sakaflias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία VCF στο κινητό Έχω τις επαφές του κινητού μου αποθηκευμένες στον υπολογιστή μου και θέλω να τις μεταφέρω στο νέο κινητό μου. Δεν έχω επαφές στο google ή gmail. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από sakaflias
Xristaras12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 μήπως εννοείς vcf αρχείο; συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή, περνάς το αρχείο, ανοίγεις την εφαρμογή των επαφών και κάπου στις ρυθμίσεις θα έχει εισαγωγή επαφών απο αρχείο, το επιλέγεις και επιλέγεις το αρχείο στο παράθυρο που θα σου ανοιξει και είναι έτοιμο.
sakaflias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Φυσικά...έχεις δίκιο...το διόρθωσα Όταν λες περνάς το αρχείο!...που το περνάς;; σε ποια θέση στο κινητό;; Στις ρυθμίσεις των επαφών, δεν έχει εισαγωγή από αρχείο...
chios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Ανέβασε τες στο Gmail μια και καλή να τελειώνεις. Για ποιο κινητό μιλάμε;; όλα έχουν εισαγωγή επαφών από αρχείο.
sakaflias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1. samsung J6 (2018)...δεν βρηκα εισαγωγη απο αρχειο καπου. 2. Να ανεβασω αρχειο στο gmail μου...αλλα πως το ανεβαζουν;
chios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μπες στο Gmail πήγαινε στις επαφές εκεί θα βρεις τα πάντα.
sakaflias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 το βρηκα. στις επαφες gmail αριστερα εχει εισαγωγη και ετσι μετεφερα αρχειο απο τον υπολογιστη στις επαφες του gmail. Ευχαριστω πολυ 1
chios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Λογικά και από το τηλέφωνο αν πας επαφές, πάνω δεξιά στο μενού, έχει διαχείριση επαφών, εκεί πρέπει να έχει εισαγωγή επαφών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα