dirabie Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποσο μου λείπει εκείνο το χειριστήριο που χρησιμοποιούσαμε στις Amiga. που ήταν σα τούβλο με βεντουζάκια απο κάτω και το κοντό μοχλουδάκι το μεταλλικό και ένα κουμπάκι διαγώνια πάνω... Street fighter 2 με 4 δισκέτες για να παίξεις οπου για να κάνεις special move έπρεπε να ήσουν μαέστρος με κάκακαλα... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από dirabie 4
mants118 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 ποτέ δε μου άρεσε και το είχα δοκιμάσει τότε στον 386 μου.. 1
mariosCS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει το lemmings revisited για android που είναι το παλιό κλασσικό lemmings με κάποιες επιπλέον πίστες (το έχω τερματίσει μεταφορικά και κυριολεκτικά προφανώς) edit: Φαίνεται να αφαιρέθηκε από το play store !! Θα το βρείτε σε κάποιο apk mirror μάλλον ! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από mariosCS
tsakonass Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Wait 15 minutes to install or pre$$ here to procceed. Ποτέ.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 τότε που τα παιχνίδια είχαν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και έβαζες το μυαλό σου να δουλέψει 😉 1
citiview Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Συμφωνώ αλλά δεν θα το ξαναπαίξω διότι με τρώνε οι τύψεις με με τόσα εκατομμύρια που έχω σκοτώσει από δαύτα 1
polaki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, dirabie είπε Ποσο μου λείπει εκείνο το χειριστήριο που χρησιμοποιούσαμε στις Amiga. που ήταν σα τούβλο με βεντουζάκια απο κάτω και το κοντό μοχλουδάκι το μεταλλικό και ένα κουμπάκι διαγώνια πάνω... Street fighter 2 με 4 δισκέτες για να παίξεις οπου για να κάνεις special move έπρεπε να ήσουν μαέστρος με κάκακαλα... Το Tomahawk λες. Αυτό και το Pacman. Και τα 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ! 9 1
lnwolfgr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αντε και ενα worms με πληρωμή για να ξεκλειδώνεις τα όπλα. Tetris με πληρωμένα τα επόμενα κομμάτια. Αντε ρε παιδιά, μας έχουν βιάσει της παιδικές μας αναμνήσεις. 2 1
NorgeMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι 41 πια, έχω να παίξω παιχνίδι από το 1996, μόλις είδα τον τίτλο σκέφτηκα ότι θα το κατεβάσω, μετά τα σχόλια που διάβασα, ούτε καν για δοκιμή...
nero62 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Παιχνιδάρα... αλλά από όσα διαβάζω δεν αξίζει η επανέκδοση του. Κρίμα...
Arkin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Αντε και ενα worms με πληρωμή για να ξεκλειδώνεις τα όπλα. Tetris με πληρωμένα τα επόμενα κομμάτια. Αντε ρε παιδιά, μας έχουν βιάσει της παιδικές μας αναμνήσεις. Yπαρχουν τα worms στο κινητο χρονια τωρα εχω αγορασμενο το 2 αν θυμαμαι καλα. Εξαιρετικα επι πληρωμη και οχι σαν τις σαβουρες free to play που τις αποφευγω και δεν αξιζει να χασει το χρονο του κανεις. Και το lemmings τα ιδια σκατα φαινετα να ειναι μεινετε μακρια.
Oxygene Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Είχα τερματίσει το πρώτο Lemmings σε DOS (120 Levels)... 😍 2
Stamer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, whoever81 είπε Καιρός ήταν. Downloading! edit: YouTube comment: "10 minutes in, I run out of energy. The only way to get more is waiting 2 hours to get 20 energy back or buying it with gold. You earn hardly any gold from completing the levels or you can buy it with microtransactions costing up to £100!!! Needless to say, I have uninstalled the game from my phone and will stick to Lemmings for Windows 95." Uninstalling... Τα είπες όλα 1
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Πρόκειται για μια δωρεάν "F2P" έκδοση για iOS και Android σταματησα να διαβαζω εκει.. 😪 1
fox.gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα κανα δυο χρονια να κατεβασω mobile game application. Αυτο ειναι must have. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από fox.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα