dimoskoutr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Για τα λεφτά της είναι μια χαρά συσκευή. Αν ξέρεις γιατί την παίρνεις και τι μπορείς άνετα να κάνεις με κάτι τέτοιο είναι απόλυτα αποδεκτή... Κάτοχος surface go, που παρότι είναι διαφορετική κατηγορία μηχανήματος, είναι στην ίδια ή παρόμοια χρηστικότητα... Για αυτά που το πήρα είναι τζάμι... Ομοίως και αυτό εδώ... Αρκεί να μην τύχει τίποτα που ξέφυγε από το όποιο quality control έχει η chuwi... 1
Adamakos33 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 εγώ διαφωνώ ειδικά για chiwi και teclast , θα πρέπει να είσαι τυχερός να σου έρθει κάποιο χωρίς πρόβλημα έμενα δυο φόρες μου ήρθε ελαττωματικού από bangood το βασικότερο δεν έχουν καμιά υποστήριξη μετά...... 1
Livagoth Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Είχα το Chuwi Hi10 Pro με τα ίδια specs. Στα Windows θέλει υπομονή με αυτήν την cpu, στο Android φυσούσε.
SeNNinhA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Livagoth είπε Είχα το Chuwi Hi10 Pro με τα ίδια specs. Στα Windows θέλει υπομονή με αυτήν την cpu, στο Android φυσούσε. Εγω παλι με το σχεδον ιδιο Chuwi Hi10 Plus θα πω οτι μου αρεσει η αποδοση του περισσοτερα στα Windows. Δεν το εχω σκαλισει στο Android. Σιγουρα δεν ειναι PC. Θελει και λιγο υπομονη. Αλλα κανεις την δουλεια σου απροβληματιστα. Office works , internet κλπ. Γι αυτο και εψαχνα ενα ακομη. Θα το ειχα ηδη τσιμπησει εαν δεν αναρωτιωμουν εαν μπορω να δωσω παραπανω για ενα Surface Go ή Surface Pro (μεταχειρισμενο το τελευταιο) για να εχω και χρηση ACAD. 1
pcos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/tablet-mls-alu-plus-4g-101-ips-octa-core-16gb-4g-wifi-bt-gps-radio-android-70-silver-p-PER.920645 τι λετε? πολυ φτηνο δεν ειναι?🤔 το θαβουν. ακυρο Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από pcos
civeng97 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα, Πώς μπορεί να βάλει κάποιος android σε αυτό το μηχάνημα? Ποια έκδοση μπορεί να βάλει ? Θα έχει google play store?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, pcos είπε https://www.e-shop.gr/tablet-mls-alu-plus-4g-101-ips-octa-core-16gb-4g-wifi-bt-gps-radio-android-70-silver-p-PER.920645 τι λετε? πολυ φτηνο δεν ειναι?🤔 το θαβουν. ακυρο Εξαρτάται πόσο κοστολογεις έναν κουβά σκατα πατημένα. 1
baskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι αν και έχω χρησιμοποιήσει τέτοια ταμπλετ και είναι οκ, δε ψήνομαι. Σαν ελάχιστο (και μιας και μπαινουμε στο 2019) έχω θέσει ότι θα πρεπει να έχει ένα gemini lake n4100 ή ακόμα καλυτερα core m. ssd Και όχι σαπιοflash. Υπάρχουν πολλά που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και αν και λίγο ακριβότερα ανά περίπτωση τα προτιμώ. Αυτο που γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρο είναι το Teclast f5 Pro, το οποίο έχει παίξει και κάτω από 299 δολλάρια. Ναι μεν αν παρεις και stylus θα σου στοιχίσει παραπανω αλλά καμία σχέση όμως έχει και128 ssd, 8 Gb ram +11.6'') Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από baskon
AzaZyL Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, baskon είπε Εγώ πάλι αν και έχω χρησιμοποιήσει τέτοια ταμπλετ και είναι οκ, δε ψήνομαι. Σαν ελάχιστο (και μιας και μπαινουμε στο 2019) έχω θέσει ότι θα πρεπει να έχει ένα gemini lake n4100 ή ακόμα καλυτερα core m. ssd Και όχι σαπιοflash. Υπάρχουν πολλά που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και αν και λίγο ακριβότερα ανά περίπτωση τα προτιμώ. Αυτο που γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρο είναι το Teclast f5 Pro, το οποίο έχει παίξει και κάτω από 299 δολλάρια. Ναι μεν αν παρεις και stylus θα σου στοιχίσει παραπανω αλλά καμία σχέση όμως έχει και128 ssd, 8 Gb ram +11.6'') Το cube i7 δεν σου κάνει?
