Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί ενώ έχω σήμα στο κινητό όταν ανοίγω τα δεδομένα το σήμα πέφτει 2-3 γραμμές? Και αν έχω 2-3 γραμμές σήμα και ανοίξω τα δεδομένα χάνεται τελείως. Είμαι κάτοχος  HTC u ultra. 

Δημοσ.

Όταν πας σε δεδομένα το δίκτυο αλλάζει από 2g σε 4g που δεν έχει τόσο δυνατή κάλυψη οπότε χάνει σε δύναμη λήψεις σήματος.

Όταν όμως σε καλέσουν θα δεις να χάνετε το σήμα 4g και να γυρνάει σε 2g για να μιλήσεις και μόλις το κλείσεις θα ξαναγυρίσει σε 4g.

Το κάνουν όλα αυτό.

Δηλαδή κλήση δε θα χασεις εάν αυτό φοβάσαι.

Δημοσ.

εγώ πάντως απηυδησα απ'το τραγικό σήμα όταν με καλούσαν στο σπίτι και αναγκάστηκα και έβαλα τη σιμ σε ένα feature phone για να μιλάω σαν άνθρωπος

Δημοσ.

Μήπως να δοκιμάσεις να το γυρίσεις μόνο σε 2g όταν είσαι σπίτι και να μη το αφήνεις στο αυτόματο;για κάνε μια δοκιμή.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, georgerapp είπε

Όταν πας σε δεδομένα το δίκτυο αλλάζει από 2g σε 4g που δεν έχει τόσο δυνατή κάλυψη οπότε χάνει σε δύναμη λήψεις σήματος.

ποια συσκευή το κάνει αυτό; όλες οταν το αφήσεις στο αυτόματο πιάνουν το μέγιστο δυνατό που μπορούν και αρχίζουν και πέφτουν μετά αναλόγως την καλυψη

4G κ ας έχει 1 γραμμή θα σου κρατάει εκτός κ αν το βάλεις σε τσέπη πχ και πέσει η κάλυψη θα σε γυρίσει σε 2G η 3G και αν βρει 4G παλι θα σε πάει εκει πέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, teodoulke είπε

Γιατί ενώ έχω σήμα στο κινητό όταν ανοίγω τα δεδομένα το σήμα πέφτει 2-3 γραμμές? Και αν έχω 2-3 γραμμές σήμα και ανοίξω τα δεδομένα χάνεται τελείως. Είμαι κάτοχος  HTC u ultra. 

Δεν θα έπρεπε να στο κάνει αυτό. 

Πέρασε και απ τα δικά μου χέρια το HTC U Ultra.

Αν θυμάμαι καλά σου είχε βγει προβληματικό το δικό σου, σωστά; 

Κάτι με την κάμερα ήταν.

12 ώρες πριν, georgerapp είπε

Όταν όμως σε καλέσουν θα δεις να χάνετε το σήμα 4g και να γυρνάει σε 2g για να μιλήσεις και μόλις το κλείσεις θα ξαναγυρίσει σε 4g.

Το κάνουν όλα αυτό.

Δηλαδή κλήση δε θα χασεις εάν αυτό φοβάσαι.

Το S9 μου δεν το κάνει :P Ούτε το HTC U Ultra που είχα αλλά ούτε και το Nexus 5X.

Επίσης κλαίω με τις φωτο σας, σαν αδέρφια είστε.

Screenshot_6.jpg

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, teodoulke είπε

Όταν πιάνεις 4G στα δεδομένα πέφτει αυτόματα το σήμα στο 2G αυτό είναι το στάνταρ.

Όταν έχεις WiFi πέφτει?

Εκτός αν έχει ενεργοποιήσει το WiFi Calling.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...