otso Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προχτες 17 Δεκαμβριου 2018 εκανε ο μικρος μου γιος μια αγορα απο το e-shop ενα φλασακι SanDisk Ultra Flair usb 3.0 32 GB και περασα απο το eshop point της πολης μου να το παραλαβω . Πληρωσα τα 8.80e που εκανε και πηρα και ενα φυλαδιο να δω τις προσφορες τους. Εκει λοιπον στο E-SHOP PRESS 12.2018 το ιδιο φλασακι εκανε 8e .Σημερα λοιπον τους πηρα τηλεφωνο να μαθω γιατι το πληρωσα με αλλη τιμη . Η δικαιολογια ηταν οτι οι τιμες αλλαζουν ακομα και για προσφορες σε φυλαδιο μηνος . Επισης το καλοκαιρι πηρα απο τους ιδιους ενα laptop dell . Οταν εκανα registry στην Dell για να απολαμβανω την περιφημη εγγυηση και δεδομενου οτι το λαπτοπ θα δουλευε και εξωτερικο δεν μου τα εβγαζε καλα . Τηλεφωνώ λοιπον στην Dell και μου λενε οτι αυτο το λαπτοπ εχει αγοραστει απο ρουμανια και εκει η Dell δινει 1 χρονο εγγυηση . Τηλεφωνο στην e-shop και μου λενε οτι η 2ετης εγγυηση που γραφουν ειναι δικη τους (αν μου χαλασει γερμανια θα μου το φτιαξει το e-shop τρομαρα τους) .Γραφω review οπως αφηνουν κατω απο καθε προιον ωστε να προστατεψω μελλοντικους αγοραστες και φυσικα δεν δημοσιευεται ποτε. (κατσαπλιαδικος ελληνικος καπιταλισμος) Στην usa αν τολμουσαν κατι τετοιο με εναν καλο δικηγορο θα ημουν πλουσιος. Γι αυτο προσοχη και στις προσφορες διπλοτσεκαρισμα στην τιμη αλλα και στις εγγυησεις. Καλες Γιορτες Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από otso 4 3
mb1984 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Επιβεβαιωνω κι εγω τα θεματα με τις εγγυησεις του eshop στα λαπτοπ. Βεβαια, καθε φορα που γινεται σχετικη αναφορα, καποιοι πεφτουν να μας φανε.
otso Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μα ειναι απατη καταναλωτη , αν εγραφε 1 χρονο εγγυηση Dell και ο επομενος εγγυηση e-shop δεν θα υπηρχε προβλημα .
mb1984 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, otso είπε Μα ειναι απατη καταναλωτη , αν εγραφε 1 χρονο εγγυηση Dell και ο επομενος εγγυηση e-shop δεν θα υπηρχε προβλημα . Επισης το καλοκαιρι τους αφησα κακη αξιολογηση για ssd που ποτε δε δημοσιευτηκε.
christakos07 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, otso είπε Μα ειναι απατη καταναλωτη , αν εγραφε 1 χρονο εγγυηση Dell και ο επομενος εγγυηση e-shop δεν θα υπηρχε προβλημα . Αν δε σε καλύψει το δεύτερο χρόνο, τότε ναι στοιχειοθετείται απάτη.
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, otso είπε Μα ειναι απατη καταναλωτη , αν εγραφε 1 χρονο εγγυηση Dell και ο επομενος εγγυηση e-shop δεν θα υπηρχε προβλημα . Εχεις δικιο αλλα τι σχεση εχει αυτο το θεμα στην ενοτητα των προσφορων???
chsam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχως ή ευτυχως ολοι στα φυλλαδια προσφορων γραφουν καπου με μικρα γραμματα οτι μπορει να υπαρξουν τυχον αλλαγες τιμων οποτε ειναι καλλυμενοι. Για την εγγυηση των λαπτοπ δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το μεμπτο αφου γραφουν ξεκαθαρα τους ορους της εγγυησης στα χατακτηριστικα καθε λαπτοπ:Εγγύηση: 2 χρόνια! Τον 1ο χρόνο παρέχεται άμεση αντικατάσταση με καινούριο και τον 2ο χρόνο δωρεάν επισκευή! και μαλιστα ειναι συνδεσμος που σε κατευθυνει σε αναλυτικη εξηγηση. Και δευτερον ,σιγουρα δεν φταις εσυ σε αυτο, αλλα ειναι γνωστο στους περισσοτερους οτι το eshop φερνει παραεισαγωγες γι αυτο και δινει δικια του εγγυηση.Οταν βλεπεις σε λαπτοπ αυτο:Πληκτρολόγιο: Πλήρους μεγέθους, Αγγλικό, με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο. να ξερεις οτι ειναι παραεισαγωγη.Τα ελληνικης αντιπροσωπειας εχουν και ελληνικο... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από chsam
petran91 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πριν κανένα μήνα πήρα το mate 10 pro. Πάω στο κατάστημα να παραλάβω και βλέπω ότι δεν είχε ταινία ασφαλείας. Ήταν ανοιχτό. Λέω εγώ έτσι δεν το παίρνω και έκαναν παραγγελία και άλλο μπροστά μου. Και το δεύτερο ήρθε πάλι έτσι. Το παρέλαβα μιας και μετά από επί τόπου έλεγχο μου δεν είχε σημάδια χρήσης και πήρα τηλ την huawei εδώ στην Ελλάδα όπου με ενημέρωσαν ότι το κινητό προοριζόταν για Αγγλία. Το κουτί όμως είχε κανονικά ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα οποτε λογικά τα άνοιγαν για να αλλάξουν τον φορτιστή. Κινητό μετά από αυτό δεν ξαναπαίρνω από αυτούς. Αν είναι να μην είναι ελληνικής αντιπροσωπείας το έπαιρνα και από το Σκρουτζ που είχε ίδια τιμή τότε. Να σημειώσω ότι στον τίτλο της συσκευής είχε την ένδειξη GR στο site και όχι EU. Απάτη κανονικοτατη. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από petran91
MegalosVeziris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, petran91 είπε Εγώ πριν κανένα μήνα πήρα το mate 10 pro. Πάω στο κατάστημα να παραλάβω και βλέπω ότι δεν είχε ταινία ασφαλείας. Ήταν ανοιχτό. Λέω εγώ έτσι δεν το παίρνω και έκαναν παραγγελία και άλλο μπροστά μου. Και το δεύτερο ήρθε πάλι έτσι. Το παρέλαβα μιας και μετά από επί τόπου έλεγχο μου δεν είχε σημάδια χρήσης και πήρα τηλ την huawei εδώ στην Ελλάδα όπου με ενημέρωσαν ότι το κινητό προοριζόταν για Αγγλία. Το κουτί όμως είχε κανονικά ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα οποτε λογικά τα άνοιγαν για να αλλάξουν τον φορτιστή. Κινητό μετά από αυτό δεν ξαναπαίρνω από αυτούς. Αν είναι να μην είναι ελληνικής αντιπροσωπείας το έπαιρνα και από το Σκρουτζ που είχε ίδια τιμή τότε. Ναι όμως αν χαλάσει περισσότερες πιθανότητες έχεις να στο φτιάξουν στο eShop παρά στα Σκρουτζομαγαζα
iakoboss7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 ουτε καν... στην huawei θα παει ΠΡΟΦΑΝΩΣ. 7 minutes ago, chsam said: Δυστυχως ή ευτυχως ολοι στα φυλλαδια προσφορων γραφουν καπου με μικρα γραμματα οτι μπορει να υπαρξουν τυχον αλλαγες τιμων οποτε ειναι καλλυμενοι. Για την εγγυηση των λαπτοπ δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το μεμπτο αφου γραφουν ξεκαθαρα τους ορους της εγγυησης στα χατακτηριστικα καθε λαπτοπ:Εγγύηση: 2 χρόνια! Τον 1ο χρόνο παρέχεται άμεση αντικατάσταση με καινούριο και τον 2ο χρόνο δωρεάν επισκευή! και μαλιστα ειναι συνδεσμος που σε κατευθυνει σε αναλυτικη εξηγηση. Και δευτερον ,σιγουρα δεν φταις εσυ σε αυτο, αλλα ειναι γνωστο στους περισσοτερους οτι το eshop φερνει παραεισαγωγες γι αυτο και δινει δικια του εγγυηση.Οταν βλεπεις σε λαπτοπ αυτο:Πληκτρολόγιο: Πλήρους μεγέθους, Αγγλικό, με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο. να ξερεις οτι ειναι παραεισαγωγη.Τα ελληνικης αντιπροσωπειας εχουν και ελληνικο... τιποτα δεν γραφουν ξεκαθαρα, το αντικατασταση και το δωρεαν επισκευη δεν σου λεει αν ειναι και στην dell πχ η οχι. γενικα πρεπει να καταλαβετε οτι το eshop ειναι χειροτερο και απο σκρουτζομαγαζο στις παραεισαγωγες, το προβλημα ειναι γνωστο και αρκετοι εχουν μπλεξει (πχ ο φιλος με το λαπτοπ που ειναι σε αλλη χωρα).
chsam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε ουτε καν... στην huawei θα παει ΠΡΟΦΑΝΩΣ. τιποτα δεν γραφουν ξεκαθαρα, το αντικατασταση και το δωρεαν επισκευη δεν σου λεει αν ειναι και στην dell πχ η οχι. γενικα πρεπει να καταλαβετε οτι το eshop ειναι χειροτερο και απο σκρουτζομαγαζο στις παραεισαγωγες, το προβλημα ειναι γνωστο και αρκετοι εχουν μπλεξει (πχ ο φιλος με το λαπτοπ που ειναι σε αλλη χωρα). Αν δεν μπορει καποιος να καταλαβει απο που ειναι η εγγυηση (https://www.e-shop.gr/2-eti-eggyisis-me-amesi-antikatastasi-laptop-apo-to-eshopgr) ή δεν εχει ακουσει τοσα χρονια κριτικες για το eshop , σηκωνω τα χερια ψηλα.
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Όλα Και περιμένουμε τη προσφορά στο χαλί-mousepad .
Προτεινόμενες αναρτήσεις