Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Ειμαι απο επαρχια κι εχω βρει δουλεια στου Ζωγραφου. Θελω να βρω σπιτι σε ησυχη περιοχη, καθως εχω κι ενα παιδακι 2 ετων και φοβαμαι, αλλα να βολευει και η μετακινηση για τη δουλεια. Και οχι πολυ ακριβα ενοικια. Απο οτι διαβασα στα μεσα ενημερωσης φαινεται καλη για την περιπτωση μου η Δαφνη. Εσεις οι ντοπιοι τι λετε;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή τι παραπάνω θα σου προσφέρει η Δάφνη από Ιλίσια ή Ζωγράφου 'η Γουδί που θα είσαι και δίπλα στη δουλειά;;;;

Δεν νομίζω ότι η Δάφνη θα σου δώσει κάποια μεγαλύτερη Ασφάλεια από τις υπόλοιπες περιοχές.Ασφάλεια πιο κεντρικά έχει μόνο το Παλιό Ψυχικό και η Φιλοθέη αλλά τα ενοίκια δεν είναι για κοινούς θνητούς.☺️

• Like 7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δηλαδή τι παραπάνω θα σου προσφέρει η Δάφνη από Ιλίσια ή Ζωγράφου 'η Γουδί που θα είσαι και δίπλα στη δουλειά;;;;

Δεν νομίζω ότι η Δάφνη θα σου δώσει κάποια μεγαλύτερη Ασφάλεια από τις υπόλοιπες περιοχές.Ασφάλεια πιο κεντρικά έχει μόνο το Παλιό Ψυχικό και η Φιλοθέη αλλά τα ενοίκια δεν είναι για κοινούς θνητούς.☺️

Ότι λέει ο παππούς. Κοίτα να βρείς κοντά στη δουλειά σου (Ιλίσια ή Ζωγράφου 'η Γουδί) .Μια χαρά περιοχές είναι. Με πολύ φοιτητόκοσμο (κάτι που κάνει δυσκολότερη την εύρεση σπιτιού,όμως)

.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λένε και οι παραπάνω. Κοίτα να βρεις σπίτι κοντά στη δουλειά σου, οι χρόνοι μετακίνησης στην Αθήνα είναι πολύ μεγάλοι εκτός και αν χρησιμοποιείς μόνο το μετρό, αλλά στου Ζωγράφου δεν έχει ακόμα. Μία απόσταση 4-5 χλμ μπορεί άνετα να είναι 1 ώρα μετακίνηση πέρα δώθε.

Επεξ/σία από kronos73
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το μετρό ειναι ενα μεγαλο + της Δαφνης. Κατα τα αλλα συμφωνω

@Ευη123 ερχεσαι απ οτι καταλαβαινω απο την επαρχια να δουλεψεις στην Αθηνα χωρις να την ξερεις καλα, επομενως επιτρεψε μου μια συμβουλη. Το να μενεις κοντα στην δουλεια σου (οταν μενεις και δουλευεις στην Αθηνα) ειναι ενα πολυ μεγαλο κεφαλαιο που θα το απολαμβανεις καθε μερα, ειδικα σαν μητερα μικρου παιδιου.

Οι περιοχες που κοιτας δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα στην ασφαλεια μεταξυ τους. Εγω θα προτεινα να δεις στις περιοχες που αναφερει ο @papoys1 με κυριο γνώμονα να υπάρχει ενας σχετικά ικανοποιητικός χώρος πρασινου κοντα. Εχεις μικρο παιδι, θα θελει την βολτα του, την παιδικη χαρα, το παρκο κλπ.  Οι συγκεκριμενες περιοχες εχουν αρκετά πυκνή δόμηση, επομενως οι βολτες σου θα πρεπει να γινονται σε συγκεκριμένα σημεια  (δεν ειναι πχ σαν την φιλοθεη που και στο δρομο να βγεις για βολτα θα ευχαριστηθεις) 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω πολυ. Η αληθεια ειναι οτι αρχικα ελεγα κι εγω για Ζωγραφου. Μετα ομως το εψαξα και εκτος απο οτι εμφανιστηκαν τοσα αρθρα σχετικα με την εξαρση της εγκληματικοτητας στην περιοχη... Και αγανακτουν οι τρομοκρατημενοι κατοικοι... Και και... Εκτος αυτου λοιπον ειδα οτι σπιτι με δυο υπνοδωματια ειναι ακριβο για τα δεδομενα μου εκει. Παρολα αυτα, αν βρω καποια ευκαιρια να παω λετε, δηλαδη αυτα που διαβαζω ειναι υπερβολες να φανταστω;

Επεξ/σία από Ευη123
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Narayan είπε

Δοκίμασε Αιγάλεω, έχει Μετρό, σχετικά φθηνό ενοίκιο και χαμηλή εγκληματικότητα.

+ 2 ωρες χαμενες απο τη ζωη σου καθε μερα για commute :D 

6 λεπτά πριν, Ευη123 είπε

Σας ευχαριστω πολυ. Η αληθεια ειναι οτι αρχικα ελεγα κι εγω για Ζωγραφου. Μετα ομως το εψαξα και εκτος απο οτι εμφανιστηκαν τοσα αρθρα σχετικα με την εξαρση της εγκληματικοτητας στην περιοχη... Και αγανακτουν οι τρομοκρατημενοι κατοικοι... Και και... Εκτος αυτου λοιπον ειδα οτι σπιτι με δυο υπνοδωματια ειναι ακριβο για τα δεδομενα μου εκει. Παρολα αυτα, αν βρω καποια ευκαιρια να παω λετε, δηλαδη αυτα που διαβαζω ειναι υπερβολες να φανταστω;

Eξαρση της εγκληματικοτητας εχει εδω και 30 χρονια παντου και παντου υπάρχουν "τρομοκρατημενοι κατοικοι". βαλε οποια περιοχη θελεις εκει γυρω και διπλα την λεξη εγκληματικοτητα και θα δεις οτι θα σου βγαλει αποτελεσματα.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ευη123 είπε

Για οποια περιοχή και να ψάξεις, θα βρεις τέτοια άρθρα. 

Αν είναι έτσι δεν θα μείνεις πουθενά στο τέλος.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, HateMe είπε

Για οποια περιοχή και να ψάξεις, θα βρεις τέτοια άρθρα. 

Αν είναι έτσι δεν θα μείνεις πουθενά στο τέλος.

Αν ημουν μονη μου δε θα το εψαχνα τοσο. Απλα δε θελω να φοβαμαι να παω το παιδι μου σε ενα παρκο.

Δημοσ.

Όλες οι περιοχές έχουνε θέμα εγκληματικοτητας και Γλυφάδα να μείνεις και βούλα που θεωρούνται loux περιοχές και εκεί έχει ληστείες, διαρρήξει κτλ. Οπότε κοίτα για περιοχή που σε βολεύει για τη δουλειά και να έχει κάποιο πάρκο της προκοπής για να βγάζεις το παιδί. Ζωγράφου, Καισαριανή μια χαρά είσαι. Καισαριανή ακόμα καλύτερα, έχει την αίσθηση της γειτονιάς ακόμα. 

Δημοσ.

Εμενα ζωγράφου 22 χρόνια. Είναι από τις καλύτερες και ασφαλέστερες περιοχές κοντά στο κέντρο. Μετρό δεν έχει αλλά σε 10 λεπτά (μπορεί και λιγότερο ανάλογα που θα μένεις) είσαι στο Μέγαρο μουσικής. Έχει τα πάντα στις κεντρικές λεωφόρους πχ λεωφ.παπαγου αλλά και την φάση της γειτονιάς μέσα στα στενά. Δυσκολη περιοχή για παρκάρισμα. Νέο ζωγράφου και άνω Ιλίσια θα βρεις και καινούριες πολυκατοικίες. Ενοίκια πανάκριβα λόγω φοιτητών. Αν το σηκώνει η τσέπη σου και βρεις κάτι καλό μην το σκέφτεσαι για δάφνες κλπ.

Αν θες να ρωτήσεις οτιδήποτε, ευχαρίστως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...