Προς το περιεχόμενο

Link Turbo από την Honor για απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ 4G και Wi-Fi


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Σε ειδική εκδήλωση με την ονομασία HonorArtology, ο γνωστός κατασκευαστής smartphone, Honor, αποκάλυψε μια νέα τεχνολογία με την ονομασία LINK Turbo, σκοπός της οποίας είναι να βελτιώσει τη συνδεσιμότητα κάθε συμβατής συσκευής με ασύρματα δίκτυα.

Honor-Link-Turbo.jpg.9e81797878eb43b86a36d6b05c28c522.jpg

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει πολλές φορές ότι η ταχύτητα του ασύρματου δικτύου σας δεν είναι η καλύτερη όταν κάνετε streaming μια ταινία ή όταν παίζεται ένα online παιχνίδι. Το Link Turbo αυτόματα εντοπίζει το πρόβλημα και «γυρνάει» τη σύνδεσή σας στο 4G δίκτυο χωρίς να το καταλάβετε. Ακόμα μπορεί να συνδυάζει το 4G σήμα με αυτό του Wi-Fi για πιο αξιόπιστη εμπειρία. Ακόμα η τεχνολογία του Link Turbo χρησιμοποιεί τις δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας που διαθέτουν συγκεκριμένα Honor smartphones προκειμένου να αναλύσουν την εμπειρία χρήσης του κατόχου της συσκευής αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στα δίκτυα.

 

Η Honor προχώρησε σε αναλυτική παρουσίαση της τεχνολογίας χρησιμοποιώντας το Honor Magic 2, ίσως το καλύτερο smartphone που ανακοίνωσε φέτος. Σε αυτή βλέπουμε το Link Turbo σε δράση, συνδυάζοντας το 4G με το ασύρματο δίκτυο για μια ενεργή εφαρμογή όταν το ίδιο διάστημα μια δεύτερη εφαρμογή χρησιμοποιεί αποκλειστικά το ασύρματο δίκτυλ.

Το πρώτο smartphone που θα ενσωματώσει την τεχνολογία Link Turbo θα είναι το Honov V20 που θα ανακοινωθεί στις 22 Ιανουαρίου ενώ και άλλα smartphone της εταιρείας θα αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνολογίας μετά από ενημέρωση. Η Honor μας ενημερώνει ότι διαθέτει στην κατοχή της περισσότερες από 20 ευρεσιτεχνίες για τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...