geomalliv Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 απο μικρος (γυμνασιο) συμμετεχω σε θεατρικες ομαδες και παραστασεις... ασχολουμαι με το μονταζ τη σεναριογραφια την εικονα. ολα αυτα βεβαια ακομα σε επιπεδο "χομπυ". οπου παντως ειχα συμμετασχει ειχα ακουσει τα καλυτερα μαζι με το σχολιο "μη το αφησεις '! υπαρχει λοιπον κανενα site αξιοπιστο οπου να ενημερωνεται με επερχομενες παραστασεις ή shortfilms και οντισιονς για "ερασιτεχνες ηθοποιους"? γιατι δεν παιζει να σπουδασω πανω σε αυτο αλλα με ενδιαφερει πολυ εστω και σαν χομπυ να συμμετασχω σε μικρο ταινιες ή παραστασεις... ευχαριστω 😜
agamoi-thytai Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, geomalliv είπε απο μικρος (γυμνασιο) συμμετεχω σε θεατρικες ομαδες και παραστασεις... ασχολουμαι με το μονταζ τη σεναριογραφια την εικονα. ολα αυτα βεβαια ακομα σε επιπεδο "χομπυ". οπου παντως ειχα συμμετασχει ειχα ακουσει τα καλυτερα μαζι με το σχολιο "μη το αφησεις '! υπαρχει λοιπον κανενα site αξιοπιστο οπου να ενημερωνεται με επερχομενες παραστασεις ή shortfilms και οντισιονς για "ερασιτεχνες ηθοποιους"? γιατι δεν παιζει να σπουδασω πανω σε αυτο αλλα με ενδιαφερει πολυ εστω και σαν χομπυ να συμμετασχω σε μικρο ταινιες ή παραστασεις... ευχαριστω 😜 Στην Πατρα έχει μερικές θεατρικές ομάδες που κατα καιρούς ανεβάζουν έως. Δες μήπως στην περιοχή σου έχει κάτι αντίστοιχο.
ELTASSOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ανεβασε εδω δουλεια σου η λινκ....σε utube η οτιδηποτε, αναλογα θα σου πουμε αν και τι εχεις να κατευθυνθεις.
geomalliv Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε Ανεβασε εδω δουλεια σου η λινκ....σε utube η οτιδηποτε, αναλογα θα σου πουμε αν και τι εχεις να κατευθυνθεις. ειμαι ακομα ανηλικος απλα θελω να εχω μια ιδεα για οταν φυγω για φοιτητης... 2α λυκειου ειμαι ακομα Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από geomalliv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα