Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω γνώμες γιατί οι Αθηναίοι οδηγοί κοντεύουν να με τρελάνουν . Μιχαλακοπούλου με Μεσογείων .5 λωρίδες . Οι τρεις πάνε αριστερά πίσω κατεβαίνουν τη Μεσογείων.οι 2 δεξιά φεύγουν πάνω στη Μεσογείων. Εγώ είμαι στη μεσαία που σύμφωνα με τις διαγραμμισεις φεύγω αριστερά.μονιμως κάποιος από τις αριστερές λωρίδες πετάγεται μπροστά μου με κόρνες και βρισιδια για να πάει τέρμα δεξιά να ανέβει Μεσογείων.

Θα ανεβάσω και φωτογραφίες σε λίγο 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Θέλω γνώμες γιατί οι Αθηναίοι οδηγοί κοντεύουν να με τρελάνουν . Μιχαλακοπούλου με Μεσογείων .5 λωρίδες . Οι τρεις πάνε αριστερά πίσω κατεβαίνουν τη Μεσογείων.οι 2 δεξιά φεύγουν πάνω στη Μεσογείων. Εγώ είμαι στη μεσαία που σύμφωνα με τις διαγραμμισεις φεύγω αριστερά.μονιμως κάποιος από τις αριστερές λωρίδες πετάγεται μπροστά μου με κόρνες και βρισιδια για να πάει τέρμα δεξιά να ανέβει Μεσογείων.

μετρας μαζι με αυτες που ειναι μονιμα κλειστες απ τα παρκαρισμενα, και καθομαι τοση ωρα και σπαω το κεφαλι μου που στο καλο εχει 5 λωριδες εκει :P

θα μπορουσες να κανεις αναφορα στη τροχαια ξανα και ξανα μηπως και βαρεθουν να σ ακουνε και πανε να κοψουν κανα προστιμο

🤣🤣😋 ναι καλα, ερχονται κ εκλογες τωρα, αφαντοι οι αστυνομοι

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Περνάω από τ σημείο συχνά αλλά δεν μπορω να καταλάβω ακριβώς για ποιο σημείο λες. Ερωτηση, στο φανάρι εννοείς που αριστερά βγαίνει Μεσογειων και δεξιά (λίγο απότομη στροφή) πάει προς μεσογειων (κατεχακη)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Στο ερώτημα αν έχεις δίκιο η απάντηση είναι Ναι και να προσεχείς τους επικίνδυνους βιαστικούς 

Δημοσ.

Σκέψου πως από Μιχαλακοπουλου βγαινεις Κηφισιάς.φτανεις στο τέρμα της Μιχαλακοπούλου και μετά βγαίνεις σε αυτήν τη διασταύρωση.η πας ευθεία Μεσογείων η πας αριστερά για κέντρο /αλεξανδρας.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ts. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ στο ίδιο σημείο.

Βέβαια επειδή υπάρχει πλήρης αναρχία στον τρόπο που οδηγούμε (among other things) και δεν είναι το μοναδικό σημείο που γίνονται κουλά, το συζητάμε μόνο χάριν συζήτησης. Κουβέντα να γίνεται δηλαδή.

Δημοσ.

Εδώ παιδιά είναι το σημείο 

IMG_20181219_095309.jpg

Μπαινω στην οδό Υπάτης για να βγω Κηφισιάς. 

Δεν είναι αστείο.με έχουν απειλήσει έχουν ανοίξει πόρτες για να κατέβουν να με δειρουν επειδή τους κορναρα για να μη μπουν μπροστά μου.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά οι οδηγοί στην Αθήνα από το 2011 έως σήμερα έχουν γίνει ακόμα πιο κάφροι. Στην επαρχία που ταξιδεύω η κατάσταση είναι αισθητά καλύτερη. 

Κυριολεκτικά παντωσ ωρες ώρες πιστευω ότι πρέπει να κυκλοφορεί κανείς με άρμα και να πατάει τα ζώα που δε μπορούν να σεβαστούν όχι μόνο τις λωρίδες αλλά τα βασικά του κοκ και την κοινή λογική. Κατά τα αλλά το ξέρω το σημείο και όντως κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει όπως γίνεται και σε δεκάδες αλλά σημεία-περιπτώσεις (πχ στρίβει μια λωρίδα σε φανάρι και κλείνουν δυο λωρίδες και μπορεί να στρίψουν και από την Τρίτη γιατί δε γουστάρουν να περιμένουν 5-6 αμάξια μπροστά τους). 

Εγω τι να πω που κάθε μέρα στη γειτονιά μου μπαίνουν σε 3-4 μονόδρομους σερί;;; Αν την έστηνε εκεί μια ημέρα η τροχαία με 4 άτομα (έναν σε κάθε μονόδρομο) θα έβγαζε όλα τα μηνιάτικα του ΑΤ από τις κλήσεις!!!

Η μόνη λύση κατ εμε θα ήταν αυστηροί έλεγχοι, να βγουν έξω αστυνομικοί που κοιμούνται στα γραφεία ή φυλάνε τηλεπερσονες και βουλευτές-υπουργούς και να κόβουν κλήσεις ανελέητα μέχρι να μάθει ο μέσος υπανάπτυκτος μπονομπο αθηνεζος να οδηγάει και να σέβεται. 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Μπαινω στην οδό Υπάτης για να βγω Κηφισιάς. 

Δεν είναι αστείο.με έχουν απειλήσει έχουν ανοίξει πόρτες για να κατέβουν να με δειρουν επειδή τους κορναρα για να μη μπουν μπροστά μου.

Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου στην προκειμενη περιπτωση. Εστω οτι ειναι τερμα αριστερα ο αλλος και θελει να παει τερμα δεξια. Θα παραβλεψω την ηλιθιοτητα τους στο σημειο αυτο. Ο νομος λεει το εξης:

4. Στις περιπτώσεις των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου αυτού και εφόσον ο οδηγός που προτίθεται να αλλάξει κατεύθυνση καταστήσει γνωστή την πρόθεσή του αυτή, σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 21 του παρόντος Κώδικα, οι οδηγοί που τον ακολουθούν και κινούνται στις παρακείμενες λωρίδες, υποχρεούνται να τον διευκολύνουν με τη μείωση της ταχύτητας του οχήματός τους, αυτός δε να μην αλλάξει κατεύθυνση, αν δεν μπορεί να το πράξει με ασφάλεια.
https://www.glavopoulos.com/el/kok-023/

Το οτι τους κορναρες και απο οτι φαινεται καποιους τους εκλεισες και επιτηδες, ειναι αντιθετο στον ΚΟΚ και για αυτο ακουσες και τα γαλλικα σου κ πηγες να φας και ξυλο.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Κλασσική περίπτωση οδηγού που δεν έχει προνοήσει να στηθεί από πριν σωστά στο δρόμο για να αποφύγει κακοτοπιά σε σημείο που ξέρει ότι μπορεί να του κάνουν βλακεία (και ας έχει δίκιο)

Και η γυναίκα μου το κάνει συχνά και καταλήγουμε να τσακωνόμαστε κάθε φορά :P

• Like 4
Δημοσ.

Τι το ψαχνεις... Το μερος εκει ειναι απο τα χειροτερα μετα το Μεταξουργείο. Το σταυρο σου και τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Εντάξει αυτοί, τα κ@λ@παιδα και οι μ@λ@κισμενες που χώνονται μπροστά σου από την διπλανή λωρίδα (σε ένα φανάρι πχ)για να αποφύγουν την κίνηση της λωρίδας που στρίβει,τι θέλουν? Πως το χε γράψει ένας εδώ μέσα; Ο μάγκας ο έξυπνος ο ελληναρας οδηγός. Δεν θα βρεις ποτέ δίκιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...