11 ώρες πριν, Xristaras12 είπε αναλογως την χρήση που θα κάνεις. Αν νομιζεις οτι μπορεις να το προστατέψεις μην βάλεις αλλα θα το ρισκάρεις πχ για 5€ -7€ που έχει ενα τζαμακι; εχε υποψιν σου επειδη πλεον οι οθονες δεν ειναι τελειως επιπεδες αλλα 2.5D ενα μικρό μερος δεν καλύπτεται απο το τζαμακι, οπότε σε περίπτωση πτωσης χωρις θήκη θα βρει η προσοψη μπροστα ασχετως αν εχει τζαμακι. Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση, μονο θελω να ρωτησω τι ειναι καλυτερα να βαλω τζαμακι ή μεμβρανη;
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, ioannis είπε Ευχαριστώ τους παραπάνω φιλους για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες, εχω καλυφθει πληρως. Ευχομαι ολοψυχα καλες γιορτες. Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση, μονο θελω να ρωτησω τι ειναι καλυτερα να βαλω τζαμακι ή μεμβρανη; Τζάμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα