Sheogorath Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, LongTom είπε Δίχως καμία ιδιαίτερη σειρά και σίγουρα όχι τα μόνα που παρακολουθώ κατά καιρούς: Jay Leno's Garage Mobiletechreview Forgotten Weapons LGR Techmoan Primitive Technology Steve1989MREInfo C&Rsenal InRangeTV 8bit Guy Bo Time Gaming Scott Manley Σε μια φάση λέω "ποιος με παρακολουθεί". Τα μισά και, τα βλέπω τακτικά. Απο αγαπημένα, ted(X) talks, 3blue1brown, minute physics, numberophile, και αλλά τέτοια. Για "χαζά"/gaming μαρεσει ο mighty jingles, βρετανός, μεσήλικας απόστρατος του ναυτικού. Άλλη "αγάπη" ο επίσης βρετανός lingbesidge (ή κάπως ετσι). Αναλύει μηχανισμούς και αφηγείται ιστορικά γεγονότα. Σας συστήνω να ρίξτε τε μια ματιά στο κανάλι 3blue1brown, ο τύπος/ομάδα τα αναλύει απίστευτα και απλα, μινιμαλιστικά. Αγαπημένο βίντεο "fractals are not self similar" όπου αναλύεται η διαστατικοτητα των fractals καθώς και ένας απλός τρόπος για την εύρεση της διαστατικοτητας περίπλοκων αντικειμένων όπως για παράδειγμα η ακτογραμμή της Βρετανίας.
Pokemon640 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Themicorn (τον λατρεύω, μακάρι να ήμουν και εγώ έτσι στην ηλικία του από άποψη ελευθερίας!) LGR, 8Bit Guy, My Life in Gaming(αγαπημένο μου) pinkfong (είχα αγοράσει 1 τραγούδι χωρίς τις φωνές για να τεστάρω subwoofer , αλλά μερικά τραγούδια μου είχαν κολλήσει..) Gameworld, Gramers ποιο σπάνια Unboxholics Στο στάνταρ από πόκεμον κανάλια : faintattacks (τον γουστάρω τρελά), verlisify(τον γουστάρω τρελά), pimpnite (κάνει ωραία guides) και ο αγαπημένος μου αλλά είναι με άλλη : PewDiePie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα