Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

οχχχιιιιι

παει στην εκκλησια για εξοδα κερια ρευμα και φιλανθρωπιες 

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Η καθυστέρηση είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανθρώπων. Εύγε πιστέ μου, πεφωτισμένε!

• Like 2
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η μπορεις απλα να νοικιασεις ενα εξοχικο για μια μερα στην κινετα πχ,να πληρωσεις και εναν ταλαιπωρο να σου ψηνει καλαμακια και ψωμακια στο μπαρμπεκιου και κανεις την φαση λοου μπατζετ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostakis81 είπε

τι μασ λες?

μαθε λοιπον οτι στην περισοτερη ελλαδα ο γαμοσ στο δημαρχειο ισουτε με κατι λιγοτερο απο το γαμο στην εκκλησια .

αυτο το στηριζεις σε καποια πηγη ή ειναι δικη σου εκτιμηση;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, katman2000 είπε

η μπορεις απλα να νοικιασεις ενα εξοχικο για μια μερα στην κινετα πχ,να πληρωσεις και εναν ταλαιπωρο να σου ψηνει καλαμακια και ψωμακια στο μπαρμπεκιου και κανεις την φαση λοου μπατζετ

Χαρά η νύφη να δεις. 

Δημοσ.

Πηγή : o παπάς της ενορίας :P Θα κάνει και καλή τιμή στους πολυελαιους.

6 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

αυτο το στηριζεις σε καποια πηγη ή ειναι δικη σου εκτιμηση;

Δημοσ.

Αν και ειμαι εναντιον των πολυεξοδων γαμων και στην κορη μου προσπαθω να της περασω την ιδεα αμα και οταν παντρευτει να κανει πολιτικο γαμο,δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβανε καποιοι με τα χρηματα των αλλων.Ο καθενας γουσταρει να ξοδευει τα χρηματα του οπου θελει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cumulus είπε

Αν και ειμαι εναντιον των πολυεξοδων γαμων και στην κορη μου προσπαθω να της περασω την ιδεα αμα και οταν παντρευτει να κανει πολιτικο γαμο,δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβανε καποιοι με τα χρηματα των αλλων.Ο καθενας γουσταρει να ξοδευει τα χρηματα του οπου θελει.

Δεν το λεω απαραιτητα για το παραπανο αλλα γενικα το αν ενας γαμος θα στοιχισει 1Κ ή 50Κ δεν εχει να κανει με το αν ειναι πολιτικος ή θρησκευτικος. Στην περιπτωση μου τα εξοδα της εκκλησιας ηταν περιπου 1% του συνολικου κοστους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Δεν το λεω απαραιτητα για το παραπανο αλλα γενικα το αν ενας γαμος θα στοιχισει 1Κ ή 50Κ δεν εχει να κανει με το αν ειναι πολιτικος ή θρησκευτικος. Στην περιπτωση μου τα εξοδα της εκκλησιας ηταν περιπου 1% του συνολικου κοστους.

Σ'εμάς ήταν 200€ τα οποία τα πλήρωσε η κουμπάρα... σε σύνολο είπαμε 12.000€

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, C(r)y είπε

Παιδιά βρίσκομαι σε αυτή ακριβώς τη θέση. , του να αποφασίσουμε τι και πως θα το κάνουμε με την κοπέλα μου. Η αλήθεια είναι οτι ενώ δεν έχω 20.000 χιλ για να δώσω για γάμο αλλά το θέμα δεν είναι εκεί, με κάθε τρόπο 10-15 κ θα τα βρεις. Το θέμα είναι όι αποστρέφομαι της όλης διαδικασίας (π.χ. Τωρα περιμένουμε τη νύφη να χορέψει, τώρα περιμένουμε να χαιρετίσει, τώρα περιμένουμε να κλάσει . κτλ ) η όταν θα μπει θα βγούν βεγγαλικά και απο πάνω θα πετάει το drone. Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο δομημένο και απαράλαχτο είναι όλο αυτό το show, και κάθε νύφη λέει να λέει "Nai αλλα ο γάμος μου θα έιναι μοναδικός".Άσε οτι δεν θέλω να μπλέξω με το παπαδαριο΄και τα κρασιά και ις εικόνες που φιλάνε λες και προσεύχονται για βροχή οι Μασάι,  Ευτυχώς την ίδια άποψη η συμμερίζεται και η κοπέλα μου. Έχουμε καταλήξει σε πολιτικό και ένα γλέντι μετά, το θέμα ειναι που θα γίνει. Σκεφτήκαμε και την κύθνο που έχουμε σπίτι αλλά ίσως είναι φασαρία μεγάλη , έτσι και αλλιώς ένα ποσό θα το δωρίσουμε σαν φιλανθρωπία σε κάποιο ίδρυμα, οπότε εάν το κάνεις Αθήνα θα είναι μεγαλύτερο. Πιο πολύ πλέον είναι διεκπεραιωτικός από ότι πιο παλιά γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Ευτυχώς

Πουλα το σπιτι στην κυθνο.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, C(r)y είπε

... Το θέμα είναι όι αποστρέφομαι της όλης διαδικασίας... 

Όπως όλοι μας αδερφέ. Καλή παρέα να υπάρχει, τα μάτια στη δικιά σου, και θα περάσεις πένα. 

Δημοσ.

Παντρευτηκα με πολιτικό γάμο. Λίγο γρήγορα στημένο αφού σε 14 μέρες θα φεύγαμε εξωτερικό, με 10 άτομα καλεσμένοι, ένα απλό άσπρο φορεματάκι, ούτε παπούτσια δεν πήρα, έβαλα μποτάκια αφού δεν φαίνονταν από το μακρύ φόρεμα.😋 Φωτογραφίες μας τράβηξε η νύφη του και η ξαδέρφη μου. Φαΐ σε ταβέρνα και μια μικρή τούρτα παραγγελία από ζαχαροπλαστειο την προηγούμενη.

Για μένα και τον σύντροφο μου ήταν πολύ ωραία. Ο δήμαρχος έβγαλε ωραίο λόγο πριν πέσουν υπογραφές και αρκετά συγκινητικό.

Για τους γονείς και των 2 μας όμως δεν είναι αρκετό. Θέλουν χορούς και πανηγύρια, να φωνάξουν τα σογια και τους φίλους τους.

Οπότε τι να κάνουμε; μάλλον θα γίνει και αυτό, με δικά τους έξοδα όμως αφού φαγώθηκαν.

Δυστυχώς άλλο τι μπορεί να θέλει το ζευγάρι και άλλο τι γίνεται στο τέλος.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Τραβατε με και ας κλαιω και οι περισσοτεροι γαμπροι.Αφου ψοφανε να λικνισουν το κορμακι τους μπροστα σε κοινο, υπο των ηχο των γλετζεδοκαψουροτραγουδων , οπως ακριβως και στα ελληναδικα που πανε.Και βαζουν μπροστα την νυφη για δικαιολογια 😆

Δημοσ.

Εντάξει ρε, κακο ειναι που θα χορέψει ο αντιδραστικος επαναστάτης της φακής το ξημερώματα? Για το κορίτσι θα το κάνει. Δεν ηθελε στη πραγματικότητα :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Ε όταν κάνει κάποιος πολιτικό γάμο δεν καλεί τη σάρα και τη μάρα. Μόνο τους πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους. Δηλαδή κατευθείαν το κόστος κατεβαίνει πάρα πολύ στο τραπέζι. Και γενικά αυτοί που διαλέγουν πολιτικό δεν έχουν ούτε τεράστια έξοδα με φωτογραφίσεις με drone και λοιπά ανούσια.

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, totem_lost είπε

Για αυτό καλείς λίγους και πολύ κοντινούς που δεν θα το δουν too much όλο αυτό. Πχ ο δευτερότριτος ξάδερφος που έχεις να δεις μια δεκαετία μπορεί να λείπει! ;) Επίσης συνήθως ανακοινώνεται κανένα χρόνο+ νωρίτερα και συνδιάζεται με διακοπές στο συγκεκριμένο νησί.

Γι αυτο μιλησα για 50 μονο ατομα

2 σογια και λιγοι φιλοι

Ενας γαμος μπορει να εχει 100 ατομα για πλακα,και τα 200 παιζουν

Και τοσα ατομα σε ενα νησακι ειναι κατι σαν mission impossible

Γενικα ο γαμος σε νησι ειναι ακριβως το αντιθετο απο το ανετη και χαλαρη φαση

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...