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, pcos είπε https://www.e-shop.gr/tablet-mls-alu-plus-4g-101-ips-octa-core-16gb-4g-wifi-bt-gps-radio-android-70-silver-p-PER.920645 τι λετε? πολυ φτηνο δεν ειναι?🤔 το θαβουν. ακυρο Μακριά από mls αν θέλεις την ψυχική υγεία σου
dimoskoutr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, baskon είπε Εγώ πάλι αν και έχω χρησιμοποιήσει τέτοια ταμπλετ και είναι οκ, δε ψήνομαι. Σαν ελάχιστο (και μιας και μπαινουμε στο 2019) έχω θέσει ότι θα πρεπει να έχει ένα gemini lake n4100 ή ακόμα καλυτερα core m. ssd Και όχι σαπιοflash. Υπάρχουν πολλά που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και αν και λίγο ακριβότερα ανά περίπτωση τα προτιμώ. Αυτο που γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρο είναι το Teclast f5 Pro, το οποίο έχει παίξει και κάτω από 299 δολλάρια. Ναι μεν αν παρεις και stylus θα σου στοιχίσει παραπανω αλλά καμία σχέση όμως έχει και128 ssd, 8 Gb ram +11.6'') Κατανοώ πλήρως αυτό που λες για τον επεξεργαστή, βέβαια να πούμε ότι σε αυτά τα tablet τις περισσότερες φορές το stylus είναι για πολύ λίγα... Για πολύ καλή εμπειρία γραφής σε τέτοιο μέγεθος μάλλον surface go (δυστυχώς και για μένα μιας και έδωσα αρκετά χρήματα) ως τώρα η καλύτερη επιλογή... Εκτός και αν κάποιος από εδώ έχει εμπειρία με κάποιο κινέζικο που έχει καλό πραγματικά stylus...
baskon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμφωνούμε. Και εγώ Stylus δε κοιτάω καθόλου. Είναι όλο το πακέτο CPU, GPU, SSD vs flash που για μένα το συγκεκριμένο δεν αξιζει (ή για να ακριβολογούμε θα αξιζε αν είμασταν στο 2016 όταν και κυκλοφόρουσαν ευρεως μηχανάκια με z83χχ, χωρίς να υπάρχει σοβαρή οικονομικη εναλλακτική). Τα Gemini Lake μηχανάκια στέκονται αξιοπρεπώς αυτή τη στιγμή (όπως και τα Core M βεβαίως), και υπάρχουν οικονομικές λύσεις, αν και οι κινέζοι συνεχίζουν να επιμένουν και σε παλιότερες γενιές.. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από baskon 1
mic2mic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Το θέμα είναι ότι όταν φτάνουμε στα 300 ευρώ, παίρνουμε πια και laptop FHD/SSD με i3. Με passmark του επεξεργαστή 3300 και πάνω (πρόσφατα υπήρχε κι εδώ μια προσφορά με Passmark 5000 και τιμή 375€). Για να πάει κανείς σε παρόμοιες επιδόσεις με Core M (passmark > 3300), θα πρέπει να δώσει γύρω στα 450 από Κίνα μεριά. Οπότε αξίζει μόνο αν κάποιος χρειάζεται την επιπλέον φορητότητα (και με τον συμβιβασμό της μικρότερης οθόνης). Το καλό των Ζ8300 (και πιο πριν των Z3735) είναι η χαμηλή τους τιμή. Έβρισκε κανείς ταμπλετάκια 9 ιντσών με Windows και τιμή 50 ευρώ καινούρια (και με άλλα 25 έπαιρνε και pogo-pin πληκτρολόγιο που δεν χρειαζόταν φόρτιση). Οπότε κι εμένα μου φαίνονται πολλά τα 200 για Z8350 τώρα πια. Νομίζω ότι στο εύρος τιμών 200-400 δεν υπάρχει κάτι vfm σε υπερφορητό πια. Ή, για να το θέσω αλλιώς, δίνεις πολλά χρήματα σε σχέση με τις επιδόσεις που παίρνεις. Αν θέλεις κάτι σε υπερφορητό, νομίζω ότι αυτό που αξίζει είναι ή να πας σε Z83xx με λιγότερα από 150€ ή αλλιώς σε Core-M με περισσότερα από 400€.
dimoskoutr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπερφορητο και vfm είναι μάλλον έννοιες που γενικά δεν πέφτουν μαζί... Πολύ σπάνια τελος πάντων... Πάντως υπάρχουν μέρες μέρες κάποιες προσφορές για τα surface go, όμως χτες απο Ισπανία που ίσως αξίζουν για κάποιον που το σκέφτεται... Αλλιώς μόνο Κίνα για κάτι ας πούμε κοντά στο vfm... Και επίσης μην μπλέκουμε τα laptop και τις αντίστοιχες επιδόσεις τους στην κουβέντα... Φυσικά και με παρόμοια χρήματα παίρνεις laptop με καλύτερες επιδόσεις, χάνεις αλλά όμως... Αν τα θες όλα πας σε 1000 ευρώ surface pro 6 και ησυχάζεις... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από dimoskoutr
pcos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μακρια απο ΜΛΣ λοιπον. Thanks βρηκα απο αγγλια Ipad4 στα 150ε και το χτυπησα. ελπιζω να ειναι οκ (ειπα να παρω και μια φορα κατι απο μηλιτη πριν κλεισω τα ματια μου) Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από pcos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα