manolis115 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Γειά σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι αν το ξέρετε. Είδα κάποια γυαλιά ηλίου σε ένα κατάστημα οπτικών με φακούς πράσινο μαύρου χρώματος που μου άρεσαν πολύ. Τα παράγγειλα με τους βαθμούς μυωπίας μου στο κατάστημα. Σήμερα ήρθαν και το χρώμα των φακών είναι σκούρο κόκκινο να το πω. Είναι φυσιολογικό αυτό; Στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι φυσιολογικο να αλλάζει το χρώμα όταν έχουν και βαθμούς οι φακοί.
marmagia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δεν θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό. Ότι χρώμα δοκίμασα το ίδιο έμεινε και μετά που προστέθηκαν οι βαθμοί 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν κανω laser ειχα τετοια γυαλια για εξω πολλα χρονια αλλα δεν ειχα τετοιο προβλημα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στις 19/12/2018 στις 10:04 ΜΜ, manolis115 είπε Γειά σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι αν το ξέρετε. Είδα κάποια γυαλιά ηλίου σε ένα κατάστημα οπτικών με φακούς πράσινο μαύρου χρώματος που μου άρεσαν πολύ. Τα παράγγειλα με τους βαθμούς μυωπίας μου στο κατάστημα. Σήμερα ήρθαν και το χρώμα των φακών είναι σκούρο κόκκινο να το πω. Είναι φυσιολογικό αυτό; Στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι φυσιολογικο να αλλάζει το χρώμα όταν έχουν και βαθμούς οι φακοί. Όχι. Το πιο πιθανό είναι να έγινε λάθος στην παραγγελία και να προσπαθεί να στο περάσει για λογικό... 1
duende Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οταν παραγγελνεις γυαλια ηλιου με βαθμους, τοτε μονο ο σκελετος μενει ιδιος, τα κρυσταλλα θα εχουν καποιον απο τους χρωματισμους που βγαζει η εκαστοτε εταιρια φακων (hoya, zeiss κλπ). κανονικα εκει σου δειχνει τους διαθεσιμους χρωματισμους και διαλεγεις. τωρα μαλλον σου βαλανε ο,τι τους φανηκε πιο κοντα (?) Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από duende 1
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Κάπως έτσι… καταρχάς διαλέγεις τα κρύσταλλα (επιστρώσεις – λέπτυνση) και μετά διαλέγεις το χρώμα. Υπάρχουν σε Αθήνα και θεσσ. 2 εργαστήρια που βάφουν.. Ναι, βάφουν τους φακούς με όποια απόχρωση από το χρψματολόγιο τους θέλεις… Το χρώμα είναι φυσικά επαγγελματικό για να προσφέρει προστασία από UV ακτίνες κλπ κλπ… Τώρα προφανώς έγινε λάθος στην παραγγελία και έβαλαν λάθος απόχρωση από αυτήν που ζήτησες και για να μην έχουν χασούρα (νέοι φακοί… νέο βάψιμο.. μεταφορικά με κουριερ) προσπαθούν να του πλασάρουν το λάθος χρώμα… Εμένα μου άλλαξαν 2 φορές φακούς γιατί δεν είχαν βάψει σωστά τον έναν φακό(είχε κυματισμό το χρώμα..σαν να είχε τρέξει)… ο οπτικός μου, τους έστειλε πίσω 2 φορές!
terry308 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Θα μπορούσες να αγοράσεις ένα ζευγάρι με μαγνητικά κλιπ ηλίου.. όπως έχω κι εγώ. Εχεις τα μυωπίας - αστιγματισμου κτλ και σου δίνουν (συνήθως 2) "μάσκες" με μαγνήτη, βάλε - βγάλε φάση δηλαδή, ούτε διπλα ζευγάρια ούτε τίποτα. Το ένα είναι κλασσικό καφετι και το άλλο τύπου καθρέφτη, κόστος 130€ (για τους δικούς μου βαθμούς - μυωπικού αστιγματισμου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα