Προς το περιεχόμενο

Νame that Bar/Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον εχω φαει ενα αγριο σκαλωμα να θυμηθω το ονομα ενος μαγαζιου που πηγαινα συχνα πριν 10 - 15 χρονια. 

Στοιχεια: Βρισκοταν στην Κηφισια, απο την κατω πλευρα των γραμμων του τραινου. Θυμιζε παλιο σπιτι στο εξωτερικο του. Ειχε εναν κηπο τον οποιο διεσχιζες για να φτασεις στο μπαρακι. Επαιζε μουσικη προς disco ΑΛΛΑ αυτο δεν ειναι και στανταρ, μπορει να ειναι ψευδης μνημη. Παντως σιγουρα δεν επαιζε ελληνικα γιατι δεν ακουγα/ω ελληνικα. Τριγυρω δεν ειχε αλλα μαγαζια, δεν ηταν δλδ δρομος με διαφορα μπαρακια, ηταν μονο αυτο.

Το κακο ειναι πως δεν εχω επαφες με τα ατομα που εκανα τοτε (και δεν ψηνομαι να αποκτησω παλι για αυτον το λογο) και ενας φιλος που ειμαι σιγουρος πως εχω παει μαζι του παει να με βγαλει τρελο και λεει πως αναφερομαι στο Escoba που φυσικα δεν εχει καμια μα καμια σχεση. 😛

Ευχαριστω

Δημοσ.

Γιατί δεν μπαίνεις με google maps να δεις τι παίζει; Αν το μαγαζί έχει κλείσει και είναι κλειστό θα υπάρχει ακόμα ταμπέλα η κάτι να το θυμηθείς 😉😉😉

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να εχει κλεισει χρονια, αλλα κατσε καλα λες, μπαινω να τσεκαρω μπας και υπαρχει τιποτα ξεχασμενο. :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το escoba είναι!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πλάκα κάνω, δεν έχω ιδέα :P

Μεχρι να δω το σποιλερ με εκαψες, μονο αυτο σου λεω :lol:

Λοιπον το σημειο ειναι αυτο. Τωρα εχει γινει ενα στουντιο Pilates βλεπω, ενω το 2011 εχει αυτην την ταμπελα που δεν μπορω να καταλαβω τι λεει, αλλα νομιζω πως δε λεγοταν ετσι οταν πηγαινα εγω... 

ΕΝΤΙΤ: Για καποιο λογο δεν μπορω να βαλω map link, ειναι Τατοιου 15

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το escoba είναι! 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πλάκα κάνω, δεν έχω ιδέα :P 

Mέχρι κι εγώ, ο μέχρι πριν λίγο ''άτρωτος'':cry: τον έφαγα τον παπά, μας τρόλαρες καλά!

6 λεπτά πριν, stormrain είπε

Μεχρι να δω το σποιλερ με εκαψες, μονο αυτο σου λεω :lol:

κι άλλο θύμα.. είμαστε πολλά!

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgeγ είπε

το βρηκα? :D

Ναι!!

Το οποιο btw ηταν τρομερο μπαρακι, κριμα που εκλεισε...

Ακου λεει το Εσκομπα προσπαθουσε να με πεισει ο αλλος...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, georgeγ είπε

το βρηκα? :D

Φαντάσου να είσαι ένας εκ της παρέας με την οποία ο στορμ δεν ψήνεται να ξαναέχει επαφές😋

• Sad 1
Δημοσ.

Αφού το βρήκες, σου έχω και ιστορικό ως ΝΤΟΠΙΟΣ.

Έκλεισε από τζαζ πολλά χρόνια πριν, ίσως και 10.

Μετατράπηκε άμεσα σε ελληνάδικο - σκουπιδαριό. Όταν ήμουν λύκειο και πρώτα έτη πανεπιστημίου. Ας πούμε από το 2012 ως το 2014.

Ε κάπου εκεί έπαψα να παίρνω βραδινά λεωφορεία και ΗΣΑΠ λόγω οδήγησης μέσω εθνικής από Κηφισιά για Κέντρο, οπότε δεν ξέρω τι έχει γίνει πια. :P

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...