Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsilitheo1 είπε

Ισως ακουστει χαζο,αλλα e-banking εχεις;;;. Αυτο το username και κωδικο σου ζητα

Δεν εχω ιδέα από αυτά. Σήμερα μπήκα στην διαδικασία και προσπαθώ να μάθω. Το e-banking είναι διαφορετικό από το winbankinkg? 

Έχω καταμπερδευτει. 

Δημοσ.

Οπως θες το λες... E banking ειναι η ηλεκτρονική διαχείριση του λογαριασμού σου. Πρωτα ενεργοποιεις αυτο και μετα ρωτας για yellow. Και ξαναλεω... Οταν σου ζητα ονομα χρηστη και κωδικο ειναι αυτα του ε μπανκιν που εσυ δεν εχεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

Ισως ακουστει χαζο,αλλα e-banking εχεις;;;. Αυτο το username και κωδικο σου ζητα

αυτο περιμενα να διαβασω μεσα στο 20 προηγουμενα ποστς :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

Οπως θες το λες... E banking ειναι η ηλεκτρονική διαχείριση του λογαριασμού σου. Πρωτα ενεργοποιεις αυτο και μετα ρωτας για yellow. Και ξαναλεω... Οταν σου ζητα ονομα χρηστη και κωδικο ειναι αυτα του ε μπανκιν που εσυ δεν εχεις

Παιδιά βάζω τον κωδικό που μου έστειλαν στην φόρμα και τον αριθμό του κινητού μου και λέει ότι ο κωδικός είναι λάθος. 

((δεν ήθελα να κάνω παράθεση σε σένα αλλά κόλλησε για κάποιο λόγο)) 

:)

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Τρίχες και εγώ προσπαθώ να μπω στα yellows και βάζω τους κωδικούς του ebanking, αλλά λέει λάθος κωδικός. Η εφαρμογή είναι για πέταμα. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, 26ska είπε

Τρίχες και εγώ προσπαθώ να μπω στα yellows και βάζω τους κωδικούς του ebanking, αλλά λέει λάθος κωδικός. Η εφαρμογή είναι για πέταμα. 

Μέσω της ιστοσελίδας προσπαθώ εγώ αλλά τίποτα! Θα μου λήξει και ο κωδικός 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, lek88 είπε

Μέσω της ιστοσελίδας προσπαθώ εγώ αλλά τίποτα! Θα μου λήξει και ο κωδικός 

Πρεπει πρωτα να ζητησεις ε μπανκιν απο την Πειραιώς. Νομιζω θες ταυτοτητα λογαριασμο δεη και εκκαθαριστικό. Μετα μπορεις αφου ενεργοποιησεις το ε μπανκιν ,να ασχοληθεις με τα γιελοους

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Πρεπει πρωτα να ζητησεις ε μπανκιν απο την Πειραιώς. Νομιζω θες ταυτοτητα λογαριασμο δεη και εκκαθαριστικό. Μετα μπορεις αφου ενεργοποιησεις το ε μπανκιν ,να ασχοληθεις με τα γιελοους

Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν μου είπαν τίποτα απολύτως στην τράπεζα που πήγα χθες. Παρά μόνο μου έστειλαν τον κωδικό με sms 😕

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lek88 είπε

Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν μου είπαν τίποτα απολύτως στην τράπεζα που πήγα χθες. Παρά μόνο μου έστειλαν τον κωδικό με sms 😕

Αν πας να αγορασεις αυτοκινητο,σε ρωταει ο πωλητης αν εχεις διπλωμα;;;. Πιστεύω οσο το συζητας εδω απλα χανεις χρονο. Πηγαινε σε ενα καταστημα Πειραιώς να το λυσεις

• Thanks 2
Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 2:14 ΜΜ, lek88 είπε

Δεν εχω ιδέα από αυτά. Σήμερα μπήκα στην διαδικασία και προσπαθώ να μάθω. Το e-banking είναι διαφορετικό από το winbankinkg? 

Έχω καταμπερδευτει. 

Τώρα είναι σαν να ρωτάς αν το e-mail είναι διαφορετικό από το hotmail...

Το e-banking είναι μια υπηρεσία μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί συναλλαγές με την τράπεζα του μέσω ίντερνετ.

Η υπηρεσία e-banking που προσφέρεται από την Πειραιώς ονομάζεται winbank, όπως της Εθνικής ονομάζεται ibank, όπως της Alpha ονομάζεται alpha web banking, κτλ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε

20181220-140603.png

Έναν υπεύθυνο παρακαλώ.

Νομιζω εισαι αρκετα "παλιος" να βρεις την πορτα μονος... Επισης, τους υπεύθυνους τους γνωριζεις... Εντελως ακυρο και ασχετο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...