Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα και καλές γιορτές.Θελω να κάνω γνωστό ένα προβληματισμό μου σχετικά με ενα θέμα που έχει ενας πολύ καλός φίλος και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ.Ξεκινησε να παίζει πριν κανένα 3μηνο και όπως γίνεται συνήθως πήγαινε καλά στην αρχή και εθίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά λεφτά.Πλεον με ηρεμία και αφού μπλοκαραμε τους λογαριασμούς να μην ξαναπαίξει το πράγμα ηρεμεί σιγά σιγά και το θέμα του θα το λύσουμε γιατί είναι λογικό παιδί απλά έμπλεξε και έχασε.

Το ερώτημα μου είναι άλλο όμως και θέλω την γνώμη σας πάνω σε αυτό παρακαλώ γιατί σίγουρα όλοι έχουμε ιστορίες να πούμε πάνω στον τζόγο καλές και άσχημες.

Η εταιρία που είναι πασίγνωστη κιόλας όταν έβλεπε ένα λογαριασμό που μέχρι πρότινος έπαιζε αραιά και πού μικροποσα να κάνει καταθέσεις κάθε μέρα σοβαρά πόσα και ένα λογαριασμό να χάνει σοβαρό 4ψηφιο μέσα σε 2μιση μήνες περίπου πως και δεν κλείδωσε έστω προσωρινά τον λογαριασμό να προστατέψει τον παίχτη,πελάτη,άνθρωπο όπως θέλετε πείτε το..να πει στοπ στο ένα χιλιάρικο ας πούμε και να έχει μια επικοινωνία.οκ επιχείρηση είναι τα λεφτά θέλει όμως εκεί δεν τίθεται ένα θέμα ηθικό και εκμετάλλευσης ενός ανθρώπου που ξαφνικά εθιστικε και έχασε τόσα χρήματα μέσα σε λίγες μέρες;η εταιρία αυτή μάλιστα υποτίθεται πως είναι και υπέρμαχη σε τέτοια θέματα όμως στις απώλειες δεν έκανε τίποτα και έρχομαι εγώ να ρωτήσω την προσωπική ακόμα και την νομική άποψη αν υπάρχει κάποιος φίλος να την κατέχει,δεν έπρεπε να πει ένα στοπ; έστω για λίγες μέρες να κάνει μια επικοινωνία να προστατέψει εναν άνθρωπο;δεν μιλάμε για 500 ευρώ σε βάθος 6μηνων μιλάμε για άμεση απώλεια σε λογαριασμό που ήταν για χαβαλε από παλιά..θα ήθελα πολύ και την γνώμη ενός νομικού αν υπάρχει στην παρέα γιατί θεωρώ πως είναι η ίδια ακριβώς ευθύνη του να δίνεις αλκοόλ σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι είναι αλκοολικός η ναρκωτικά σε ένα τοξικομανη..

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι τι και πως το λες ,εφόσον όμως σε αντίστοιχες περίπτωσης ενός κερδισμένους παίχτη(σε δύο φίλους μου έχει τύχει) κλειδώνει τον λογαριασμό και μειώνει το ποντάρισμα με το έτσι θέλω δεν πρέπει να δείξει μια κοινωνική ευαισθησία;ξαναλέω σε ένα λογαριασμό ο οποίος ήταν ανενεργός για μήνες και έπαιζε αραιά και που για χαβαλε έγινε του δον Κορλεόνε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα,εμένα η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να βάλει ένα στοπ έστω για μια ημέρα και να επικοινωνήσει.Μια μπίζνα είναι το ξέρουμε όλοι όμως στέκομαι στο ηθικό και το ανθρώπινο κομμάτι.Σιγουρα με μια εγγραφή κανείς συναινεις σε κάποια πράγματα σίγουρα κανένας δεν σε κλέβει όμως από την μια κλειδώνεις τον κερδισμένο ξανά και ξανά και του λες μαξ ποντάρισμα ένα Χ νούμερο και από την άλλη αφήνεις έναν άνθρωπο εκτεθειμένο,συγνώμη αλλά εγώ το βλέπω έτσι κατανοώντας την γνώμη σου φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, katsouras είπε

Μια μπίζνα είναι το ξέρουμε όλοι όμως στέκομαι στο ηθικό και το ανθρώπινο κομμάτι......

..όμως από την μια κλειδώνεις τον κερδισμένο ξανά και ξανά και του λες μαξ ποντάρισμα ένα Χ νούμερο και από την άλλη αφήνεις έναν άνθρωπο εκτεθειμένο

Όπως ακριβώς το λες, είναι καθαρά μια μπίζνα.

Τα συμφέροντα της εταιρείας είναι αντικρουόμενα με τα συμφέροντα των πελατών της.

Είναι προφανές ποιά θα επιδιώξει να διασφαλίσει...

Δημοσ.

Συμφωνώ με όσα λέτε και εγώ έχω χάσει στο παρελθόν και ξέρω,είναι ένα μικρόβιο,μια αρρώστια που σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι μπορείς μέσα σε λίγες ώρες να βγάλεις πολύ καλά λεφτά..ίσως τα βγάλεις μια,δύο αλλά μετά έρχεται η κάτω βόλτα..προφανώς και πάντα υπαίτιος είναι ο καθένας για τις αποφάσεις του απλά έθεσα το θέμα γιατί αυτό με το πάγωμα λογαριασμού το έχω δει αρκετές φορές αλλά μόνο υπέρ τους.χαζοι δεν είναι έχουν μια πολιτική απλά ήθελα να δω μήπως αυτή η πολιτική έχει τρωτά σημεία..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, katsouras είπε

χαζοι δεν είναι έχουν μια πολιτική απλά ήθελα να δω μήπως αυτή η πολιτική έχει τρωτά σημεία..

Εννοείς αν αξίζει να προσπαθήσεις να προσβάλλεις νομικά τους όρους χρήσης?

Θεωρώ βέβαιο ότι έχουν μεριμνήσει και είναι πολλαπλά καλυμμένοι, αφενός μεν διότι ξέρουν πώς να διασφαλίσουν τα κέρδη τους και αφετέρου διότι ήδη γνωρίζουν τις "ιδιαιτερότητες" του τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά. (οι πελάτες τους συχνά δεν αντιλαμβάνονται καν ότι παίζουν ένα παιχνίδι του οποίου οι κανόνες ορίζονται ώστε να ευνοούν μόνο αυτόν που τους ορίζει)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κάπως έτσι το σκέφτομαι μήπως λέω μήπως γίνεται κάτι..Το θεωρώ πολύ απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις..Απλά ρε παιδιά είναι το θέμα ότι έγινε ένα μπαμ πως αλλιώς να το πω...Δεν είναι τζογαδόρος από την φύση του δεν ξέρω τι έγινε και του βγήκε εκεί αυτό είναι το κρίμα..Έχει τύχει να γνωρίσω και πραγματικά εθισμένα άτομα που δεν μπορούν να κάνουν καμία φυσιολογική δουλειά επειδή τους φαίνονται γελοίες οι απολαβές..Εδώ μιλάμε για ένα ψυχολογικό ξέσπασμα και για αυτό λέω ότι έπρεπε να προστατευτεί με κάποιο πάγωμα από ένα σημείο και μετά..Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να προσθέσω το πιο πιθανό είναι να μην γίνεται τπτ αλλιώς όλοι όσοι έχαναν θα έκαναν το ίδιο..

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως υπάρχει εταιρεία τέτοιου είδους που θα το έκανε είτε για ηθικούς είτε για άλλους λόγους γιατί νομίζω πως είναι νομικά καλυμένες.

Θα έλεγα όμως πως θα μπορούσε  ενδεχομένως να το κάνει  έστω για ηθικούς λόγους και τίποτε παραπάνω, αν κάποιοι ας πούμε συγγενείς γνωστοί ή φίλοι ενημέρωναν την εταιρεία για την κατάσταση και ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος παίζει την περιουσία του και το ψωμί των παιδιών του και όχι λεφτά που του περισσεύουν.Ενδεχομένως να έστελναν και κάποιο εξώδικο για αυτό το λόγο.(ενημερώσου και από κάποιο νομικό)

Μπορεί σε αυτή την περίπτωση να μπλόκαραν το λογαριασμό αν υπήρχαν κάποιοι ηθικοί εκεί μέσα,ή έστω φοβούμενοι μελλοντικές συνέπειες συνεπεία του εξωδίκου αλλά ποιο το κέρδος;;;;;

Την άλλη στιγμή ο εθισμένος θα μπορούσε να ανοίξει κάποιο νέο λογαριασμό σε άλλη τέτοια σελίδα που όπως ξέρουμε υπάρχουν πολλές και ειδικά σε αυτούς που παίζουν τους ρίχνουν συνέχεια διαφημίσεις.

Μόνη λύση είναι με κάποιο τρόπο να καταλάβει από μόνος του ότι καταστρέφεται και να σταματήσει ή να καταφέρουν οι γύρω του να τον πείσουν να πάει σε ειδικό γιατρό.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μην το παρεξηγουμε το θέμα..Έχει αντιληφθεί και μετανιώσει 100% το παιδί..όπως λέει πιο πάνω ο φίλος δεν έπαιζε λεφτά που του περίσσευαν και εγώ σαν φίλος του αδερφικος προσπαθώ να δω αν γίνεται κάτι..δεν είπε ποτέ θέλω τα λεφτά μου πίσω παρά μόνο τι έκανα...Εγώ λοιπόν άνοιξα το θέμα να δω μήπως λέω μήπως υπάρχει κάτι..Η τιμωρία του καθένα είναι το βράδυ στον ύπνο του και στην τσέπη του.Για να το κλείσω το θέμα εγώ είπα την άποψη μου.Βλεπεις ένα λογαριασμό που υπάρχει 10 χρόνια ξαφνικά να παίζει μεγαλύτερα ποσά,πολύ μεγαλύτερα και να μαζεύονται μέρα με τη μέρα..Για μένα εκεί το σταματάς με κάποιο τροπο,αυτό τπτ άλλο ούτε για να τιμωρήσουμε κανένα είμαστε ούτε για να χαϊδεύουμε κεφάλια.Κλεινωντας θα το παρομοιάσω με ένα μπαρ..είμαι 19 χρόνων πίνω τα άντερα μου η λογική είναι να με αφήσουν μέχρι να λυποθυμισω η να πάρω την μηχανή και να σκοτωθώ προκειμένου να βγάλουν λεφτά εφόσον με βλέπουν;η με ωραίο τρόπο να με προσεγγίσουν για να μην σκοτωθώ και στο κάτω κάτω να με έχουν και μόνιμο πελάτη.με αυτή την λογική άνοιξα το θέμα ότι έπρεπε να υπήρχε κάποιου είδους "προστασία" έστω από ένα σημείο και μετά.Εχω επιμεληθεί προσωπικά και έκλεισα ότι είχε ανοιχτό και δεν θέλει να το ξαναδεί..ούτε Κίνο με 50 λεπτά δεν έριχνε για αυτό το έκανα θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι εταιρίες αυτές είναι νόμιμοι απατεώνες για να μαζεύουν το χρήμα από τους αφελείς. 

Το κράτος που είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας τους επιτρέπει να το κάνουν. 

Σκέπτομαι κι εγώ να διοργανώσω ένα δικό μου Τζόκερ. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο ηθικο κομματι ? Αν του εθισμενου τζογαδορου του κοψεις την προσβαση...μπορει να σε δαγκωσει κιολας.Αν ειναι να κινηθει νομικα το πιθανοτερο ειναι να κινηθει..εναντιων της εταιρειας που του εχει αφαιρεσει την προσβαση και δεν τον αφηνει να ρεφαρει

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
Δημοσ.

Το 500αρικο για αλλους ειναι μηνιατικο και για αλλους μεροκαματο, οποτε που ξερει ο καθε xxxBET.gr ποτε να σε κοψει? Και να σου χαλασει το κεφι?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σε καζινο υπαρχει η δυνατοτητα/ αιτηση αυτοαποκλεισμου απο τον ιδιο τον παικτη η απο συγγενεις α βαθμου (δεν ξερω αν μπορει να γινει και απο συζυγους )

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, katsouras είπε

Παιδιά μην το παρεξηγουμε το θέμα..Έχει αντιληφθεί και μετανιώσει 100% το παιδί..όπως λέει πιο πάνω ο φίλος δεν έπαιζε λεφτά που του περίσσευαν και εγώ σαν φίλος του αδερφικος προσπαθώ να δω αν γίνεται κάτι..δεν είπε ποτέ θέλω τα λεφτά μου πίσω παρά μόνο τι έκανα...Εγώ λοιπόν άνοιξα το θέμα να δω μήπως λέω μήπως υπάρχει κάτι..Η τιμωρία του καθένα είναι το βράδυ στον ύπνο του και στην τσέπη του.Για να το κλείσω το θέμα εγώ είπα την άποψη μου.Βλεπεις ένα λογαριασμό που υπάρχει 10 χρόνια ξαφνικά να παίζει μεγαλύτερα ποσά,πολύ μεγαλύτερα και να μαζεύονται μέρα με τη μέρα..Για μένα εκεί το σταματάς με κάποιο τροπο,αυτό τπτ άλλο ούτε για να τιμωρήσουμε κανένα είμαστε ούτε για να χαϊδεύουμε κεφάλια.Κλεινωντας θα το παρομοιάσω με ένα μπαρ..είμαι 19 χρόνων πίνω τα άντερα μου η λογική είναι να με αφήσουν μέχρι να λυποθυμισω η να πάρω την μηχανή και να σκοτωθώ προκειμένου να βγάλουν λεφτά εφόσον με βλέπουν;η με ωραίο τρόπο να με προσεγγίσουν για να μην σκοτωθώ και στο κάτω κάτω να με έχουν και μόνιμο πελάτη.με αυτή την λογική άνοιξα το θέμα ότι έπρεπε να υπήρχε κάποιου είδους "προστασία" έστω από ένα σημείο και μετά.Εχω επιμεληθεί προσωπικά και έκλεισα ότι είχε ανοιχτό και δεν θέλει να το ξαναδεί..ούτε Κίνο με 50 λεπτά δεν έριχνε για αυτό το έκανα θέμα.

θα μπορουσαμε να συζητησουμε πολλα, αλλα ειναι πρωι και βαριεμαι. 2 πραματα

1. εχεις αδικο, ξεχνα το. ευθυνη εχει ο καθενας για τον εαυτο του

2. ανθρωπος που φτανει σε σημειο να πεταξει κοπους μιας ζωης δεν μετανιωνει ετσι απλα. αμα η εταιρεια επεστρεφε τα λεφτα αυτος θα τα ξαναχαλαγε και ακομα περισσοτερα με τη πρωτη ευκαιρια (δεν μπορειτε να τον εχετε μονο με χατζιλικι μια ζωη, καποια στιγμη θα εχει ελεγχο ξανα στα λεφτα του). οποτε ας το παρει σαν ενα πολυ ακριβο μαθημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε

Το 500αρικο για αλλους ειναι μηνιατικο και για αλλους μεροκαματο, οποτε που ξερει ο καθε xxxBET.gr ποτε να σε κοψει? Και να σου χαλασει το κεφι?

Αυτό. Επίσης μπορεί ο άλλος να ισχυριστεί οτι η εταιρία τον έκοψε πάνω που ήταν έτοιμος να ρεφάρει.

Γενικά ο τζόγος είναι τεράστιο πρόβλημα για όσους έχουν το συγκεκριμένο εθισμό, και το κράτος κοιτάζει απο την άλλη πλευρά, καθώς εισπράττει εκατομμύρια απο φόρους.

Επεξ/σία από Fubar.gr
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...