iSAD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα θυμάμαι ότι το ebay ειχε.βγαλει κάνα 2 φορές δωροεπιταγη 5$ ξέρει κανείς εάν βγάζει γενικά και πότε η έτυχε?
HateMe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, iSAD είπε Καλησπέρα θυμάμαι ότι το ebay ειχε.βγαλει κάνα 2 φορές δωροεπιταγη 5$ ξέρει κανείς εάν βγάζει γενικά και πότε η έτυχε? 2-3 φορές έχει βγάλει νομίζω το τελευταίο 3μηνο. Έχω γεμίσει 3 συρτάρια με πράγματα που δεν χρειάζομαι (περιμένω άλλα 13) 1
iSAD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, HateMe είπε 2-3 φορές έχει βγάλει νομίζω το τελευταίο 3μηνο. Έχω γεμίσει 3 συρτάρια με πράγματα που δεν χρειάζομαι (περιμένω άλλα 13) Μια από τα ίδια! Που κοιτάμε αν έβγαλε? Μόνο εδώ αν ανεβάσει κάνεις?
HateMe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, iSAD είπε Μια από τα ίδια! Που κοιτάμε αν έβγαλε? Μόνο εδώ αν ανεβάσει κάνεις? Ναι..
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 12 hours ago, iSAD said: Καλησπέρα θυμάμαι ότι το ebay ειχε.βγαλει κάνα 2 φορές δωροεπιταγη 5$ ξέρει κανείς εάν βγάζει γενικά και πότε η έτυχε? μην περιμενεις οτι μενουν για πολυ.και αυτο για δυο λογους α.δεν σε υποχρεωνει να αγορασεις κατι πανω απο 5 ευρω οποτε ολοι αγοραζουν κατι β το οποιο ειναι επακολουθο του α ειναι πολλα ατομα να φτιαχνουν 10 15 accounts για να παιρνουν πραγματα. no comment σε αυτο μεχρι καμια μερα να το κοψουν και αυτο αφου θα δουν οτι τα μισα account ειναι temporary.και μακαρι να το κανουν. 1
iSAD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, poulinos είπε μην περιμενεις οτι μενουν για πολυ.και αυτο για δυο λογους α.δεν σε υποχρεωνει να αγορασεις κατι πανω απο 5 ευρω οποτε ολοι αγοραζουν κατι β το οποιο ειναι επακολουθο του α ειναι πολλα ατομα να φτιαχνουν 10 15 accounts για να παιρνουν πραγματα. no comment σε αυτο μεχρι καμια μερα να το κοψουν και αυτο αφου θα δουν οτι τα μισα account ειναι temporary.και μακαρι να το κανουν. Εχω παρει ενα ραδιοφωνο μικρο και κατι bluetooth ακουστικα δωρακια ειναι και αυτα
thyra_7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ειναι 100% εντος θέματος αλλα εχει παραδοθεί σε κανεναν η παραγγελια με τα κουπόνια που ειχε γινει τον νοέμβριο; (ειχα παρει ενα ραδιοφωνακι)
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 On 24/12/2018 at 18:48, iSAD said: Εχω παρει ενα ραδιοφωνο μικρο και κατι bluetooth ακουστικα δωρακια ειναι και αυτα δεν θα κρινω αν ειναι σωστο ή τι χρηση θα τα κανει ο καθενας.αλλωστε γενικα το ειπα.αλλα πολλες φορες καποια πραγματα τσεκαρονται και αργα ή γρηγορα αν το ebay δει οτι φτιαχνονται χ λογαριασμοι μονο για να παρουν το 5 ευρω σε δωρο μην τρομαξουμε αν το δουμε να σταματαει ή να αλλαζουν τα κριτηρια 1
iSAD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 On 25/12/2018 at 01:22, poulinos said: δεν θα κρινω αν ειναι σωστο ή τι χρηση θα τα κανει ο καθενας. αλλωστε γενικα το ειπα .αλλα πολλες φορες καποια πραγματα τσεκαρονται και αργα ή γρηγορα αν το ebay δει οτι φτιαχνονται χ λογαριασμοι μονο για να παρουν το 5 ευρω σε δωρο μην τρομαξουμε αν το δουμε να σταματαει ή να αλλαζουν τα κριτηρια Το να πάρεις 1-2 πραγματακια δεν χάθηκε ο κόσμος δεν λέω να πάρεις 20 άχρηστα που απλά θα τα βάλεις σε ένα συρτάρι
christakos07 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, thyra_7 είπε Δεν ειναι 100% εντος θέματος αλλα εχει παραδοθεί σε κανεναν η παραγγελια με τα κουπόνια που ειχε γινει τον νοέμβριο; (ειχα παρει ενα ραδιοφωνακι) Το ραδιοφωνάκι ακόμη να φανεί 1
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, iSAD said: Το να πάρεις 1-2 πραγματακια δεν χάθηκε ο κόσμος δεν λέω να πάρεις 20 άχρηστα που απλά θα τα βάλεις σε ένα συρτάρι καποιοι δεν πηραν 1,2. επισης οπως ειπα το ebay αν καποια στιγμη κανει ελεγχο δεν θα τσεκαρει αν καποιος πηρε 1 η 2 η 3 αλλα πιθανοτατα ποσα account (temporary) φτιαχτηκαν.
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Πρέπει να είχε ξαναβγάλει τον Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλά. Είχα πάρει έναν αντάπτορα και ήρθε κανονικά μετά απου λίγες μέρες.
iSAD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Πρέπει να είχε ξαναβγάλει τον Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλά. Είχα πάρει έναν αντάπτορα και ήρθε κανονικά μετά απου λίγες μέρες. Εγώ 2 πράγματα έχω πάρει και ακόμα τίποτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα