Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο μου λείπει εκείνο το χειριστήριο που χρησιμοποιούσαμε στις Amiga. που ήταν σα τούβλο με βεντουζάκια απο κάτω και το κοντό μοχλουδάκι το μεταλλικό και ένα κουμπάκι διαγώνια πάνω...

Street fighter 2 με 4 δισκέτες για να παίξεις οπου για να κάνεις special move έπρεπε να ήσουν μαέστρος με κάκακαλα...

Επεξ/σία από dirabie
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει το lemmings revisited για android που είναι το παλιό κλασσικό lemmings με κάποιες επιπλέον πίστες (το έχω τερματίσει μεταφορικά και κυριολεκτικά προφανώς)

edit: Φαίνεται να αφαιρέθηκε από το play store !! Θα το βρείτε σε κάποιο apk mirror μάλλον !

Επεξ/σία από mariosCS
Δημοσ.

Συμφωνώ αλλά δεν θα το ξαναπαίξω διότι με τρώνε οι τύψεις με  με τόσα εκατομμύρια που έχω σκοτώσει από δαύτα :P

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dirabie είπε

Ποσο μου λείπει εκείνο το χειριστήριο που χρησιμοποιούσαμε στις Amiga. που ήταν σα τούβλο με βεντουζάκια απο κάτω και το κοντό μοχλουδάκι το μεταλλικό και ένα κουμπάκι διαγώνια πάνω...

Street fighter 2 με 4 δισκέτες για να παίξεις οπου για να κάνεις special move έπρεπε να ήσουν μαέστρος με κάκακαλα...

Το Tomahawk λες. Αυτό και το Pacman. Και τα 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ! :)

Tomahawk.jpg

Pacman2.jpg

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αντε και ενα worms με πληρωμή για να ξεκλειδώνεις τα όπλα.

Tetris με πληρωμένα τα επόμενα κομμάτια.

Αντε ρε παιδιά, μας έχουν βιάσει της παιδικές μας αναμνήσεις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είμαι 41 πια, έχω να παίξω παιχνίδι από το 1996, μόλις είδα τον τίτλο σκέφτηκα ότι θα το κατεβάσω, μετά τα σχόλια που διάβασα, ούτε καν για δοκιμή...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε

Αντε και ενα worms με πληρωμή για να ξεκλειδώνεις τα όπλα.

Tetris με πληρωμένα τα επόμενα κομμάτια.

Αντε ρε παιδιά, μας έχουν βιάσει της παιδικές μας αναμνήσεις.

Yπαρχουν τα worms στο κινητο χρονια τωρα εχω αγορασμενο το 2 αν θυμαμαι καλα. Εξαιρετικα επι πληρωμη και οχι σαν τις σαβουρες free to play που τις αποφευγω και δεν αξιζει να χασει το χρονο του κανεις. Και το lemmings τα ιδια σκατα φαινετα να ειναι μεινετε μακρια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, whoever81 είπε

Καιρός ήταν. Downloading!

edit: YouTube comment: "10 minutes in, I run out of energy. The only way to get more is waiting 2 hours to get 20 energy back or buying it with gold. You earn hardly any gold from completing the levels or you can buy it with microtransactions costing up to £100!!! Needless to say, I have uninstalled the game from my phone and will stick to Lemmings for Windows 95."

Uninstalling...

Τα είπες όλα :) 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα κανα δυο χρονια να κατεβασω mobile game application. Αυτο ειναι must have.

Επεξ/σία από fox.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...