lek88 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, tsilitheo1 είπε Ισως ακουστει χαζο,αλλα e-banking εχεις;;;. Αυτο το username και κωδικο σου ζητα Δεν εχω ιδέα από αυτά. Σήμερα μπήκα στην διαδικασία και προσπαθώ να μάθω. Το e-banking είναι διαφορετικό από το winbankinkg? Έχω καταμπερδευτει.
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Οπως θες το λες... E banking ειναι η ηλεκτρονική διαχείριση του λογαριασμού σου. Πρωτα ενεργοποιεις αυτο και μετα ρωτας για yellow. Και ξαναλεω... Οταν σου ζητα ονομα χρηστη και κωδικο ειναι αυτα του ε μπανκιν που εσυ δεν εχεις
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Ισως ακουστει χαζο,αλλα e-banking εχεις;;;. Αυτο το username και κωδικο σου ζητα αυτο περιμενα να διαβασω μεσα στο 20 προηγουμενα ποστς 1
lek88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Οπως θες το λες... E banking ειναι η ηλεκτρονική διαχείριση του λογαριασμού σου. Πρωτα ενεργοποιεις αυτο και μετα ρωτας για yellow. Και ξαναλεω... Οταν σου ζητα ονομα χρηστη και κωδικο ειναι αυτα του ε μπανκιν που εσυ δεν εχεις Παιδιά βάζω τον κωδικό που μου έστειλαν στην φόρμα και τον αριθμό του κινητού μου και λέει ότι ο κωδικός είναι λάθος. ((δεν ήθελα να κάνω παράθεση σε σένα αλλά κόλλησε για κάποιο λόγο)) Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από lek88
26ska Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Τρίχες και εγώ προσπαθώ να μπω στα yellows και βάζω τους κωδικούς του ebanking, αλλά λέει λάθος κωδικός. Η εφαρμογή είναι για πέταμα. 1
lek88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, 26ska είπε Τρίχες και εγώ προσπαθώ να μπω στα yellows και βάζω τους κωδικούς του ebanking, αλλά λέει λάθος κωδικός. Η εφαρμογή είναι για πέταμα. Μέσω της ιστοσελίδας προσπαθώ εγώ αλλά τίποτα! Θα μου λήξει και ο κωδικός
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, lek88 είπε Μέσω της ιστοσελίδας προσπαθώ εγώ αλλά τίποτα! Θα μου λήξει και ο κωδικός Πρεπει πρωτα να ζητησεις ε μπανκιν απο την Πειραιώς. Νομιζω θες ταυτοτητα λογαριασμο δεη και εκκαθαριστικό. Μετα μπορεις αφου ενεργοποιησεις το ε μπανκιν ,να ασχοληθεις με τα γιελοους
lek88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Πρεπει πρωτα να ζητησεις ε μπανκιν απο την Πειραιώς. Νομιζω θες ταυτοτητα λογαριασμο δεη και εκκαθαριστικό. Μετα μπορεις αφου ενεργοποιησεις το ε μπανκιν ,να ασχοληθεις με τα γιελοους Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν μου είπαν τίποτα απολύτως στην τράπεζα που πήγα χθες. Παρά μόνο μου έστειλαν τον κωδικό με sms 😕
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, lek88 είπε Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν μου είπαν τίποτα απολύτως στην τράπεζα που πήγα χθες. Παρά μόνο μου έστειλαν τον κωδικό με sms 😕 Αν πας να αγορασεις αυτοκινητο,σε ρωταει ο πωλητης αν εχεις διπλωμα;;;. Πιστεύω οσο το συζητας εδω απλα χανεις χρονο. Πηγαινε σε ενα καταστημα Πειραιώς να το λυσεις 2
Joshua21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στις 19/12/2018 στις 2:14 ΜΜ, lek88 είπε Δεν εχω ιδέα από αυτά. Σήμερα μπήκα στην διαδικασία και προσπαθώ να μάθω. Το e-banking είναι διαφορετικό από το winbankinkg? Έχω καταμπερδευτει. Τώρα είναι σαν να ρωτάς αν το e-mail είναι διαφορετικό από το hotmail... Το e-banking είναι μια υπηρεσία μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί συναλλαγές με την τράπεζα του μέσω ίντερνετ. Η υπηρεσία e-banking που προσφέρεται από την Πειραιώς ονομάζεται winbank, όπως της Εθνικής ονομάζεται ibank, όπως της Alpha ονομάζεται alpha web banking, κτλ. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε Έναν υπεύθυνο παρακαλώ. Νομιζω εισαι αρκετα "παλιος" να βρεις την πορτα μονος... Επισης, τους υπεύθυνους τους γνωριζεις... Εντελως ακυρο και ασχετο....
26ska Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά αυτό σας γράφω παραπανω ότι έχω ebanking, αλλά στην εφαρμογή των yellows δεν μπαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα