BlueBlade Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kostakis81 είπε οχχχιιιιι παει στην εκκλησια για εξοδα κερια ρευμα και φιλανθρωπιες Και στην νέα BMW του τράγου. Μην το ξεχνάμε το πιο σημαντικό. 2
~mxls~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Καταρχάς οι άνδρες νυμφεύονται, δεν παντρεύονται, εκτός αν μιλάμε για ομοφυλοφιλικό ζευγάρι. Τα φρου φρου και η μεγαλομανία είναι σχετικά, και η όλη φάση αφορά αποκλειστικά γυναίκες, άντε και άνδρες κουτσομπόλους. Απ'τη στιγμή που το κάνεις για τη γυναίκα που θες,κοιτάς να περάσατε καλά, να βγάλετε τα δικά σας γούστα, και αν ορισμένοι μεγαλύτερης ηλικίας ίσως ξενίσουν, πρόβλημά τους. 3
kostakis81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Και στην νέα BMW του τράγου. Μην το ξεχνάμε το πιο σημαντικό. αυτοκινητο παιρνουν οι αρχιεπισκοποι και οχι ο απλοσ ταπεινοσ παπας αυτο συμβαινει διοτη ο ιερεας εχει βαθμο οπωσ στο στρατο και οπωσ δηνουν αυτοκινητα στους βουλευτεσ και στουσ πρεσβεφτεσ ετσι παιρνουν και οι επισκοποι
AonDuine Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Καταρχάς οι άνδρες νυμφεύονται, δεν παντρεύονται, εκτός αν μιλάμε για ομοφυλοφιλικό ζευγάρι. Τα φρου φρου και η μεγαλομανία είναι σχετικά, και η όλη φάση αφορά αποκλειστικά γυναίκες, άντε και άνδρες κουτσομπόλους. Απ'τη στιγμή που το κάνεις για τη γυναίκα που θες,κοιτάς να περάσατε καλά, να βγάλετε τα δικά σας γούστα, και αν ορισμένοι μεγαλύτερης ηλικίας ίσως ξενίσουν, πρόβλημά τους. Τα είπες όλα .....
pontez2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Και γενικά. Παρατηρώ μια συνεχόμενη αυξηση της μοδας του "οι κακοί άχρηστοι εμεις (εκτός από τον γράφον που για κάποιο λογο πάντα ξεχωριζει)που όλα τα κάνουμε χάλια, ενω οι ξένοι ειναι καλοί και τα κάνουν τέλεια". Ισα ισα που στο συγκεκριμένο κομμάτι, έχουμε βελτιωθει πάρα πολυ. Στις ΗΠΑ πχ παιρνουν δάνεια για να κάνουν πριγκιπικούς γάμους και μετά κλαίνε που μένουν χωρις σπίτια. Γενικά, όποιος τα χει, καλά κάνει. Οποιος δεν τα χει, επισης καλά κάνει. Ο καθένας κάνει αυτο που μπορει. Τιποτα δεν ειναι κατακριταίο. Αν δεν μπορεις υπάρχουν συνέπειες. Ακομα και η κλάψα κάποιων, προσωπικά δεν με επιρεάζει. Υ.Γ- Πάει ο άλλος και παντρευεται σε μικρό εκκλησάκι (διοτι νομιζει οτι θα πληρωσει λιγότερα στο ξωκλήσι με την ωραία θέα), σκάει 1000 ευρω στην Εκκλησία και φοράει all star και σκισμένο τζιν για να κάνει τον επαναστάτη. Δικαίωμά του φυσικά, απλώς το πιθανότερο ειναι να πληρωνες λιγότερα αν πηγαινες σε μια απλη εκκλησία με το κοστουμάκι σου. Γάμο κάνεις για να το θυμάσαι μια ζωή. 3
BlueBlade Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, kostakis81 είπε αυτοκινητο παιρνουν οι αρχιεπισκοποι και οχι ο απλοσ ταπεινοσ παπας αυτο συμβαινει διοτη ο ιερεας εχει βαθμο οπωσ στο στρατο και οπωσ δηνουν αυτοκινητα στους βουλευτεσ και στουσ πρεσβεφτεσ ετσι παιρνουν και οι επισκοποι Δεν ξέρω αν αξίζει να μπω στον κόπο να απαντήσω σοβαρά... 3
kostakis81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, BlueBlade είπε Δεν ξέρω αν αξίζει να μπω στον κόπο να απαντήσω σοβαρά... αν το ψαξεισ λιγο θα διαποστωσεισ οτι εχω δικιο και ασ μασ φαινετε απιστευτο παλια 3 ηταν οι αρχοντες στο χωριο ο παππασ ο αστυφυλακασ και ο δασκαλος ...
Mpiftekis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ... Μην βγαίνετε off-topic. Δε μας νοιάζει ποιός και πού πιστεύει... move on!!!
C(r)y Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά βρίσκομαι σε αυτή ακριβώς τη θέση. , του να αποφασίσουμε τι και πως θα το κάνουμε με την κοπέλα μου. Η αλήθεια είναι οτι ενώ δεν έχω 20.000 χιλ για να δώσω για γάμο αλλά το θέμα δεν είναι εκεί, με κάθε τρόπο 10-15 κ θα τα βρεις. Το θέμα είναι όι αποστρέφομαι της όλης διαδικασίας (π.χ. Τωρα περιμένουμε τη νύφη να χορέψει, τώρα περιμένουμε να χαιρετίσει, τώρα περιμένουμε να κλάσει . κτλ ) η όταν θα μπει θα βγούν βεγγαλικά και απο πάνω θα πετάει το drone. Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο δομημένο και απαράλαχτο είναι όλο αυτό το show, και κάθε νύφη λέει να λέει "Nai αλλα ο γάμος μου θα έιναι μοναδικός".Άσε οτι δεν θέλω να μπλέξω με το παπαδαριο΄και τα κρασιά και ις εικόνες που φιλάνε λες και προσεύχονται για βροχή οι Μασάι, Ευτυχώς την ίδια άποψη η συμμερίζεται και η κοπέλα μου. Έχουμε καταλήξει σε πολιτικό και ένα γλέντι μετά, το θέμα ειναι που θα γίνει. Σκεφτήκαμε και την κύθνο που έχουμε σπίτι αλλά ίσως είναι φασαρία μεγάλη , έτσι και αλλιώς ένα ποσό θα το δωρίσουμε σαν φιλανθρωπία σε κάποιο ίδρυμα, οπότε εάν το κάνεις Αθήνα θα είναι μεγαλύτερο. Πιο πολύ πλέον είναι διεκπεραιωτικός από ότι πιο παλιά γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Ευτυχώς 2
Mpiftekis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, C(r)y είπε Σκεφτήκαμε και την κύθνο που έχουμε σπίτι αλλά ίσως είναι φασαρία μεγάλη , έτσι και αλλιώς ένα ποσό θα το δωρίσουμε σαν φιλανθρωπία σε κάποιο ίδρυμα, οπότε εάν το κάνεις Αθήνα θα είναι μεγαλύτερο. Πιο πολύ πλέον είναι διεκπεραιωτικός από ότι πιο παλιά γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Ευτυχώς Έχετε δει τιμές για Αθήνα και για Κύθνο; Εμείς δώσαμε καπου 22€ το κεφάλι στο κέντρο που κάναμε το γλέντι στην επαρχία και στην Αθήνα ζητάνε τα διπλά... Για ψαχτείτε
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, zio10 είπε Νομίζω την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση. Για μένα ο γάμος δεν είναι μόνο για το ζευγάρι και καλώς είναι έτσι. Είναι και για τους γονείς, για τους παππούδες, για όλους τους κοντινούς μας ανθρώπους. Το βρίσκω εγωιστικό να τους αποκλείσεις (με την προϋπόθεση ότι τους ενδιαφέρει) και να κάνεις μόνο το δικό σου. Εγώ επειδή προβληματίστηκα αρκετά γι'αυτό το θέμα πέρυσι που παντρεύτηκα κατέληξα (καταλήξαμε δηλαδή) σε μια λύση που να ικανοποιεί όσο γίνεται όλους. Οπότε κάναμε ένα γλέντι στο χωριό της γυναίκας όπως το θέλανε κυρίως οι γονείς της ώστε να έρθει όλο το σόι, παππούδες, γιαγιάδες, άτομα που δεν μετακινούνται εύκολα γενικά, όπου και περάσαμε όλοι ωραία και μετά από λίγες μέρες ένα μικρό γάμο σε παραθαλάσσιο μέρος με ένα μικρό μαζεμένο γλέντι για τους φίλους μας κυρίως. Ο παππούς της γυναίκας μου πέθανε πριν λίγες μέρες, είχε έρθει στο γάμο (γάμο το θεωρούν το γλέντι πριν το γάμο) όμως και το χάρηκε πολύ. Αν δεν είχαμε κάνει αυτό το γλέντι στο χωριό μόνο σε φωτογραφίες θα μας έβλεπε...το ίδιο ένας ξάδερφος που έχει κινητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να έρθει στην τελετή που έγινε σε άλλο μέρος. εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο.. ο γαμος ειναι η δηλωση στη πολιτεια και τη κοινωνια οτι πλεον ειμαστε μια νεα οικογενεια, οποτε πρεπει να ειμαστε υπευθυνοι γι αυτην και ολες οι αποφασεις να παρθουν απο εμας. το παραδειγμα που λες ειναι αστοχο, θελατε σημαντικους ανθρωπους της ζωης σας να ειναι εκει και κανατε επιπλεον εξοδα και υποχωρησεις για να το πετυχετε. αυτο ομως δεν εχει σχεση με το τι θελανε εκεινοι αλλα εσεις. πχ μπορει πολλους συγγενεις να τους κακοφανηκε που επρεπε να κανουν ταξιδι, για να σου δωσω να καταλαβεις τι ειναι αυτο που λες, αμα οι παπουδογιαγιαδες σας που δε μπορουν να μετακινηθουν ηταν στο χωριο Α και ολοι οι υπολοιποι (γονεις, θειες, ξαδερφια) στο χωριο Β και αρνουνται να πανε στο Α, σε πιο χωριο θα εκανες το γαμο? αμα ο γαμος γινεται για τους κοντινους μας ανθρωπου η απαντηση ειναι στο χωριο Β γιατι εκει θα ειναι οι περισσοτεροι. οκ δε σε ξερω μπορει πραγματι αυτο να εκανες εσυ, με γεια σου με καμαρι σου, απλα δε συμφωνω καθολου. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Mpiftekis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε εγω πιστευω το ακριβως αντιθετο.. ο γαμος ειναι η δηλωση στη πολιτεια και τη κοινωνια οτι πλεον ειμαστε μια νεα οικογενεια, οποτε πρεπει να ειμαστε υπευθυνοι γι αυτην και ολες οι αποφασεις να παρθουν απο εμας. το παραδειγμα που λες ειναι αστοχο, θελατε σημαντικους ανθρωπους της ζωης σας να ειναι εκει και κανατε επιπλεον εξοδα και υποχωρησεις για να το πετυχετε. αυτο ομως δεν εχει σχεση με το τι θελανε εκεινοι αλλα εσεις. πχ μπορει πολλους συγγενεις να τους κακοφανηκε που επρεπε να κανουν ταξιδι, για να σου δωσω να καταλαβεις τι ειναι αυτο που λες, αμα οι παπουδογιαγιαδες σας που δε μπορουν να μετακινηθουν ηταν στο χωριο Α και ολοι οι υπολοιποι (γονεις, θειες, ξαδερφια) στο χωριο Β και αρνουνται να πανε στο Α, σε πιο χωριο θα εκανες το γαμο? αμα ο γαμος γινεται για τους κοντινους μας ανθρωπου η απαντηση ειναι στο χωριο Β γιατι εκει θα ειναι οι περισσοτεροι. οκ δε σε ξερω μπορει πραγματι αυτο να εκανες εσυ, με γεια σου με καμαρι σου, απλα δε συμφωνω καθολου. Κάνεις 2 γλέντια... Επίσης, σε τέτοιες εκδηλώσεις δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους... ποτέ. Οπότε τα κάνεις όπως νομίζες καλύτερα για τους περισσότερους κι από εκεί και πέρα δε σε νοιάζει τι θα πουν. Εσύ να περάσεις καλά κι όλοι οι υπόλοιποι ας παν νανα νανα νανα...
frozex Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι άρρωστος που διάβασα 'Γάμος και μελομακάρονα'; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Mpiftekis είπε Κάνεις 2 γλέντια... Επίσης, σε τέτοιες εκδηλώσεις δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους... ποτέ. Οπότε τα κάνεις όπως νομίζες καλύτερα για τους περισσότερους κι από εκεί και πέρα δε σε νοιάζει τι θα πουν. Εσύ να περάσεις καλά κι όλοι οι υπόλοιποι ας παν νανα νανα νανα... κανεις και δυο γαμους? ενιγουει, υποθετικο ηταν το σεναριο, δε νομιζω να υπαρχουν τοσο κολλημενες περιπτωσεις (αν και τιποτα δε θα με ξαφνιαζε)
ManFromEarth Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Προσωπικα εδωσα περιπου 20Κ Τα δωρα σε μετρητα ηταν περιπου 15Κ Ειμαι ευχαριστημενος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις