Questioner Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχει κανείς εμπειρία με αγορά συμπληρωμάτων διατροφής από Ε.Ε.; Δεν έχω αγοράσει ποτέ και ενδιαφέρομαι να αγοράσω από αυτή την εταιρεία η οποία βλέπω ότι στέλνει κανονικά Ελλάδα και untracked (με απλό ταχυδρομείο). Τι γίνεται όμως με τον ΕΟΦ; Διαβάζω ότι επιτρέπονται μέχρι 3 ίδιες συσκευασίες συμπληρωμάτων διατροφής ανά μικροδέμα. Υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός ή διαδικασία ή παραγγέλνουμε κανονικά; Για την ιστορία ενδιαφέρομαι για συμπλήρωμα D3 φυτικής προέλευσης όπως αυτό. Ευχαριστώ
molot12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Εγω αγοράζω τακτικά απο εδω https://www.hollandandbarrett.com καλές τιμές και προσφορές συχνά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ΕΟΦ. Δεν ξέρω τι θα γίνει απο τον Μαρτιο του 2019 με το Brexit. 1
Musclemar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Από Αγγλία (ή από Ε.Ε.) δεν θα έχεις κανένα θέμα με τελωνείο, αρκεί όντως να αποστέλλονται από Αγγλία. Από Αμερική άλλο θέμα εντελώς, υπάρχουν όρια κάπου 22-23 ευρώ νομίζω (δες αυτό εδώ το θέμα για παραγγελίες συμπληρωμάτων και τελωνείο). Μπορείς επίσης να παραγγείλεις και από MyProtein που έχει εξαιρετικά συμπληρώματα - βιταμίνες. 1
Questioner Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, molot12 είπε Εγω αγοράζω τακτικά απο εδω https://www.hollandandbarrett.com καλές τιμές και προσφορές συχνά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ΕΟΦ. Δεν ξέρω τι θα γίνει απο τον Μαρτιο του 2019 με το Brexit. Θα το τσεκάρω ενδελεχώς αν και με μια πρώτη ματιά δεν έχει αυτό που χρειάζομαι. Ευχαριστώ. Το θέμα μου είναι να μην προκύψει κάτι με ΕΟΦ. 19 ώρες πριν, Musclemar είπε Από Αγγλία (ή από Ε.Ε.) δεν θα έχεις κανένα θέμα με τελωνείο, αρκεί όντως να αποστέλλονται από Αγγλία. Από Αμερική άλλο θέμα εντελώς, υπάρχουν όρια κάπου 22-23 ευρώ νομίζω (δες αυτό εδώ το θέμα για παραγγελίες συμπληρωμάτων και τελωνείο). Μπορείς επίσης να παραγγείλεις και από MyProtein που έχει εξαιρετικά συμπληρώματα - βιταμίνες. Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει τελωνείο για αγορές εντός Ε.Ε. Το θέμα μου είναι τι γίνεται με την εισαγωγή συμπληρωμάτων και τον ΕΟΦ.
Musclemar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Questioner είπε Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει τελωνείο για αγορές εντός Ε.Ε. Το θέμα μου είναι τι γίνεται με την εισαγωγή συμπληρωμάτων και τον ΕΟΦ. Κάτσε για να καταλάβω, τι εννοείς "εισαγωγή"; Υπάρχει η προσωπική αγορά για προσωπική κατανάλωση, και υπάρχει και η εμπορική αγορά για πώληση. Ποιά από τα 2 θες να κάνεις? Εγώ αναφερόμουν αποκλειστικά σε προσωπική αγορά.
Questioner Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Musclemar είπε Κάτσε για να καταλάβω, τι εννοείς "εισαγωγή"; Υπάρχει η προσωπική αγορά για προσωπική κατανάλωση, και υπάρχει και η εμπορική αγορά για πώληση. Ποιά από τα 2 θες να κάνεις? Εγώ αναφερόμουν αποκλειστικά σε προσωπική αγορά. Λάθος επιλογή της λέξης. Αναφέρομαι σε αγορά για προσωπική χρήση.
Musclemar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Questioner είπε Λάθος επιλογή της λέξης. Αναφέρομαι σε αγορά για προσωπική χρήση. Δεν έχει να κάνει κάτι ο ΕΟΦ όταν παραγγέλνεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν έκανες παραγγελία από Αμερική, άλλο θέμα. Εκεί το τελωνείο ελέγχει κάποια από τα δέματα με βάση την αξία, το βάρος και τι έχουν μέσα, και ίσως χρειαστούν άλλες διαδικασίες. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Musclemar 1
Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Musclemar είπε Δεν έχει να κάνει κάτι ο ΕΟΦ όταν παραγγέλνεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν έκανες παραγγελία από Αμερική, άλλο θέμα. Εκεί το τελωνείο ελέγχει κάποια από τα δέματα με βάση την αξία, το βάρος και τι έχουν μέσα, και ίσως χρειαστούν άλλες διαδικασίες. Ενδιαφέρον. Έριξα μια παραγγελία και αναμένω... Ευχαριστώ για το info. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα